אני דיברתי רק על הצלחת את השאר אני יודע , אך מישהו יכול לעזור לי בזיהוי הצלחת לפי סימנים ואם אפשר תמונות , והאם זה באמת המחיר? אני יודע שזה דורש קצת מאמץ אבל זה גם יעזור להמון חברה למי שבעתיד ירצה לקנות צלחת כזו.
אוקיי חברה,
היום הבאתי את הצלחת 1.80 של ג'ונסה עכשו אני מתלבט אני רוצה לשים TWIN LNB , אבל איך שהבנתי אני צריך של INVACOM מכיוון שהיא יותר טובה אך היא קצת יקרה עם FEEDHORN של פריים פוקוס , אגב מה זה ה FEEDHORN ? מה זה עוזר והאם זה הכרחי? השאלה השנייה האם יש TWIN LNB אחר שאתם ממליצים עליו? לקליטת sku uk ?
אני לא חושב שקיים FEEDHORN מקורי לצלחת ג'ונסה 1.8
חלק ממליצים על INVACOM כי יש FEED יחסית איכותי שכבר משולב בLNB .
צריך לראות אם אפשר להשיג אחד שמתאים ל FD של הצלחת - אחרת הוא יעזה יותר נזק מטוב .
לא ראיתי את הנתון הזה באתר של היצרן אולי מישהו יודע - או שחישב לבד לפי הנוסחא שגלובל רשם .
בכל אתרי המכירות נמכר הפיד של אינווקום. נותן תוצאות טובות גם עם צלחת של אנדרו.
יש פיד משופר גדול של אנדרו לקליטה טובה יותר בצלחת JONSA .
LIBA משתמש בפיד הגדול של אנדרו. לטענתו היה שיפור בקליטה בהשוואה לפיד הפשוט של אינווקום. למי שרוצה זול יותר יש אפקס עם פיד מובנה או מגנום עם פיד מובנה . יש גם זינוול עם פיד נפרד. משתמשים בפיד מקורי של יצרן הצלחת - זה רק במקרה של צלחות איכותיות ויקרות.
הפיד של אינווקום נמכר גם באירפה וגם באמריקה.
אני אשאל מישהו שאני מכיר מה הוא קולט עם הפיד הגדול. הבעיה שזה לא רלוונטי לJONSA
כי יש לו צלחת איכותית אלומיניום 1.9 מטר. הזינוול שתי יציאות פחות מיוצב מאינווקום.
זה נבדק באסטרא 1 . LIBA משתמש בפיד הגדול עם אינווקום 4 יציאות. גם האינווקום
משפר קליטה בתדרים חלשים באסטרא 1 בלי שום קשר לפיד הגדול.