נמאס לי!!!
אולי 4 שעות אני מנסה לכוון את הLNB לניילסאט...
כל היום אני עם הידיים למעלה.
עד שלפני רבע שעה הLNB התחלק לי ונפל מהרעפים למטה.
התוצאה: כיסוי שבור, ואגו שבור...
אם 4 שעות אתה לא מצליח - סימן שמשהו חוסם קליטה(בהנחה שזה לא אתה ) . עץ או בית סמוך? הייתה לי תופעה כזאת כאשר עץ סמוך חסם את הקליטה. כאשר השכנה הורידה את העץ (בלי קשר לבעיות שלי...) תפסתי את הלווין תוך 5 דקות...
לווינים: 13E - 4.8E - 4W - 75E
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
תראה אני כיוונתי מספר צלחות העניין הוא שהכיוון מאוד עדין הסטיה היא עד מעלה, אם אתה מנסה לכוון צלחת לנילסאט אז ככה הכיוון ההתחלתי שלך צריך להיות עמוס טיפה למטה ומערבה ממש בסמוך לעמוס קח את הממיר +טלויזיה קטנה איתך ,עם מצאתה את עמוס אז תשים תדר של רשת mbc בנילסאט שהוא תדר חזק הפרמטרים 11938 SR 2500 V ואז תחזק את הצלחת ותעשה כיון עדין נוסף עד שתקבל סיגנל מלא ויציב הכי חשוב איכות, תוציא מאינטרנט רשימת תדרים מעודכנים ותעבור תדר תדר ואז תסגור סופית ולא לשכוח לעשות קיטוב של ה lnb לשעה 5
אל תתיאש, שים את הממיר על תדר חזק של הלויין ותשתמש בטלויזיה או בצג אחר (אני משתמש בנגן DVD נייד).
אם אתה מרכיב מולטי אל תשכח שההסטה של הLNB היא על מישור ההטיה (הקו שמחבר את הLNB ים מקביל להטיית הLNB ) כך שהמיקום הוא מעל לתושבת בצד ימין ומתחת בצד שמאל, תעזר בתמונות של התקנות שיש בפורום.
לי זה לקח יותר מ 4 שעות למצוא ולכוון שני לווינים נוספים, אבל ההנאה של התגברות על הקושי שווה את זה...
זה לא בעיה להוסיף את הלווין הזה בכלל
מעל עמוס בסנטימטר עד 2 מצד ימני אבל צריך קצת גבוהה או להגביה את הידית של המולטיפידר
בדכ במולטיפידר של 2 זה קצת נמוך
צריך לסובב את ה LNB לכיוון פנים הצלחת זווית נטויה כמו חצי עיגול חץ לכיוון מרכז הצלחת
הקליטה מאוד חזקה ובצפון אן לך בעיה לקלוט את זה בכלל
אם יש לך מולטיפדר של צלב אתה יכול להדביק את ה LNB אחד עלל השני ולשים חתיכת עץ או גומי בן 2 LNBככה זה יתפוס בטוח לאחר מכן להדק עם איזיקונים חסיני UV בצבע לבן וולרפד באיזולירבנד לבן על האזיקון שלא יתיבש בשמש
רצוי לקחת 2 LNB קטנים ועגולים
הפותח את השירשור לא כתב לאיזה צלחת הוא רוצה להוסיף את העיין לניל סאט
כך שכול ההסברים שלכם לא מועילים . אים זה לעמוס . ההסבר שלכם לא נכון . אים זה
הוטבריד זה קשה .
קודם ספר לאן מכוונת הצלחת ואחרי זה ננסה לעזור . גם עים הצלחת בגובה וצריך להרים את הידים , קשה לכוון .וצריך ממיר וטלויזה ורצוי מד שדה
בהצלחה
הטכנאי קרמר @ 27/2/2009, 22:20 כתב:
הפותח את השירשור לא כתב לאיזה צלחת הוא רוצה להוסיף את העיין לניל סאט
כך שכול ההסברים שלכם לא מועילים . אים זה לעמוס . ההסבר שלכם לא נכון . אים זה
הוטבריד זה קשה .
קודם ספר לאן מכוונת הצלחת ואחרי זה ננסה לעזור . גם עים הצלחת בגובה וצריך להרים את הידים , קשה לכוון .וצריך ממיר וטלויזה ורצוי מד שדה
בהצלחה
שמע
אין בעיית כיוון
כששמתי את העיינית ידנית המד הגיע ל100 אחוז.
הבעיה החלה שניסיתי לקבע אותה.
כל מיני וריאציות עם ההתקן שייש לי...
זאת הייתה הבעיה
לא הכיוון שלה...