שאלה לגבי לווין מסוים
-
gogo2009
- חבר פורום

-
gogo2009
- חבר פורום

- mola10
- תותח על

-
gogo2009
- חבר פורום

-
gogo2009
- חבר פורום

-
צור .א
- תותח על

-
gogo2009
- חבר פורום

מה זה ליינד סקן , וחוץ מזה אם יש תחנות חדשות או תחנות שעברו לתדר אחר אז אני עושה ככהצור .א @ 20/4/2009, 19:12 כתב: אם המכשיר שלך תומך ב"בליינד סקן",אז תמצא את התדרים הנ"ל.אם לא עלו-אז צריך להכניס ידנית.
הולך לרשימה של הלווינים בוחר את הלווין הרצוי ו פשוט לעמוד על תדר שאין לו קליטה כאלו שיש פס אדום לא ירוק ואז לשנות לתדר הרצוי ולסרוק ... עשיתי בדיוק מה שאמר לי מישה מקצוען והכל פיקס אין שום בעיה .. לא נעלמו תחנות אחרות ... ואללה כנראה יש פה אנשים שלווינים זה לא הצד החזק שלהם .... כי אף אחד לא הצליח לעזור לי ככה ..
וחוץ מזה את לא עונה על השאלה ששאלתי למעלה אני שאלתי אל אטלנטיק בירד 4
טוב תעזבו אם אתם לא יודעים תגידו או שתסבירו כמו שצריך אפילו תתנו מאמר ... יש אנשים בפורום הזה לא משהו ואין להם ידע
-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
-
DAVID 678
- חבר ותיק

אטלנטיק בירד 4A הוא לווין שנמצא באותו מקום שנמצא NILESAT (נייל סאט) כלומר אם הצלחת שלך כבר מכוונת לנייל סאט אז אתה רק צריך להכניס את התדרים של אטלנטיק בירד לממיר שלך (אני מצרף קישור עם התדרים) ולסרוק אותם (אתה יכול להוסיף אותם לרשימה של נייל סאט בממיר שלך ולסרוק)
הקישור : http://www.lyngsat.com/ab4a.html
הבנת?
בהצלחה
הבנת?
בהצלחה
-
gogo2009
- חבר פורום

סליחה התכוונתי שיש אנשים פה לא משהו מבחינת הידע ומגיבים ומטעים .. עובדה שאמרו לי משהו שקשור לבעלי ממיר דרימבוקס בלבד ולי אין בכלל דרימבוקס אז לפני שאתה צוחק תבין קודם ( וואלה מצידי תתפוצץ גם זה לא מזיז לי כי אם אין לך איך לעזור אז עדיף שתשב בשקט זה לא פורום צחוקים נראה לך )thestalker @ 20/4/2009, 19:57 כתב:
נפלתי מצחוק זה קורע![]()
-
gogo2009
- חבר פורום

תודה על ההסבר המפורט והיפהDAVID 678 @ 20/4/2009, 20:01 כתב: אטלנטיק בירד 4A הוא לווין שנמצא באותו מקום שנמצא NILESAT (נייל סאט) כלומר אם הצלחת שלך כבר מכוונת לנייל סאט אז אתה רק צריך להכניס את התדרים של אטלנטיק בירד לממיר שלך (אני מצרף קישור עם התדרים) ולסרוק אותם (אתה יכול להוסיף אותם לרשימה של נייל סאט בממיר שלך ולסרוק)
הבנת?
בהצלחה
יש לי ניילסאט אבל נגיד אם אני רוצה לסרוק את התדר הזה 10719 V שהוא של אטלנטיק בירד ויש אותו ..
איו בכלל בכלל והפס אדום .. מה זה אומר שצריך לעשות כיווין לצלחת כי זה היה מההתחלה ככה
- מתי
- תותח על

בקריאה באשכול אני ראיתי שכן ענו לך אבל אתה פשוט לא מבין . וממה שראיתי וקראתי בתגובה האחרונה שלך וכל שגיאות הכתיב שלך אני מבין למה . כי פשוט לא מי יודע חכם ואם לא מוצא חן בעינך הפרום אתה יכול לא לשאול ולא לקרוא פה
.
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
-
DAVID 678
- חבר ותיק

-
gogo2009
- חבר פורום

ניסיתי אין קליטה ולא מצא כלום , טוב תעזוב ממלא מישהו מקצוען יבוא לבדוק את זה תודה על העזרהDAVID 678 @ 20/4/2009, 20:14 כתב: אין צורך לכוון את הצלחת לאטלנטיק 4A אם היא מכוונת כבר לניילסאט
אם ברשימה של ניילסאט יש לך לדוגמא תדר 10719V 27500 תנסה לסרוק אותו
זה אמור לתת לך את הערוצים שעל אטלנטיק בירד אם לא מצליח תנסה להכניס את התדר הבא של אטלנטיק בירד שברשימה ולסרוק אותו
בהצלחה
-
gogo2009
- חבר פורום

בואנה אתה ממש חתיכת מטומטם על כל הראש וכנראה שמי שלא מבין באמת זה אתה יא טמבל , וכנראה שאתה דיסלקט .. אני מבין יותר ממה שאתה חושב שאתה מבין , כן ענו לי חלקית אבל שאלתי עוד משהו באותו אשכול והייתה בעיה אחרת יא דביל ... כנראה לא קראת טוב , הבנת הנקרא אתה לא יודע .. יא חתיכת טיפש אלק שגיאות כתיב יא אהבל בגלל שאני כותב מהר ולא כמוך לוקח לך 10 דקות על משפט .. ואם הסתכלת טוב תראה שערכתי את התגובות ... אף אחד לא אמר שהפורום לא מוצא חן בעיני חחח ואני חכם ומבין יותר ממך ומכל המשפחה שלך חתיכת מפגר אחד .. אם לא טוב לך מה שרשמתי אז אתה יכול לדפוק את הראש שלך בקיר חחח וחוץ בוא אני אספר לך משהו יא חתיכת בהמה , אם היית טורח לקרוא את האשכול הקודם שפתחתי על סריקת תחנות שעברו לתדר אחר או תחנות חדשות היית שם לב שמישהו רשם תגובה על ממיר של דרימבוקס וזה לא מה שיש לי ואצלי זה שונה והוא שלח לי הודעה בפרטי שהוא התכוון לממיר של דרימבוקס , חוץ מזה אף אחד פה לא ידע מה הפתרון ... אני הלכתי אצל מישהו שמתעסק בלווינים והוא הסביר לי איך לפתור את הבעיה ומה שהסביר לי אכן פתר את הבעיה ואף אחד פה לא חשב על זה כי יש אנשים פה שלווינים לא הצד החזק שלהםמתי @ 20/4/2009, 20:14 כתב: בקריאה באשכול אני ראיתי שכן ענו לך אבל אתה פשוט לא מבין . וממה שראיתי וקראתי בתגובה האחרונה שלך וכל שגיאות הכתיב שלך אני מבין למה . כי פשוט לא מי יודע חכם ואם לא מוצא חן בעינך הפרום אתה יכול לא לשאול ולא לקרוא פה.
- מתי
- תותח על

לא ניראה לי שאני טועה בהבחנה שלי בתגובה שלך רואים את הרמה שלך .
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.