הגרוע ביותר הוא שזה קרה באמת!!!
- מתי
- תותח על
הגרוע ביותר הוא שזה קרה באמת!!!
...רק באל-על!!!
בטיסה מסחרית, הטייס מדליק את המיקרופון ומדבר אל הנוסעים: 'קודם כל יום טוב לכולם, ברגע זה אנו טסים בגובה 9 קיימ במהירות של 960 קמ''ש, מעל העיר בשם... אוי לא! אלוהים אדירים!!...' והנוסעים שומעים צעקה נוראית, מלווה ברעש אדיר: לאאאאאאאאא!!!, בום, טראך. כעבור מספר שניות, עם קול בעל גון 'איזה-טמבל-אני', הטייס מבקש סליחה ומודיע: 'סליחה, אבל נשפך עלי קפה חם, הייתם צריכים לראות איך החלק הקדמי של המכנסיים שלי נראים....'
אחד מהנוסעים אומר: 'יא בן זונה!, היית צריך לראות איך החלק האחורי של המכנסיים שלי נראים....'
...רק באל-על!!!
בטיסה מסחרית, הטייס מדליק את המיקרופון ומדבר אל הנוסעים: 'קודם כל יום טוב לכולם, ברגע זה אנו טסים בגובה 9 קיימ במהירות של 960 קמ''ש, מעל העיר בשם... אוי לא! אלוהים אדירים!!...' והנוסעים שומעים צעקה נוראית, מלווה ברעש אדיר: לאאאאאאאאא!!!, בום, טראך. כעבור מספר שניות, עם קול בעל גון 'איזה-טמבל-אני', הטייס מבקש סליחה ומודיע: 'סליחה, אבל נשפך עלי קפה חם, הייתם צריכים לראות איך החלק הקדמי של המכנסיים שלי נראים....'
אחד מהנוסעים אומר: 'יא בן זונה!, היית צריך לראות איך החלק האחורי של המכנסיים שלי נראים....'
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
- tiptip
- תותח על