היהודים לא צריכים להתיחס לחג המולד

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

סמל אישי של משתמש
klf
תותח על
תותח על

שליחה על ידי klf »

אתה צודק במיליון אחוז
אז הנה אנחנו היהודים חוגגים
את חג החנוכה :D
אגב זה יפה זה נחמד לראות עצי אשוח מקושטים
אבל להסתכל מותר ולנו יש את חנוכה
ולפי דעתי אנחנו בישראל כיהודים לא צריכים לחגוג את הסילבסטר
לשם מה יש לנו את ראש השנה היהודי
יש לי ממיר אריון AF-1500E
ולוויני עמוס והוטבירד
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אבל מותר ומנומס לאחל חג שמח לנוצרים
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

י א @ 25/12/2008, 19:09 כתב: אבל מותר ומנומס לאחל חג שמח לנוצרים
כל זמן שאנחנו מדינה מעורבת ודמוקרטית ,וחלק מאחנו עולה רוסיה אבדה להם המסורת היהודית לתקופה שמעל 70 שנים שהקשר בנהם לבין היהדות נותק שלא כל כך באשמתם.
מה לעשות שלחלק די גדול בנהם קשה להם להתנתק מהמינהגים שהורגלו להם במשך תקופה כל כך ארוכה מותר ומחוייב לאחל להם שיהיה להם לכל המאמינם ושמחים בחגם חג שמח ומאושר .
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
סמל אישי של משתמש
tiptip
תותח על
תותח על

שליחה על ידי tiptip »

אני מאחל לכל חברי בפייסבוק שנה אזרחית טובה וחג מולד שמח
אבל עם חתימה סטייל רובי ריבלין "מישראל-ארץ הקודש" :D
dream 800 hd
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
סמל אישי של משתמש
borichka
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי borichka »

חג המולד - לא.
שנה אזרחית חדשה - למה לא לחגוג גם?
Offset 1.20 (13E + 7E + 4W) + Offset 1.0 (75E) + Relook 400S ABCOM Enigma
smarg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי smarg »

האמת אני לא מבין למה במדינה דמוקרטית מישהו צריך לתת דין וחשבון מה הוא חוגג ולמה. אני חוגג תחילת שנה אזרחית ועל ה... שלי מה חושבים כל הברברים מסביב....
לווינים: 13E - 4.8E - 4W - 75E
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

smarg @ 27/12/2008, 22:30 כתב: ועל ה... שלי מה חושבים כל הברברים מסביב....
מי כאן הברברים? אם רמזת ליהודים או דתיים אז לא תשכח שאנו מקור התרבות וציביליזציה המערבית וברברים הם נוצרים הקדמונים. ועוד, האם היהודים או הנוצרים עסקו ברצח ובהרג של היהידים ואחרים במשך אלפי שנים ורק לפני כ- 60 שנה השמידו בתאי גזים ובדרכים אחרות שקשה לתאר 6 מיליון יהודים, צוענים, הומוסקסואלים ואחרים....אז מי כאן ברברי?????????????!!!!!!!!!!!!!!!
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

smarg @ 27/12/2008, 22:30 כתב: האמת אני לא מבין למה במדינה דמוקרטית מישהו צריך לתת דין וחשבון מה הוא חוגג ולמה. אני חוגג תחילת שנה אזרחית ועל ה... שלי מה חושבים כל הברברים מסביב....
smarg בחור יקר, לאף אחד אין את הזכות להיתערב איך ולמה אתה חוגג חג כל שהוא כל זמן שאתה עושה את הדברים הפרטים שלך בצורה תרבותית .
רק חבל שירדתה לרמה כזאות שתיגרום לתגובות לא נעימות.
לדעתי פה בפורום צריך להיות יחס של כבוד בין חברי הפורום ולשמור על כבוד הדדי בין החברים !!!!
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
smarg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי smarg »

מר פרופלר היקר
קודם כל לא נעשה הכללות. ברברים יש בין כל האומות והלאומים ומה לעשות גם פה.
אני מתכוון לכל האנשים חסרי סובלנות והבנה ומלאים שינאה כלפי כל דבר שונה: תרבות שונה, מנהג שונה וכו. שנים צועקים למה רוסים חוגגים את סילבסטר, ושנים רוסים מנסים להסביר שהם לא יודעים מי זה הסילבסטר הזה לעזאזל, הם חוגגים את תחילת השנה ולהם אין בזה שום אלמנט של דת כלשהו (למרות עץ אשוח ודמות של סנטה קלאוס). אבל יש אנשים שלא קולטיםאת זה ולא רוצים לקליט את זה ובשבילם זה עוד סיבה להוציא את השינאה שלהם. אלא הברברים בעניי. מקווה שהבנת ולא נפגעת.
"..שאנו מקור התרבות וציביליזציה המערבית ...". תסלח לי אבל היום זה נשמע פתטי במיוחד. יש לנו הרבה מה ללמוד על תרבות וציביליזציה מהעולם המערבי (מהדברים הטובים שלו כמובן)...
smarg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי smarg »

פניקס. מסכים אתך בהחלט. לא התכונתי להעליב אף אחד. אני בכלל לא מבין מה הייתה כוונתו של מר פרופלר בלפתוח את השרשור הזה - זה דומה להטפה דתית ובשום אופן לא שייך ללווינים....
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

מתגובותך SMARG אני לומד שאתה בור וחסר השכלה ואני לא מתכוון להגיב על דבר הבל שאתה כותב כאן.

פרופלור
smarg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי smarg »

אתה ממש טועה, אבל עזוב - העיקר שיהיה לכולם חג שמח ולא משנה איזה חג הם חוגגים ;)
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

חברים יקרים אני עושה סולחה בשביל כולם!!!!
נראה את הנושא הזה כסגור וללא כל תוספת מה אתם לא שמים לב שברוב המקרים שני החגים מופעים ביחד אז שהשמחה גם תהיה ביחד כל אחד על פי דרכו ,חג שמח לכולם בלי אבדל צבע ,גובה שמן או רזה כולם ישמחו ביחד!!!!!!!!
תמונה
תמונה
PHOENIX
TOPFIELD 4000 FI
סמל אישי של משתמש
EB1000
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי EB1000 »

אני מאד אוהב את הגישה בארצות הברית, כל ברכת חג מולד שמח של איזה מגיש טלויזיה מלוות בברכת חנוכה שמח. יש יהודים שאפילו מקשטים "עץ חנוכה" כדי שהילדים היהודים לא ירגישו מקופחים אל מול כל הזוהר הבוהק מחג המולד. אני דווקא בעד ההרמוניה הזו, אחרי הכל זה חג ועוד סיבה לחגוג. אני ממש לא מבין את דעתם של דתיים בכל הנוגע לישו הנוצרי. זה מה שגורם אנטישמיות. בעיקר בימים כאלו שאנו זקוקים לתמיכה של כל העולם ואשתו בכדי שצהל יוכל להשלים את משימתו בעזה, ואיחוד בין חנוכה לחג המולד בהחלט יכול לעזור.

דבר אחד בטוח, ואני חושב שכאן גם פרופלור היקר יסכים איתי, גם יהודים יכולים להינות משלל התוכניות והסרטים המשודרים בערוצי הלויין בתקופת חג המולד ;)

Merry HanuChristmas

:P
The more I see People the more like Pigs..
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

EB1000 @ 29/12/2008, 22:27 כתב: דעתם של דתיים בכל הנוגע לישו הנוצרי. זה מה שגורם אנטישמיות.

כמובן שמי שאחראים על האנטישמיות הם היהודים בגלל שצלבו את ישו, הרי זה ברור ושקוף...
שלח תגובה