אמנם יש לי צלחת כבר שנתיים, אבל אני עדיין חדש בכל העניין, בעיקר בכל הקשור לממירים, קודים, ובעיקר בכל הקשור לצד הטכני. הסיבה שנכנסתי לכל העניין, הוא גם בעיקר כי אמא שלי דוברת שפות (הונגרית, רומנית, צרפתית, גרמנית ומעט איטלקית), וגם כי מה לעשות, ביס ובהוט אין מבחר כמעט בכלום, שלא לדבר על המחירים שהם גובים ממך על שומדבר. אני באופן אישי, כל מה שאני רוצה לראות,פשוט מוריד.
אז ככה: יש לי שתי צלחות, אחת 0.80 והשנייה מטר עשרים, הלווינים שיש לי הם: עמוס+ניילסאט, יוטל W2, סיריוס והוטבירד (עמוס, סיריוס והוטבירד על ה-0.80, והיוטל על ה1.20), וממיר YuMaTu IQ Series.
השאלה הראשונה שלי היא: אני רוצה להחליף את הממיר שיש לי במשהו יותר טוב. רפרפתי קצת באתר לגבי הממירים וספגתי כמה אינפורמציה שרק אפשר בימים האחרונים. השאלה הראשונה היא: איזה ממיר הוא הכי טוב?! באופן אישי, אני יותר מעוניין בדרים-בוקס ובטופילד, והאם אפשר להשיג אותם בארץ.
שנית, הבנתי שיש הרבה כאלה שמשתמשים במשהו שנקרא שיתוף. מה זה שיתוף, ועם איזה ממיר אני יכול להשתמש בשיתוף הכי טוב...?!
ושאלה אחרונה: כמו שאמרתי, בצלחת ה-1.20 יש לי את יוטל W2. חשבתי להתקין עליו גם עין ל-EuroBird (שזה 9E, אם אני לא טועה)... האם זה יפריע לקליטה של W2?
תודה מראש לכל מי שיענה!!
המשך חג שמח!! =)