אבודים
- IttaiM
- תותח על

- dudir
- אחלה חבר

-
פניקס
- חבר ותיק

הסידרה LOST. זאות הסידרה היחידה שאני ממש שונא (אני וידע שהרבה בני נוער מאוד אוהבים אותה) אני חושב שאת הסידרה כותב ומביים חולה סכיזופרינה שכותב את החלומות שלו ועושה מזה סידרה.
כניראה שזאות הדרך שלו לריפאוי !!!!????
נ.ב.הסידרה רצה כבר כ 3-4 חודשים בערוץ TNT בTURKSAT ואני מאוד מהר מחליף ערוץ .

PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
- dudir
- אחלה חבר

כנראה אתה לא מבין בסדרות איכותיות.פניקס @ 17/3/2009, 22:57 כתב: הסידרה LOST. זאות הסידרה היחידה שאני ממש שונא (אני וידע שהרבה בני נוער מאוד אוהבים אותה) אני חושב שאת הסידרה כותב ומביים חולה סכיזופרינה שכותב את החלומות שלו ועושה מזה סידרה.
DREAMBOX 800HD 13E+7W+0.8W+19.2E DISH 100cm
9E+4W DISH 100cm
9E+4W DISH 100cm
-
Kimera
- חבר פורום

על טעם ואל ריח אין מה להתווכח.
יש כאלה שאוהבים, יש כאלה שלא.
אני מאלה שלא יכולים להתקרב לאבודים (פרשתי אחרי עונה אחת, זה היה יותר מדי... הוליוודי, קיטשי, שטחי וצפוי מדי, ומשעמם... אפילו השחקנים לא משכנעים)... ולא הייתי קורא לזה סדרת איכות, מאחר והיא סדרה שנועדה לתפוס אנשים דרך מכנה משותף נמוך.
אבל איש איש באמונתו יחיה, ובגלל זה אנחנו חיים בעולם (של סדרות וסרטים, לפחות) שהוא מאוד מגוון, וכל אחד אוהב את הדברים שהוא אוהב, ובאמת שבגלל זה אין טעם לריב.
יוטמטוב!
=)
יש כאלה שאוהבים, יש כאלה שלא.
אני מאלה שלא יכולים להתקרב לאבודים (פרשתי אחרי עונה אחת, זה היה יותר מדי... הוליוודי, קיטשי, שטחי וצפוי מדי, ומשעמם... אפילו השחקנים לא משכנעים)... ולא הייתי קורא לזה סדרת איכות, מאחר והיא סדרה שנועדה לתפוס אנשים דרך מכנה משותף נמוך.
אבל איש איש באמונתו יחיה, ובגלל זה אנחנו חיים בעולם (של סדרות וסרטים, לפחות) שהוא מאוד מגוון, וכל אחד אוהב את הדברים שהוא אוהב, ובאמת שבגלל זה אין טעם לריב.
יוטמטוב!
=)
- vipersvcd
- תותח על

-
zxzx
- חבר פורום