באיזה לווין אני יכול לקלוט את הערוצים הבאים?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
123benny
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי 123benny »

באיזה לווין אני יכול לקלוט את ערוץ 2, ערוץ 10, נשיונל ג'יאוגרפיק וCARTOON NETWORK?
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

לווין עמוס לערוצים 1,33,2,10,99 .
CARTOON חופשי בטורקסט,(סגור בחבילות אחרות).
נשיונל גאוגרפיק בהמון לווינים וחבילות-סגור "וצריך עזרה מחברים".
123benny
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי 123benny »

יש לי צלחת שמכוונת כרגע לעמוס, אני יכול בעזרת עינית נוספת ודייסק להוסיף גם את הוטבירד ולקלוט דרכו את נשיונל ג'יאוגרפיק וCARTOON ולפתוח אותם בעזרת המפתחות שיש בפורום?
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

כמעט ולא ניתן יותר לפתוח ערוצים בעזרת מפתחות (להוציא כמה ערוצים בודדים כמו JETIX ב-HOTBIRD), ההצפנות פשוט השתכללו מדי.
הדרך היחידה לצפות בערוצים מוצפנים בצורה נוחה היא ע"י רכישה של כרטיס חוקי (מאוד יקר) או הצטרפות לשיתוף. לא תוכל לקבל כאן בפורום עזרה לגבי הצטרפות לשיתוף.
לגבי הצלחת שיש לך - תוכל להוסיף עליה עינית נוספת ללווין ניילסאט (7W) עליו יש די הרבה ערוצים חופשיים, בנוסף לחבילה מוצפנת (בה יש גם את CARTOON וגם את NG).
עבור הוטבירד - כדאי לך להתקין צלחת של לפחות 1מ' המכוונת ישירות אליו - בהוטבירד אין הרבה תחנות חופשיות.
123benny
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי 123benny »

גם JETIX זה טוב אבל אין מצב לקלוט איכשהוא נשיונל ג'יאוגרפיק בחינם? וכדי לקלוט את עמוס וHOTBIRD אני יצטרך צלחת 1.20 או שקטנה יותר תספיק?
תומר
מתקין
מתקין

שליחה על ידי תומר »

גם מטר תספיק. היה פתוח קרטון ונסגר. כך שיש רק בטורקסאט. הערוץ השני שאתה מעוניין
היה גם ב-1 W כנראה שגם שם נסגר או שאני טועה.
שלח תגובה