אני מסכים עם הטכנאי קרמר שעדיף תמיד צלחת נפרדת לעמוס אך יחד עם זאת בצלחת אשר מכוונת להוטיברד ניתן לתפוס בעוצמה חזקה מאוד את עמוס כי הוא לויין חזק וזה עובד במעל 99% מזמן מעולה רק ערוץ 1 עושה בעיות בכך שהוא משחק עם עוצמת השידור שלו ולפעמים יש ירידה בעוצמת הקליטה
ממש חינם הבן אדם הירויח בקושי 350 ש"ח . אים לא נתן חשבונית . נכון שהקליטה חזקה עים עיין בצד . אבל עים הזמן רוחות מנדנדות את העיין, יש פחית שעולה 60 ש"ח והיא יציבה .
וגם לא מומלץ . אבל המתקין מרכיב פחית ב10 ש"ח . שישאר לו משהוא לפחות . וסוף זול יוצא ביוקר . רק לוויין מס' 9 יציב על הוטברד . וגם תלוי איזה פחית סמים סולה או יקרה
בברכת חג שמח
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
גם ככה יש די עומס וההתנגדות על הצלחת אבל יש אפשרות להוסיף את שניהם בתוספת מוט חיזוק שלישי מהזרוע לדופן העליון של הצלחת,השאלה אם המוט העליון לא ישבש את הקליטה.
צבי10 @ 8/4/2009, 23:31 כתב:
גם ככה יש די עומס וההתנגדות על הצלחת אבל יש אפשרות להוסיף את שניהם בתוספת מוט חיזוק שלישי מהזרוע לדופן העליון של הצלחת,השאלה אם המוט העליון לא ישבש את הקליטה.