נואש..
- eli_aharon
- חבר פורום

חרי שפתחתי 2 אשכולות לגביי הכיוון עמוס:
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=31598
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=31679
וקניתי lnb חדש וגם את המחזיק שלו וחיברתי הכל ועליתי כבר 3 פעמים לגג וניסתי את הכל גם ניסתי להעזר בלווין של היס פשוט החלטתי לוותר sad.gif
יש אולי מישהו חובבן שאוהב לכוון צלחות שמוכן להגיע לקריות ולכוון לי תמורת 100 ש"ח? rolleyes.gif
אשמח לתגובות.
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=31598
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=31679
וקניתי lnb חדש וגם את המחזיק שלו וחיברתי הכל ועליתי כבר 3 פעמים לגג וניסתי את הכל גם ניסתי להעזר בלווין של היס פשוט החלטתי לוותר sad.gif
יש אולי מישהו חובבן שאוהב לכוון צלחות שמוכן להגיע לקריות ולכוון לי תמורת 100 ש"ח? rolleyes.gif
אשמח לתגובות.
הציוד שלי:
לווינים:
1.20 מכוון להוט ברד
1.20 שבקרוב יכוון לעמוס
1.80 מכוון לאסטרה כרגע לא בשימוש
ממיר:
Humax F1-CI

לווינים:
1.20 מכוון להוט ברד
1.20 שבקרוב יכוון לעמוס
ממיר:
Humax F1-CI
-
baruh
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- eli_aharon
- חבר פורום

וואלה צודק שכחתי מזה לגמריי פשוט ובגלל זה.. מתי תיכול לבוא? ויש לך ממיר אחר כדי לבדוק? כי אולי באמת הבעיה בממיר כמו שקרמר אומר ויכול להוית ש1000 פעם עברתי על הסיגנל ולא ידעתי אז אם תוכל בכיף..baruh @ 24/4/2009, 23:25 כתב: eli_aharon שבת שלום לך
ביזמנו רשמתי לך הודעה בפרטי שאני בכיף ללא תמורה יבוא לעזור לך לכוון את עמוס לא היחזרתה לי תשובה
הציוד שלי:
לווינים:
1.20 מכוון להוט ברד
1.20 שבקרוב יכוון לעמוס
ממיר:
Humax F1-CI

לווינים:
1.20 מכוון להוט ברד
1.20 שבקרוב יכוון לעמוס
ממיר:
Humax F1-CI
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- eli_aharon
- חבר פורום

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- eli_aharon
- חבר פורום

האמת שמעתי שאפשר לפרוץ ערוצים ע"י חיבור הממיר למחשב ולעדכן אותו..
בתאכלס היום אני מעדיף ממיר עם HD כי בעתיד יצאו עוד ערוצי HD וגם ככה יש לי LCD.
עכשיו אני לא מחפש ממיר מקליט או משו כזה רק שיהיה אפשרות לחבר למחשב ע"י USB ולפתוח על ידי זה ערוצים.. ככה שמה שהבנתי שהיום הכי טוב זה הדירומבוקס אבל שוב אני לא הכי מבין בזה אז אשמח לשמוע ממך על דגם ספציפי שיספק את צרכיי תודה!
בתאכלס היום אני מעדיף ממיר עם HD כי בעתיד יצאו עוד ערוצי HD וגם ככה יש לי LCD.
עכשיו אני לא מחפש ממיר מקליט או משו כזה רק שיהיה אפשרות לחבר למחשב ע"י USB ולפתוח על ידי זה ערוצים.. ככה שמה שהבנתי שהיום הכי טוב זה הדירומבוקס אבל שוב אני לא הכי מבין בזה אז אשמח לשמוע ממך על דגם ספציפי שיספק את צרכיי תודה!
הציוד שלי:
לווינים:
1.20 מכוון להוט ברד
1.20 שבקרוב יכוון לעמוס
ממיר:
Humax F1-CI

לווינים:
1.20 מכוון להוט ברד
1.20 שבקרוב יכוון לעמוס
ממיר:
Humax F1-CI
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
תרשה לי לתקן אותך, קרמר, גם ב HD יש הבדלים ואפילו הבדלים לא קטנים באיכות התמונה. גם למעגלי אלקרוניקה שמעביר וידאו דיגיטלי לא הכל זהה. יש את עניין פתיחת הכיווץ שמשתנה בין יצרנים ויש את נושא תיקון שגיאות.
ועוד דבר לא פחות חשוב, איך נראים תחנות SD על ממיר HD - גם פה יש פערים.
ועוד דבר לא פחות חשוב, איך נראים תחנות SD על ממיר HD - גם פה יש פערים.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
draanan
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

מר י.א. אין לי ניסיון בעניין בדגיטלי בכול התחומים . אני חי אנלוגי כבר 44 שנים .
מה שהיבנתי מהסברים בדגיטלי . בדגיטלי יש 1 ויש 0 אים מחברים שרך יציאת AV
אז תלוי איזה ממיר תמונה יש בממיר . ויש מודלטור לAV שעולה 100 ש"ח ויש 10000$
לתחנות טלויזיה וזה משקף את איכות התמונה באנלוגי . ובכול הממירים המעבר מאנלוג לדגיטל ובחזרה לאנלוג . לחדי העיין ירגישו בהבדל . אבל ואבל .
בממיר HD שמחובר עים כבל HDMI עוברים קווצים מהאולפן עד מסך הטלויזיה LCD .
וזה לא שייך לכיווץ או פתיחה . זה רק תלוי במעבד בטלויזיה שהופך את הקווצים לתמונה
ותלוי באולפן באיזה רזולוציה שלח את התמונה. למשל שידור יורוספורט פחות חדים מסקאי ספורט .
לכן אני טוען אים הבדל בין איכות התמונה בין הממירים . הכול תלוי בהתחלה באולפן, ובסוף בסוג הטלויזיה ובאיכות שלה
שבת שלום
מה שהיבנתי מהסברים בדגיטלי . בדגיטלי יש 1 ויש 0 אים מחברים שרך יציאת AV
אז תלוי איזה ממיר תמונה יש בממיר . ויש מודלטור לAV שעולה 100 ש"ח ויש 10000$
לתחנות טלויזיה וזה משקף את איכות התמונה באנלוגי . ובכול הממירים המעבר מאנלוג לדגיטל ובחזרה לאנלוג . לחדי העיין ירגישו בהבדל . אבל ואבל .
בממיר HD שמחובר עים כבל HDMI עוברים קווצים מהאולפן עד מסך הטלויזיה LCD .
וזה לא שייך לכיווץ או פתיחה . זה רק תלוי במעבד בטלויזיה שהופך את הקווצים לתמונה
ותלוי באולפן באיזה רזולוציה שלח את התמונה. למשל שידור יורוספורט פחות חדים מסקאי ספורט .
לכן אני טוען אים הבדל בין איכות התמונה בין הממירים . הכול תלוי בהתחלה באולפן, ובסוף בסוג הטלויזיה ובאיכות שלה
שבת שלום
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

בהעברת מידע אנלוגי בכבלים . זה תלוי בסוג הכבל. עבה, דק, בסיכוך, השראה , אים לא 75 אז התמונה חיוורת, יש כפילות בתרגום כותה מימקרים שקראו לי .
בדגיטל כידוע יש רק אחד ואפס ואים לא מגיעים כול האחדים או האפסים יש פריזים . או שאין תמונה .
ולראייה . עים שמים עיין בצד האות חלש יותר אבל התמונה נישאר באותה איכות כמו עיין במרכז הצלחת . באנלוג זה הייה עושה שלג עיין בצד .
יש הבדלים בין ממירים ברגישות לקליטה . יש ממירים שקולטים תחנות שממיר אחר לא יקלוט . אבל טיב התמונה תלוי רק בשני דברים
1. האולפן.2 סוג המסך . מעבר לזה כולם לא שייך
בדגיטל כידוע יש רק אחד ואפס ואים לא מגיעים כול האחדים או האפסים יש פריזים . או שאין תמונה .
ולראייה . עים שמים עיין בצד האות חלש יותר אבל התמונה נישאר באותה איכות כמו עיין במרכז הצלחת . באנלוג זה הייה עושה שלג עיין בצד .
יש הבדלים בין ממירים ברגישות לקליטה . יש ממירים שקולטים תחנות שממיר אחר לא יקלוט . אבל טיב התמונה תלוי רק בשני דברים
1. האולפן.2 סוג המסך . מעבר לזה כולם לא שייך
רק הטכנאי קרמר
-
תומר
- מתקין

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
draanan
- חבר ותיק

אין וויכוח כאן קרמר צודק.
כל ממיר הקולט אות HD מפרש את האות באותה צורה כמו כל הממירים ווכן מעביר את האות המקורי ששודר מהלווין אל הטלוויזיה. כל הממירים מציגים אותה איכות HD.
ההבדל הוא בקבלת אות SD והתאמתו לטלוויזיה שהינה בעלת רזולוציה גבוהה יותר. על מנת לבצע זאת צריך להוסיף פיקסלים לתמונה וכל חברה מנסה למצוא את הערך של פיקסלים אלו שייתן תמונה אמינה יותר למקור.
כל ממיר הקולט אות HD מפרש את האות באותה צורה כמו כל הממירים ווכן מעביר את האות המקורי ששודר מהלווין אל הטלוויזיה. כל הממירים מציגים אותה איכות HD.
ההבדל הוא בקבלת אות SD והתאמתו לטלוויזיה שהינה בעלת רזולוציה גבוהה יותר. על מנת לבצע זאת צריך להוסיף פיקסלים לתמונה וכל חברה מנסה למצוא את הערך של פיקסלים אלו שייתן תמונה אמינה יותר למקור.
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
קרמר,
אתה טועה .....
בתוך ה-CHIP המרכזי בממיר, יש עיבוד וידאו דגיטלי (AVC), הן בחומרה והן בתוכנה.
על כן, חדי העיין יכולים להבחין בהבדל איכות וידאו בין שני ממירים, גם בחיבור HDMI.
הגדולה בחיבור HDMI, זה עד כמה הממיר מסוגל לשלוח את הסיגנל לטלויזיה (בחיבור HDMI כמובן) מבלי שהאות יפגע.
תקן חיבור HDMI מגדיר עד 10 מטר כבל.
ישראל
אתה טועה .....
בתוך ה-CHIP המרכזי בממיר, יש עיבוד וידאו דגיטלי (AVC), הן בחומרה והן בתוכנה.
על כן, חדי העיין יכולים להבחין בהבדל איכות וידאו בין שני ממירים, גם בחיבור HDMI.
הגדולה בחיבור HDMI, זה עד כמה הממיר מסוגל לשלוח את הסיגנל לטלויזיה (בחיבור HDMI כמובן) מבלי שהאות יפגע.
תקן חיבור HDMI מגדיר עד 10 מטר כבל.
ישראל
Cessna 172-4XCGQ
-
draanan
- חבר ותיק