שידור דיגיטלי קרקעי בצפון אמריקה
- מתי
- תותח על

קודם כל תודה על התשובה המהירה.
ונכון אתה צודק שמספיק לשאול רק פעם אחת אבל פשוט רציתי לקבל תשובה דחוף וחשבתי שהכותרת של האשכול הישן לא תמשוך תשומת לב .
תודה
ונכון אתה צודק שמספיק לשאול רק פעם אחת אבל פשוט רציתי לקבל תשובה דחוף וחשבתי שהכותרת של האשכול הישן לא תמשוך תשומת לב .
תודה
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
- eabramov
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
לא לקנות הממיר הנ"ל....חבל לזרוק הכסף...הממיר לא תומך בMPEG4 קרקעי (לא רק AVI) ובכלל זה בקודק H.264... בספרד השידורים הקרעיים מבוצעים בMPEG2...ממיר שיכול לקלוט MPEG4 בשלב זה באירופה לא עולה 50 יורו אלא 70/80 יורו לכל הפחות... אם לא כתוב במפורש H.264 על הקופסה....לא לקנות את הממיר! מעצבן אבל זה לטובה....אני שמח שהחליטו לשדר בארץ בMPEG4 במקום בMPEG2
אגב בנוגע למה שנאמר כאן לגבי השידורים הקרקעיים הדיגיטליים הצפון אמריקאיים... אז ככה
הם מבוצעים בתקן ATSC הצפון אמריקאי... עד כאן ידוע לכולם, יפה.
הבעיה מתחילה (ויש הרבה מחלוקות וויכוחים מקצועיים) לגבי טיב התקן הצפון אמריקאי:
1. הארגון שהמציא את התקן טוען ובצדק ששטח הכיסוי של התקן יותר גדול מכל שאר התקנים ובמיוחד מתקן DVB-T...שזה נכון, למשל ב1KW בATSC מכסים יותר שטח מאשר 1KW בDVB-T... כלומר חיסכון בעוצמת משדר וחסכון לתחנה המשדרת...לכאורה נחמד מאוד.
2. וזאת גם הבעיה/נקודת תורפה של התקן... רגישה מאוד לשינוי קליטה, כלומר הזזה קטנה של האנטנה (פנימית למשל) גורמת לאי קליטת חלק מהערוצים (מניסיון אישי שלי אגב)... קשה לקלוט את כל התחנות כמו שצריך בלי אנטנה חיצונית.
3. בארה"ב היו מי שהתריעו על הכשלים הצפויים בתקן הATSC למשל תאגיד/חברת (אדון?) סינקלייר אשר ביקשו לבטל את בחירת התקן....כמובן שהבקשה נדחתה...כמה מפתיע.
4. זה לא מנע מארגון ATSC להוציא תיקונים לשיפור התקן לקליטה ניידת....מפתיע לא?
בקיצור האמריקאיים קצת אכלו אותה...למרות שבסופו של יום...התקנת אנטנה חיצונית פותרת הבעיה...וכמות ערוצי הHD היא הגדולה ביותר בעולם (יותר מהיפנים...חחח)
יש גם לכל תחנה אופציה להוסיף עוד תחנות "משנה" לתדר הדיגיטלי שלהן...למשל NBC WEATHER PLUS בערוץ "4.1" דיגיטלי או NEWS RAW בערוץ "4.4" דיגיטלי באזור לוס אנגלס...נחמד
מתי רשות השידור (ערוץ 1) יתחילו לשדר בHD? אההה... אני יודע, שכל העולם יעבור לפורמט SUPER HI-VISION המתקדם יותר....חחחח
אגב בנוגע למה שנאמר כאן לגבי השידורים הקרקעיים הדיגיטליים הצפון אמריקאיים... אז ככה
הם מבוצעים בתקן ATSC הצפון אמריקאי... עד כאן ידוע לכולם, יפה.
הבעיה מתחילה (ויש הרבה מחלוקות וויכוחים מקצועיים) לגבי טיב התקן הצפון אמריקאי:
1. הארגון שהמציא את התקן טוען ובצדק ששטח הכיסוי של התקן יותר גדול מכל שאר התקנים ובמיוחד מתקן DVB-T...שזה נכון, למשל ב1KW בATSC מכסים יותר שטח מאשר 1KW בDVB-T... כלומר חיסכון בעוצמת משדר וחסכון לתחנה המשדרת...לכאורה נחמד מאוד.
2. וזאת גם הבעיה/נקודת תורפה של התקן... רגישה מאוד לשינוי קליטה, כלומר הזזה קטנה של האנטנה (פנימית למשל) גורמת לאי קליטת חלק מהערוצים (מניסיון אישי שלי אגב)... קשה לקלוט את כל התחנות כמו שצריך בלי אנטנה חיצונית.
3. בארה"ב היו מי שהתריעו על הכשלים הצפויים בתקן הATSC למשל תאגיד/חברת (אדון?) סינקלייר אשר ביקשו לבטל את בחירת התקן....כמובן שהבקשה נדחתה...כמה מפתיע.
4. זה לא מנע מארגון ATSC להוציא תיקונים לשיפור התקן לקליטה ניידת....מפתיע לא?
בקיצור האמריקאיים קצת אכלו אותה...למרות שבסופו של יום...התקנת אנטנה חיצונית פותרת הבעיה...וכמות ערוצי הHD היא הגדולה ביותר בעולם (יותר מהיפנים...חחח)
יש גם לכל תחנה אופציה להוסיף עוד תחנות "משנה" לתדר הדיגיטלי שלהן...למשל NBC WEATHER PLUS בערוץ "4.1" דיגיטלי או NEWS RAW בערוץ "4.4" דיגיטלי באזור לוס אנגלס...נחמד
מתי רשות השידור (ערוץ 1) יתחילו לשדר בHD? אההה... אני יודע, שכל העולם יעבור לפורמט SUPER HI-VISION המתקדם יותר....חחחח
120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!