דרוש טכנאי באזור השרון עם ניסיון עם ערוצים מספרד
-
yauli747
- חבר פורום

- invisble_man
- אחלה חבר

-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
-
yauli747
- חבר פורום

תודה על התשובה עכשיו עוד כמה שאלות
1- צלחת 1.8 זה משהו חריג\יקר במיוחד? כי לפי מה שראיתי בפורום הרוב מדברים פה על צלחות של מטר או1.2,
2- צלחת 1.8+ ממירים מתאימים+התקנה כמה צריך לעלות בערך? (טווח מחירים הכוונה אני לא מצפה לקבל פה הצעת מחיר מפורטת)
3- האם הכול מוצפן? אין אפילו כמה ערוצים חינם? יש את ערוץ TVE שמשודר גם בHOT\YES אותו אי אפשר לקלוט חינם? אני חושב שהוא בין לאומי.
4- האמת שאחת הסיבות שאני רוצה להפטר סופית מהכבלים זה בגלל שאני לא רוצה לשלם באופו קבוע לחברה אחת שרק לוקחת ממני כסף ברגע שאתחיל לשלם לחברת לווין ספרדית או לשיתוף אז זה די אותו דבר לא?
שוב תודה רבה על העזרה
1- צלחת 1.8 זה משהו חריג\יקר במיוחד? כי לפי מה שראיתי בפורום הרוב מדברים פה על צלחות של מטר או1.2,
2- צלחת 1.8+ ממירים מתאימים+התקנה כמה צריך לעלות בערך? (טווח מחירים הכוונה אני לא מצפה לקבל פה הצעת מחיר מפורטת)
3- האם הכול מוצפן? אין אפילו כמה ערוצים חינם? יש את ערוץ TVE שמשודר גם בHOT\YES אותו אי אפשר לקלוט חינם? אני חושב שהוא בין לאומי.
4- האמת שאחת הסיבות שאני רוצה להפטר סופית מהכבלים זה בגלל שאני לא רוצה לשלם באופו קבוע לחברה אחת שרק לוקחת ממני כסף ברגע שאתחיל לשלם לחברת לווין ספרדית או לשיתוף אז זה די אותו דבר לא?
שוב תודה רבה על העזרה
-
תומר
- מתקין

-
yauli747
- חבר פורום

תודה תומר
האמת שזה תלוי בעיקר כמה הבדלים במחיר יש ועד כמה זה משתלם...
איזה ערוצים אפשר לקלוט ב2 הלוינים שאמרת?
זה בשביל ההורים שלי והם כבר שנים מסתפקים בערוצים הישראלים (בשביל זה אני אחבר גם את עמוס) והערוץ הספרדי כך שאם יקבלו עוד כמה ערוצים בספרדית אולי זה יספיק...
אבל אם ההבדל במחיר לא כזה גדול אולי באמת שווה להתפנק על צלחת 1.8
תודה רבה על התשובות
האמת שזה תלוי בעיקר כמה הבדלים במחיר יש ועד כמה זה משתלם...
איזה ערוצים אפשר לקלוט ב2 הלוינים שאמרת?
זה בשביל ההורים שלי והם כבר שנים מסתפקים בערוצים הישראלים (בשביל זה אני אחבר גם את עמוס) והערוץ הספרדי כך שאם יקבלו עוד כמה ערוצים בספרדית אולי זה יספיק...
אבל אם ההבדל במחיר לא כזה גדול אולי באמת שווה להתפנק על צלחת 1.8
תודה רבה על התשובות
- cavtl
- מתקין