חברים משהו חשוב : אני משתף אותכם בניסיון רב שלי

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי topfield3000ci »

ברכישת מוצרים ממכרזים ומאתרי אינטרנט . למשל מכרז 123BID. כל פעם שקניתי מוצר באינטרנט - קיבלתי מוצר לא חדש - מחודש ,עם פגם , תקול , סוג ב' ועם תקלה ,או מוצר שהיה אצל לקוח אחר ונארז מחדש, כאשר הם מציגים זאת כמוצר חדש. מדובר בתופעה קבועה שגורמת להרבה עוגמת נפש.
האם גם אתם נתקלתם בתופעה כזו ברכישה באינטרנט , והאם יש מישהו נוסף שקנה מ 123BID או באינטרנט, שישתף אותנו בניסיון שלכם
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

אני מזמן הפסקתי לקנות באתרי אינטרנט ,ואם תשימו לב למוצרים קודם כל הם באיכות ירודה ושנית

כתוב בצד "מחודש" כלמר משומש

אז שהמחיר לא יפתה אותכם ,ראו הוזהרתם |pirate|
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

האמת לי היה מקרה לא נעים שבוע שעבר, הזמנתי מזגן לחדר שינה
ההובלה של המזגן היתה מאוד מהירה, אבל ביום השני התגלה כי יחידת המדחס היתה בכלל פתוחה ונארזה שנית על ידי מסקינטייפ, לא היה בפנים בכלל את ערכת ההתקנה וגם הרגל של המדחס היתה מעוקמת, אחרי שפניתי לחברה באינטרנט החלטתי לפנות ישירות ליבואן, אחרי יומיים קיבלתי מזגן חדש בקופסא ( רק בגלל פהניה שלי לספק ), לפחות הספק המזגן היה הגון לתת לי מוצר חדש ולא לנסות לעבוד עלי עם תירוצים כמו האחרים.
טוב לפחות פה נגמר הסיפור בטוב אבל לא חסר סיפורים שנגמרו ברע
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
danwol
תותח על
תותח על

שליחה על ידי danwol »

אינטרנט זה רק פלטפורמה, הקניה אינה "מהאינטרנט" אלא ממשהו שנמא בצד השני. אני קניתי למשל כמה מוצרים של סוני בוואלה שופס, השילוח תואם ישירות עם נציגי ישפאר, המוצרים היו חדשים באריזה מקורית.
אכן קניה בזאפ ממוכור לא ידוע שמתפאר במחיר הזול ביותר יכול להוות סיכון מסויים בקניה.

המלצתי, קנה באינטרנט מיבואנים ידועים, וחסוך (מעט) לעומת החניות, בהצלחה.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

אני קונה רק מה שאני רואה בעיניים שלי וממקום שאני מכיר .
בקשר למחיר זה מאוד פשוט לעשות סקר בכל החנויות בסביבות הקרובות אילך לפני הקניה !!!.
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
סמל אישי של משתמש
edilit
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי edilit »

חברים שמונה שנים אני קונה מוצרים דרך אינטרנט
1.טלויזיה
2.מכונת כביסה
3.מייבש
4.מקרר
5.טלפון
6.מחשב כף יד
ועוד הרבה דברים לבית
אף פעם לא קיבלתי מוצר משומש.או באריזה פגומה
dmsat
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dmsat »

קניתי עד כה קרוב ל 10 מוצרים דרך אינטרנט / מכרזים - הכל חדש חדש ארוז יפה להפליא עם המדבקות

העגולות כמו של אריזות מיקרוסופט.

אבל...אבל..אבל...

בכמה רכישות שהיו דווקא רכישה ישירה דרך רשתות (עם שם טוב ולא אפרט ) קיבלתי פעמיים מוצרים לא

ארוזים טוב (כמובן החלפתי אותם אך זה היה כרוך בקצת התרוצצויות)

וגם...וגם...וגם...

הפעם האחרונה קיבלתי מוצר ארוז יפה להפליא (קנייה ישירה דרך רשת מובחרת ביותר) אך מבפנים היה המוצר באמת פגום מהרבה בחינות. טוב שלא שילמתי מלוא הסכום וכבר הספיקו להחליף לי אותו באותו היום לשביעות רצוני המלאה.

נראה לי שהכל עניין של מזל בחיים... B)
smarg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי smarg »

מצטרף ל EDILIT. קניתי עשרות מוצרים באינטרנט בארץ ובחו"ל. מעולם לא קיבלתי מוצר משומש או כזה שלא תואם את התיאור. הבעיה היחידה זה שאם משהו לא בסדר - אתה צריך ללכת לדואר ולשלוח בחזרה. ועוד משהו - אם זאת קניה כבדה - טלויזיה, מקרר, אני הולך לחנות כלשהי לראות פיזית את המוצר. אחרי זה אני קונה אותו בחנות באינטרנט, לעיתים ב30% פחות....
לווינים: 13E - 4.8E - 4W - 75E
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

אני התכוונתי בעיקר למכרזים שבהם קונים במחירים זולים יותר ולכן מקבלים מוצרים לא חדשים או פגומים.
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

חברים תציינו מאיזה אתרים קיבלתם מוצרים חדשים לחלוטין ומאיזה אתרים קיבלתם לא חדשים עם פגם או שנארזו מחדש.
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

הודעה של לקוחה מהיום בפורום צרכנות בתפוז:

לפני כמעט חודשיים הזמנתי אופנים לילד בוואלה שופס, לפי מפרט טכני מאוד ספציפי, דגם מאוד מסוים. הזמנתי אופניים לא מורכבות, ללא תוספת תשלום על ההרכבה. האופניים הגיעו בזמן אך להפתעתי לא הדגם הנכון ולא המפרט הנכון. אני כבר כמעט חודשיים - מה18 בנובמבר, מנסה להחזיר אותם ולבטל את העסקה, עשרות טלפונים למרכז השירות שלהם, מעבירים מאחד לשני, מבטיחים שעוד כמה שעות יחזרו אלי, אך לשוא. אחרי המון טלפונים הצלחתי לקבל הסכמה לביטול העסקה אך בתנאי שאני אשלח על חשבוני את האופניים חזרה לספק. למה???? קיבלתי משהו שלא הזמנתי וכדי להחזיר אותו אני צריכה לשלם עוד???? הגעתי עד למנהלת שירות הלקוחות שלהם שדיברה מאוד לא יפה ובצורה לא מקצונית ולבסוף קיבלתי תשובה - אם לא נראה לך אז תתבעי. זה שירות???
אל תקנו מהם, אני כבר הגשתי תלונה למועצה לצרכנות ומקוה שהם יעזרו לי לפתור את הענין איתם. בינתיים אני תקועה עם זוג אופניים חדש שלא מתאים לי, ללא הכסף ועם המון מפח נפש . הילד מסתכל מדי יום על מתנת יום ההולדת שלו שלא מתאימה ומחכה שהאופניים יוחזרו ונקנה אחרות.
אם מישהו יכול לעזור לי מולם אני אשמח.
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

חבר שלי סיפר לי שהוא מדפיס מהאינטרנט את המחיר הכי זול של מוצר שהוא רוצה לקנות והולך עם זה לחנויות מראה את המחיר מהאינטרנט ומקבל את אותו מחיר בחנות.
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

SMARG בחו"ל יש תרבות מסחר הוגנת מאוד וחוקים נוקשים. בישראל הרבה סוחרים מנסים לרמות את הלקוח ומוכרים לו מוצר חדש כאשר הוא לא כזה . הלוואי שבישראל היתה האמינות והמוסר שיש לסוחרים בחו"ל.
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

האמת וואלה שופס דירדרו את מצב שירות הלקוחות שלהם ממש על הפנים.
את המזגן שקניתי היה דרך חברת וואלה שופס, למרות שפניתי ישירות לספק ולא דרכם הם אפילו לא נעותו להחזיר אלי טלפון אחרי ששלחתי להם פקס ומייל לביטול עסקה, לפחות הספק היה פייר כלפי.
לי נראה אחרי היחס שלהם שזה הפעם האחרונה שאני רוכש מוצר דרך וואלה, יש עוד חברות.
בכל מקרה למקרה של אותה גברת עם האופנים, החוקים ברורים ורשומים , בעסקת רוכלות שבוצעה דרך הטלפון או אינטרנט , במידה והמוצר המוזמן אינו תואם את ההזמנה ניתן לבטל תוך 14 יום ללא כל תשלום לספק, במידה והספק לא יבצע זאת , אחריות ההחזרה היא עליו כנ"ל הפסד כמעט אוטומטי בבית משפט לתביעות קטנות וזאת במידה והגברת הגישה בכתב בקשה לביטול.
עם היתה שולחת כתב תביעה, אני מאמין שגם היתה מקבלת את כספה חזרה וגם פיצוי נוסף, או אפילו לא היה מגיע המקרה לבית משפט אפילו.
דרך אגב בניגוד לארה"ב שבו ברוב המדינות שם על פי חוק חייבים לרשום על מוצר עם הוא חדש או משומש או נפתח, מסתבר שבקנדה החוקים הם כמו בארץ וניתן למכור מוצר שנפתח והוחזר כחדש.
שימו לב :) למי שטס לשם
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

מדוע ישראל לא כמו רוב המדינות שעל פי חוק חייבים לרשום על מוצר אם הוא חדש או מחודש , משומש או נפתח ונארז מחדש , צריך לפנות למועצה לצרכנות שתיזום תיקון לחוק הגנת הצרכן שיחייב את היבואנים והסוחרים להדביק מדבקה מחודש ,על מוצר שנארז מחדש - כפי שיש ברוב המדינות , חוק זה ימנע מהיבואנים והסוחרים בארץ לרמות את הצרכנים.
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

הסיבה שאני קונה בחנויות שאני מכיר, זה כל מה שהחברים כתבו פה, ושחברות ויבואנים שמים פס על החוקים של המדינה שהם גם לא כל כך מושלמים .
עד שאנחנו לא נאהיה מדינה מתוקנת ככול המדינות המתוקנות ומגנים על זכויות הצרכן בצורה חדה וחד משמעית ללא כל פשרות .
כל אחד שקונה באינטרנט קונה חתול בשק והוא ואיך והמזל שלו פועל ,אם הוא טוב כמו כמה מהחברים שקיבלו סחורה טוב העונה על כל הציפיות שלהם .
או כמו הגיברת שקנתה את האופניים ליום ההולדת של הבן המעוכזב .
או כמו החבר שהיתחיל את השרשור בנושא,כפי שכבר כתבתי כל אחד והמזל שלו כמו בטוטו !!!.
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
smarg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי smarg »

קניתי הרבה מוואלה שופס, פי 1000 ואולסייל. קניתי גם בחנויות פחות מוכרות - צריך לתת צאנס לכולם. לא זכור לי בעיות מיחדות - כנראה זה עניין של מזל, ולפעמים מישהו נתקע.את המוצר הפתוח דווקא קניתי בחנות אמיתית - קניתי מסגרת תמונה דיגיטלית בחנות וכשבאתי הביתה גליתי בפנים תמונות של מישהו :) וגם הסוללה הייתה בשלט. כך שלא חייבים לקנות דרך אינטרנט כדי לקבל מוצר סוג ב - פשוט בקרה כזה התיפול יותר פשוט. אבל אני מוכן להסתכן - בגלל המחירים נמוכים בד"כ. ברוב המקרים חנות אמיתית לא יכולה לתת אותו מחיר כי יש לה יותר עליות.
לווינים: 13E - 4.8E - 4W - 75E
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
dmitrysh
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי dmitrysh »

אני קונה פה ושם באינטרנט, אך רק באתרים מוכרים. מעולם לא הייתה לי שום בעיה, לא בוואלה-שופס ולא במכרזים. את BID123 אני לא מכיר.
אני ממליץ לא לקנות באתרים לא מוכרים, או יבואן לא מוכר.
שלח תגובה