בשורה טובה מהוט

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

למה טובה, אני לא רואה ברעה של אף חברה דבר טוב. בסופו של דבר אנשים יפוטרו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
vladimir97
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vladimir97 »

שפיות למחירי הטלוויזיה.. שפיות..
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

מצטרף לדעה של י.א. ....אין צורך למהר ולצא בהצהרות כאלה ...חבל אולי שהם לא משפרים את
השירות ללקוחות שלהם אבל אין צורך להצהיר שזה בשורה טובה !
מה גם שאם תקרא טוב את הכתבה שהפנת ...תראה שמדובר ב 8000 מינויים של הטלויזיה בלבד !
19,000 זה כלל המוניים שעזבו את החברה כנראה כולל מינויי הטלפוניה והאינטרנט ...
docsat
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי docsat »

י א @ 17/3/2009, 17:28 כתב: למה טובה, אני לא רואה ברעה של אף חברה דבר טוב. בסופו של דבר אנשים יפוטרו.
נכון , אבל למה לעשוק את הצרכן?
לו המדיניות של משרד התקשורת הייתה נכונה אזי היינו יכולים לשלם עבור חבילה אשר תתאים לנו פחות שידורי הערוצים הישראלים עליהם אנו משלמים אגרה.
[FONT=Arial]מקווה למצוא ולתת תשובות ענייניות
לעזוב את יס והוט , לעבור לקליטה חופשית
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

רק הוט אשמים בזה . הם עובדים עים קבלני מישנה . לקוח עוזב את הוט . אבל יש לו אינטרנט וטלפון . בא לביתו אוסף ממירים . ומשאיר לו חינם את ערוצי האנלוג . במקום לשים חוסם בחיבור למטה . אז הוא לא צריך צלחת . ולא אנטנה . נישאר עים האנלוג בחינם .
ואחרי זה מתפלאים שאין להם לקוחות
רק הטכנאי קרמר
vladimir97
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vladimir97 »

הטכנאי קרמר @ 17/3/2009, 17:44 כתב: רק הוט אשמים בזה . הם עובדים עים קבלני מישנה . לקוח עוזב את הוט . אבל יש לו אינטרנט וטלפון . בא לביתו אוסף ממירים . ומשאיר לו חינם את ערוצי האנלוג . במקום לשים חוסם בחיבור למטה . אז הוא לא צריך צלחת . ולא אנטנה . נישאר עים האנלוג בחינם .
ואחרי זה מתפלאים שאין להם לקוחות
הוט שמים פילטר למי שמשתמש בשירותי אינטרנט\טלפון בלבד ללא טלויזיה !
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

לאזרחי המדינה יש כמה אופציות וכל אחד בוחר מה שטוב לו. יש הרבה שאוהבים "לסחוט" הנחות והדרך לעשות את זה היא כאשר נגמרת התחייבות. אז אם עוזבים את הוט וטובת יס אז שיהיה. אם עוזבים הוט ויס לטובת צלחת פרטית - זה אנשים חכמים.

בכל מקרה אין שום צורך לשמוח לאידם.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

התכוונתי ב"בשורה" לכך שסוף סוף הצרכן הישראלי מפגין קצת התנהגות צרכנית ומגיב ברגליים ולא יושב על הגדר ומתלונן כמה שדופקים אותו וממשיך לצפות
כשמכירות המכוניות צנחו והיבואנים החלו במבצעי הנחות אף אחד לא הזיל דימעה שיפטרו עובדים ממשרדי היבואן ,אנשי מכירות או עובדי מוסך וכך לגבי אלקטרוניקה או מחשב
19000 מתיחס לדעתי למנויי הטלוויזיה שעזבו במשך כל השנה כשמתוכם 8000 רק בשליש האחרון
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

הטכנאי קרמר @ 17/3/2009, 18:44 כתב: בא לביתו אוסף ממירים . ומשאיר לו חינם את ערוצי האנלוג . במקום לשים חוסם בחיבור למטה .
זה לא נכון . לי היה את המבצע שלהם שניקרא טריפל שזה טלביזיה אינטרנט וטלפון בסוף ההתחיבות ביקשתי להתנתק הגיע משהו לקח את הממירים והלך .ואז חיברתי ישירות לשקע את הטלביזיה ובאמת ראיתי אנלוגי .לא עברו 10 דקות והוא חזר ואמר לי שהוא לא מוצא את הכבל שלי בקופסה למטה כדי לשים חוסם לשידורי הטלביזיה .ואז הוא צילצל לטלפון שלי והתחיל לנתק למטה תקעים עד שהשיחה התנתקה .ואז הוא שם חוסם ומאז אין לי טלביזיה אבל הקו טלפון והאינטרנט נישארו . אבל יש לי צלחת פרטית ואני מרוצה מאוד :)
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

אני חושב שכתבה זאת עצובה- מאד !ומשקפת את אשר קורה אצלנו במשק.מדובר בשואה כלכלית ובנתים אין איש בהנהגה שלנו שיכול לקחת את המושכות ולנוט את תחילת המסע!מדי יום ישנם פרסומים על מאות מובטלים חדשים ומפה לשם הגענו למאות אלפים ,מזעזע!מה יכולים אנו לעשות ע"מ לשפר ולו במעט את המצב?הרי דבר גורר דבר בדיוק כפי שתארו את מה שכמעט קרה ב,,עוף-הגליל".לא צריך לשמוח לאידם של הנפגעים גם עם אנו חברי הפורום יכולים להסתדר גם ללא ה""הוט".
סמל אישי של משתמש
nira
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי nira »

בתור אחד שעזב אותם בחודש האחרון, אני ממש משמח...... בשישה חודשים האחרונים ממש הגזימו... כנראה ששחצנות עלתה להם לראש...
בנובמבר האחרון חידשתי את ההתחייבות לעוד שנתיים, 3 שבועות אחרי החידוש פתאום נסגר ערוץ "אגו", התקשרתי למוקד לקוחות והם פשוט אמרו לי שאין מה לעשות, "אגו" עזב את החבילה לפני כמעט שנה וכתוצאה מתקלה טכנית הערוץ נשאר פתוח .... אחריי מספר טלפונים "הסכימו לעשות לי טובה " ולפתוח את הערוץ ל 3 חודשים ..... אתה מבין את זה ורסנו, אני משלם 295 ¤ והם עושים לי טובה ל 3 חודשים...."
למרות התחייבות לשנתיים נוספות החלטתי לנסות את הקטע של התנתקות, וכאן הייתה לי ההפתעה מדהימה, הם פשוט באו לאסוף את הציוד בלי שום משא ומתן או טלפון!!! (כן הייתי מנותק גם מ"הוט" וגם מ"יס" למשך יומים).
ואם זה לא מספיק מפתיעה, 3 שעות אחרישYES חיברו אותי הם התקשרו והציעו לי מחיר עדיף וגם לשלם את הקנס של YES.........
בקיצור, אני מבסוט מאוד... ומקווה שהם ימשיכו להתכווץ, ואין שום סיבה לדאוג להם, אם יפטרו עובדים, העובדים יקלטו במקומות אחרים!!!! מי שהתנתק מהם מוצא פיתרון במקום אחר ואותם עובדים שפותרו יתנו את השרות במקום אחר... עדיף לשמור את הרחמים ללקוחות שחלקם התנתקו מחוסר מזומנים או מתסכול....

למרות ש"YES" הסכימו לספוג את קנס ההתנתקות, החלטתי לתבוע את הוט תחת האישום של הפרת חוזה, עוד חודשים וחצי אני יספר לכם....
תודה מראש
ניר א.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

בקשר לחוסם . בודדים שמים חוסם . שיהיו לי שנים טובות כמה דירות אני חיברתי לאנלוג . כאשר היתקנתי צלחת לרומניה או פולין . והוא רצה גם ישראל . האחרון הייה רוסי שרצה כם ערוץ 9 . אמרתילו בוא ניבדוק . וכול האנלוג היה מחובר .
רק הטכנאי קרמר
סמל אישי של משתמש
vipersvcd
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vipersvcd »

זה מאוד תלוי במתקין - ובמצב רוח שלו .
פעם שמים פעם לא - פעם מורידים ומשאירים בלי .
בגלל זה יש הרבה אנשים שמחוברים "רק לאינטרנט" שלהם .
תמונה
שלח תגובה