סקירה על Slingbox
-
sickboy666
- תותח על

מכשיר נחמד. רק מחירו בארץ די יקר. אני אישית לא מוצא בו שימוש רב, אבל בטח מישהו אחר כן.
הבעיה הגדולה היא מהירות ה UPLOAD הנמוכה בארץ. וזה גורם לתמונה לא איכותית ב SLINGBOX.
האמת, שאני כבר כמה שנים משתמש במשהו דומה, חינמי ושעובד לי מצויין. תוכנת CASTING פשוטה, ממיר מחובר לכרטיס טלויזיה ו UPLOAD יחסית גבוה. רק יש חסרון אחד, אין לי שליטה על ערוצים (רק אם זה דרימבוקס). אבל בממירי יס ניתן לסדר טיימר מראש לכל התוכניות.
הבעיה הגדולה היא מהירות ה UPLOAD הנמוכה בארץ. וזה גורם לתמונה לא איכותית ב SLINGBOX.
האמת, שאני כבר כמה שנים משתמש במשהו דומה, חינמי ושעובד לי מצויין. תוכנת CASTING פשוטה, ממיר מחובר לכרטיס טלויזיה ו UPLOAD יחסית גבוה. רק יש חסרון אחד, אין לי שליטה על ערוצים (רק אם זה דרימבוקס). אבל בממירי יס ניתן לסדר טיימר מראש לכל התוכניות.

-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
- avipart
- חבר פורום

-
max2003
- אחלה חבר

אני מחזיק מכשיר סלינג באנגליה כדי לראות ערוצים משם. בהתחלה קצת קירטע, החבר שם עבר לחבילת גלישה עם upload טוב ועדיין לא עזר (ממוצע 220K ולא עבר מעולם את ה 380K). ואז גיליתי שש לנטויז'ן בעיה ספציפית עם לונדון, עברתי לבזק בינלאומי באותה חבילת גלישה - 2 וחצי מגה, ומאז רואים מדהים, אחרי כמה דקות זה מתייצב על 800-900K ולפעמים יותר. תמונה חלקה ולא מקוטעת.
-
draanan
- חבר ותיק

-
sickboy666
- תותח על

-
draanan
- חבר ותיק

- wolf
- חבר ותיק

sickboy666 אם איזה תוכנה אתה עובד?sickboy666 @ 13/1/2009, 21:08 כתב: מכשיר נחמד. רק מחירו בארץ די יקר. אני אישית לא מוצא בו שימוש רב, אבל בטח מישהו אחר כן.
הבעיה הגדולה היא מהירות ה UPLOAD הנמוכה בארץ. וזה גורם לתמונה לא איכותית ב SLINGBOX.![]()
האמת, שאני כבר כמה שנים משתמש במשהו דומה, חינמי ושעובד לי מצויין. תוכנת CASTING פשוטה, ממיר מחובר לכרטיס טלויזיה ו UPLOAD יחסית גבוה. רק יש חסרון אחד, אין לי שליטה על ערוצים (רק אם זה דרימבוקס). אבל בממירי יס ניתן לסדר טיימר מראש לכל התוכניות.![]()
-
יורם פורת
- חבר פורום

-
oded
- אחלה חבר

לנו יש מכשיר דומא שהתקנו לפני כארבע שנים במשרד בניו יורק ובדרך זאת אנחנו רואים תוכניות ישירות מארה"ב .כל זאת היה מענין בהתחלה בגלל הטכנולוגיה ואחרי זמן הפסיק לעניין ואני לא זוכר מתי הפעלתי אותו לאחרונה...בד"כ זה קורה ,שחבר מבקש לראות את הגימיק.לדאבוננו ,יש מספיק ויותר לראות כאן. לאילו שיושבים שם ,ע"מ לראות אותנו- זה באמת יתרון. בשנים האחרונות נוספו גם אתרי אינטרנט קבועים המאפשרים זאת.
מישהו יכול בבקשה לתת הסבר יותר מעמיק איך זה בדיוק עובד ....
אני מבין שאני מחבר את הסלינג סולו לממיר ( למשל מקלט לויינים )
ולקו אינטרנט עם רוחב פס טוב באפ סטרים ....עד כאן הכל מובן לי !
מה שלא ברור לי איך גולשים ממדינה אחרת אל הסלינג שמותקן אי שם בארץ למשל ...
האם פשוט גולשים בדפדפן אל כתובת ה IP שלו ? האם יש להקיש סיסמת לוג אין ?
או שיש תוכנה מיוחדת יעודית של סלינג ?
איך בדיוק עובד עניין הגלישה מרחוק לקופסא ? ומה רוחב הפס שצריך בצד הקולט ?
ושאלה אחרונה מי מוכר את זה בארץ והאם כדאי לקנות ? או שעדיף לקנות בחו"ל ?
אני מבין שאני מחבר את הסלינג סולו לממיר ( למשל מקלט לויינים )
ולקו אינטרנט עם רוחב פס טוב באפ סטרים ....עד כאן הכל מובן לי !
מה שלא ברור לי איך גולשים ממדינה אחרת אל הסלינג שמותקן אי שם בארץ למשל ...
האם פשוט גולשים בדפדפן אל כתובת ה IP שלו ? האם יש להקיש סיסמת לוג אין ?
או שיש תוכנה מיוחדת יעודית של סלינג ?
איך בדיוק עובד עניין הגלישה מרחוק לקופסא ? ומה רוחב הפס שצריך בצד הקולט ?
ושאלה אחרונה מי מוכר את זה בארץ והאם כדאי לקנות ? או שעדיף לקנות בחו"ל ?
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
זה מאד פשוט, כל מה שצריך לעשות בבית זה לפתוח פורט בפיירוול. מעבר לכך קצת הגדרות של השלט וזהו.
יש תוכנה שמתקינים במחשב או בטלפון ומגדירים לה את הכתובת של הסלינג בבית וסיסמה וזה מתחבר ומאפשר שליטה מלאה על הממיר.
לא יודע אם כבר מוכרים בארץ, לי יש אחד בלונדון שקניתי שם ואני רואה את הפריוויו של אנגליה.
יש תוכנה שמתקינים במחשב או בטלפון ומגדירים לה את הכתובת של הסלינג בבית וסיסמה וזה מתחבר ומאפשר שליטה מלאה על הממיר.
לא יודע אם כבר מוכרים בארץ, לי יש אחד בלונדון שקניתי שם ואני רואה את הפריוויו של אנגליה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
MAYDASSA
- מתקין

-
MAYDASSA
- מתקין

- deborder
- תותח על

רמי,
הקדימו אותך:
http://www.techwareit.com/hosting/slingbox/