תושב באר שבע נדהם לגלות כי המכתבים שמגיעים אליו מהחברה ממוענים ל"רועי ההומו". "נגרמה לי עוגמת נפש רבה". הוט: הנושא טופל
רועי מבאר שבע (השם המלא שמור במערכת) לא האמין שזה קורה לו: חברת הכבלים הוט הגדירה אותו כהומו, ועל גבי כל החשבונות והמכתבים שקיבל ממנה נכתב באופן ברור: "לכבוד רועי ההומו".
לפני כארבעה חודשים התחבר רועי לשירותי הטלוויזיה בכבלים של חברת הוט. כשקיבל לתיבת הדואר שלו את חשבון הכבלים הראשון חשכו עיניו. על גבי המעטפה נכתב באופן שאינו משתמע לשתי פנים: "לכבוד רועי ההומו".
רועי פנה בבהילות לחברת הוט לברר את העניין, ותשובת עובדי החברה הייתה כי במחשבים של הוט הוא מוגדר כ"רועי ההומו". לדבריו , העובדים אף לעגו לו כשהתקשר להתלונן. למרות התלונה, גם במכתבים הבאים שקיבל מהוט נכתב "לכבוד רועי ההומו".
רועי טען כי הטעות גרמה לו לנזק גם בחייו הזוגיים: "הדוור שלי חושב שאני הומו כי כך נכתב במכתבים של החברה, וכך גם השכנים שראו את המכתבים כי התיבה שלי פתוחה. החמור מכל הוא שבת הזוג שלי שקראה את המכתבים הייתה בהלם ופרצה בבכי. שמי הטוב והפרטיות שלי נפגעו".
הוט: עם קבלת התלונה הנושא טופל
רועי פנה שוב לחברה ולטענתו עובדת בכירה התנצלה על התקלה ואף הציעה לו ארבעה חודשי צפייה חינם בכבלים בתנאי שלא יספר על כך לאף אחד. אך גם לאחר שקיבל הבטחה כי הדבר לא יחזור על עצמו שוב קיבל רועי מכתב עם חשבונית הממוענת "לכבוד רועי ההומו".
הפעם חש רועי שכלו כל הקצין והחליט לתבוע את החברה. באמצעות עו"ד שרון ביירון הוא הגיש תביעה לבית משפט השלום בבאר שבע נגד חברת הוט בסכום של 100 אלף שקל. בכתב התביעה נטען כי מחדלי החברה גרמו
לו לעוגמת נפש רבה ופגעו בפרטיותו ובשמו הטוב.
בחברת הוט רואים בחומרה רבה את התקלה, ובעקבות פנייתו של רועי נערכה בדיקה מעמיקה שבעקבותיה הוחלט לפטר את העובדת ששיגרה את המכתבים. מחברת הוט נמסר בתגובה: "מיד עם קבלת תלונת הלקוח הנושא טופל בחברה. במקביל נעשו מאמצים וניסיונות ליצור קשר ולהיפגש עם הלקוח, על מנת להציע פיצוי הולם, אולם נתקלנו בסירוב גורף ותמוה. באשר לתביעה המשפטית, טרם קיבלנו אותה ובכל מקרה נגיב בבית המשפט ".
אור צברי @ 12/2/2009, 12:47 כתב:
בחברת הוט רואים בחומרה רבה את התקלה, ובעקבות פנייתו של רועי נערכה בדיקה מעמיקה שבעקבותיה הוחלט לפטר את העובדת ששיגרה את המכתבים. מחברת הוט נמסר בתגובה: "מיד עם קבלת תלונת הלקוח הנושא טופל בחברה. במקביל נעשו מאמצים וניסיונות ליצור קשר ולהיפגש עם הלקוח, על מנת להציע פיצוי הולם, אולם נתקלנו בסירוב גורף ותמוה. באשר לתביעה המשפטית, טרם קיבלנו אותה ובכל מקרה נגיב בבית המשפט ".
rekoשבת שלום !!!!
אני לא יודעה על מה אתה מבסס את הדברים שלך !!!
מקריאת הדברים שכתבתה אתה נשמע כאחד בעל אנטרסים בHOT או שאתה באמת מת על החברה הדפוקה הזאות .
מניסיוני האישי ומנסיון של אנשים שאני מכיר ויש לי הרבה כבוד אלהם אני יודע שקרו הרבה מקרים גרועים מזה .
אור צברי ואילך יש לי רק לומר חבל מאוד שאתה מעלה כתבה כזאות בלי להביא את המקור שממנה לקחתה את הדברים,גם מבחינת צדק למקור וגם לאמינות הדברים .
אם חברי הפורום היו רואים שמקור הכתבה הוא אמין אז החבר הנכבדreko לא היה כותב את הדברים שהוא כתב לפחות היה חושב כמה פעמים לפני שהיה כותב אותם .
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
אדון פניקס היקר שלום
לפני שלוש שנים הייתי מנוי של HOT והיה לי מילחמות איתם על בעיות פריזים וניתוקים באינטרנט כולל ניתוקים בטלפון שלהם. ככה שאין לי שום אינטרסים לחברה הזאת.
אבל לבוא ולהעליל עלילות כאלה מטומטמות ונגיד העלילה ככתוב "הומו" להגיש תביעה
ולנפח את התיסכולים שלו בגלל שצוין בנייר "הומו"
לא מקובל עלי, אני כבעל חברה הייתי תובע את הבחור על ניסיון עשיקה.
reko @ 13/2/2009, 12:06 כתב:
אדון פניקס היקר שלום
לפני שלוש שנים הייתי מנוי של HOT והיה לי מילחמות איתם על בעיות פריזים וניתוקים באינטרנט כולל ניתוקים בטלפון שלהם. ככה שאין לי שום אינטרסים לחברה הזאת.
אבל לבוא ולהעליל עלילות כאלה מטומטמות ונגיד העלילה ככתוב "הומו" להגיש תביעה
ולנפח את התיסכולים שלו בגלל שצוין בנייר "הומו"
לא מקובל עלי, אני כבעל חברה הייתי תובע את הבחור על ניסיון עשיקה.
נראה לי שאתה לא יודע מה זה הומו.
אז מותר לחברה שמכבדת את עצמה לקרוא לקליינטים שלה איך שבא לה?היום הומו.מחר מתרומם.אחר כך בוגד.אחר כך אפס......
פשוט בושה וחרפה .בגלל זה המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.100000 לא מספיק צריכים לשלם לפחות מיליון שקל שידעו איך להתנהג בכבוד לאנשים.
ואל תגן על החברה כאילו שזה דבר לגיטימי והגיוני שיקראו לו הומו.
זה פשוט גועל נפש.
בואנה חברה אתם מוצאים דברים מהקשרם
כולה הייתה טעות במחשב שהקישה לו חשבונית עם טעות באותיות.
יצאתם מכלל פורפורציות .
אני נאלץ לא להגיב יותר לשירשור הזה.
שבת שלום !!!!
על זה נאמר כל אחד וכמה מעריך את הכבוד העצמי שלו !!!!!!!!!!!!!
דבר שני כל אחד שמבין מעט במחשבים יודע שאפשר עם פיקוח נכון לדאוג שדברים כאלה לא יקרו ועוד בחברה ענקית כמו HOT שכל כולה קשורה במחשבים לצורך העבודה השוטפת שלה .
בקיצור כל אחד והמוסר האישי שלו !!!!
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
הדבר פורסם בערוץ 2 כולל דוגמא של הדואר, HOT לא יכולה לתבוע את הבחור על עשיקה כי HOT פגעה בשמו, תחת סעיף הוצאת לשון הרע.
לפי מה שנאמר ברדיו לאחר מספר ימים HOT פיצתה את הבחור ב 10 אלף שקל, כי לא היה להם סיכוי בבית משפט בכלל והדברים נסגרו בין עורכי הדין.
כמן כן פוטרה אחראית הדואר בHOT
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
כשאני רציתי להתנתק מהם הם לא הפסיקו לנתק לי את הטלפון.
אחרי כמה ניתוקים, הבנתי שאת ההתנתקות מהם אני אעשה דרך מרכז ההתחברות להוט. כי שם אף פעם לא מנתקים.
התירוץ השני שלהם היה שאני לא מופיע אצלהם במחשב, אז יש להם בעיה לנתק אותי. לאחר שהבאתי לה את הצעקות של החיים שלי. היא מצאה אותי המחשב אבל ביקשה שאני אשלח לה פקס להתנתקות.
כמובן שלהתנתק מפקס זה לא חוקי, אז אמרתי לה שאני לא מתכוון לשלוח לה פקס אלא זימון לבית משפט. אז בסוף הם החליטו לנתק אותי.
נראה לכם שבזה נגמר הסיפור. לא ולא.
הם המשיכו לגבות ממני כסף לעוד חודשיים. המסכנים צריכים הלוואה.
מכיוון שהייתי עסוק בלימודים לא היה לי כוח להיכנס איתם למאבק. אז רק דרשתי את הכסף חזרה.