בנושא האזהרה לגבי צימר
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אני יכול להבין לליבו של כותב ההודעה שהרגיש מאוכזב אבל לבוא ולכתוב ביקורת כזו אצלי באתר זה מעשה שלא מקובל עלי.
אני לא יכול לתת במה לביקורת על עסקים אשר יכולים לתבוע אותי על הוצאת לשון הרע על שהרשאתי לדברים להופיע.
המעשה של nirz מסכן אותי וללא רשותי אינני רואה שום סיבה להיחשף לסיכון הזה.
אם נעשה לך עוון אתה יכול לפנות לבית דין לתביעות קטנות.
אני מבקש שהדבר לא יחזור.
אני לא יכול לתת במה לביקורת על עסקים אשר יכולים לתבוע אותי על הוצאת לשון הרע על שהרשאתי לדברים להופיע.
המעשה של nirz מסכן אותי וללא רשותי אינני רואה שום סיבה להיחשף לסיכון הזה.
אם נעשה לך עוון אתה יכול לפנות לבית דין לתביעות קטנות.
אני מבקש שהדבר לא יחזור.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- nirz
- תותח על

י.א., אין כאן כל לשון הרע. פשוט תיארתי את מה שעבר עלי בצימר ורציתי לשתף את החברים שלי כאן, שייזהרו מהצימר הספציפי הזה ובכלל שנלמד כולנו לקח לעתיד.
בכל אופן - בתור בעל הפורום, רשותך כמובן לבקש, ולא אחזור על פרסום שכזה כאן, למרות שזה קצת מוריד לטעמי מהחופש שתמיד הרגשתי כאן להתבטא.
ניר.
נ.ב.
ישנם פורומים אחרים שאינם חוששים לפרסם הודעות שכאלו.
אני מזמין את כולם לפורום טיולים בארץ של YNET, שם פירסמתי היום 27/4 בשעה 11:14 הודעה זהה לזו שהוסרה כאן.
בכל אופן - בתור בעל הפורום, רשותך כמובן לבקש, ולא אחזור על פרסום שכזה כאן, למרות שזה קצת מוריד לטעמי מהחופש שתמיד הרגשתי כאן להתבטא.
ניר.
נ.ב.
ישנם פורומים אחרים שאינם חוששים לפרסם הודעות שכאלו.
אני מזמין את כולם לפורום טיולים בארץ של YNET, שם פירסמתי היום 27/4 בשעה 11:14 הודעה זהה לזו שהוסרה כאן.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
satis
- חבר ותיק

קרמר צודק בהחלט במקרה הזה. בלשון העיתונות,ברגע שמעבירים ביקורת,מרומזת או ישירה על צד זה או אחר, חובה על אמצעי התקשורת( הפורום במקרה הזה) לדאוג לפרסם את תגובת הצד השני(בעל הצימר) או לחילופין לציין שהדברים נאמרו על דעת הכותב בלבד ואינם משקפים את דעת הפורום. בעל הצימר יכול לטעון עכשיו בבית המשפט שהדברים אינם נכונים,ששמו הטוב הוכפש ורווחיו נפגעו וכל זאת מדוע? כי הציבור קרא בפורום את שנכתב, ללא אפשרות תגובה מצידו.
בכל מקרה,צריך מאד להזהר בדברים כאלה ולא לרוץ לרשום ישר כל ביקורת,חמורה ככל שתהיה, אלא קודם להתייעץ.
בכל מקרה,צריך מאד להזהר בדברים כאלה ולא לרוץ לרשום ישר כל ביקורת,חמורה ככל שתהיה, אלא קודם להתייעץ.
-
vladimir97
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

האמת הבעת דעה עצמית וכן הסבר על מה שקרה הוא לא בהכרך הוצאת לשון הרע, אבל כן רצוי להעלות הודעות אלו בפורומים כגון פורום צרכנות של YNET, או פורום תלונות שמתמחים בבעיות מסוג זה וגם דואגים להפנות לבעלי הסיפור בקשה לתגובה במידה והם מעוניינים אבל בהחלט בין השמצה לבין הסבר על מה שקרה הוא בהחלט קו דק.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

-
הטכנאי קרמר
- תותח על