קליטת שידורי לווין

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
MadCow
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי MadCow »

שלום לכולם,

אני מעוניין להתנתק (בשעה טובה ומוצלחת) מ YES וככל הנראה להתקין צלחת לווין פרטית בבית.

לאחר קריאה בפורום לצערי לא ממש הצלחתי להבין חלק מהמונחים והייתי מעוניין לדעת האם ניתן להעריך כמה אמור לעלות כל ההתקנה (כמובן כולל הציוד וכו') כאשר הדרישות הן כאלה:

1. ערוצים ישראלים בסיסיים, ספורט, נשיונל ג'יאוגרפיק, מוזיקה, סרטים.. (הדגש הוא על ספורט וישראלי, כל השאר פחות קריטי).

2. 4 ממירים 'רגילים' ו1 HD.

בתשובתכם אשמח להתייחסות לגבי מה צריך לשים לב אליו, אילו לווינים אני אמור לקלוט, וכל מידע שנראה לכם רלוונטי... תודה רבה !
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על
Has thanked: 31 פעמים
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי ahgi »

יש רק 5 ערוצים בעברית
1
2
33
10
99

ספורט ישראלי יש רק ב ערוצי ספורט 5 למינהם ובצ'רלטון ביס או בהוט
מילה טובה לא עולה כסף
סמל אישי של משתמש
yoramro
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yoramro »

אז ככה:

1. לקלוט את הערוצים בעברית - צריך צלחת שמכוונת ללווין עמוס. חוץ מזה אין מה לקלוט שם.
2. קליטת ערוצים איכותיים בשפות זרות מחייבים כרטיס מנוי חוקי לחבילה שמשדרת אותם (או שיתוף......)
3. חבילות מומלצות הן Showtime על הלווין Nilesat ו- Orbit על הלוויןEurobird 2. יש בהן הרבה תכני ספורט, סרטים וסדרות באנגלית.

אם תבחר בשיתוף, תצטרך ממיר שיתופי כגון Dreambox 500 או Mutant 200. לקליטת HD מומלץ ממיר שיתופי DM800.

הרצון שלך לחבר במקביל 5 ממירים שונים מחייבת התקנת מערכת מורכבת של הפצת האותות שניקלטים מהלווינים לכל הממירים, כך שכל ממיר עצמאי בבחירת הלווין והערוצים בו הוא צופה.

אני מעריך שהתקנה כזו (שאינה נפוצה ברמת המורכבות הזו) תעלה לך בסביבות 10000 ש"ח (אם לא יותר...)

יורם
Nokia 9600 - DVB2000 - SCSI * SKYSTAR2 * TT-S2-3200 * OFFSET 1.2 * 0.6DB LNB * Diseqc Motor
Mutant 200 * Jonsa 180 * Invacom 0.3 * Motorised
MadCow
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי MadCow »

תודה רבה. אפשר בבקשה להפנות אותי למתקין מקצועי באיזור המרכז ?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

יש רשימת מתקינים בפורום ואתה יכול להתקשר אליהם. סביר שמישהו מהם ראה את ההודעה שלך וכבר קיבלת מסר
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה