מחפש המלצה להתקנת צלחת+ממיר (וגם המלצה על מתקין )

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
InterSat
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי InterSat »

שלום ,
החלטתי להתנתק מיס בגלל העלות הגבוהה ביחס לתוכן הדל ולעבור לצלחת לוין פרטית . אני חובב מאוד תכני HD אבל הבנתי שמספר הערוצים שנקלטים בארץ בתחום הזה אינו גדול , כך שבינתיים לא רוצה בהכרח לרכוש ציוד שתומך ב-HD אם עלותו תהיה גבוה .

אשמח אם תוכלו לעזור לי עם השאלות הבאות :
1. איזה ציוד אני צריך להתקין ( צלחת + ממיר + LNB ) כדי שאהיה מסוגל לקלוט את הערוצים הישראלים 10 , 22, 24 וכמה שיותר ערוצים לילדים ושידורי ספורט בשידור ישיר ?

2.מה סדר גודל של עלויות עבור הערוצים שציינתי ?

3.איך מתבצע החיבור לטלויזיה ? האם יכול להשתמש בתשתית שבתוך הקיר שקיימת עכשיו עבור יס ? ללא מזמן שיפצתי את הבית והיתי רוצה להמנע ככל האפשר להעביר חוטים חשופים בחדרים .

4.במידה ואהיה מעוניין לרכוש מראש ממיר שיהיה מסוגל לקלוט מאוחר יותר ערוצי HD ( משחקי ספורט במיוחד ) , על איזה ממיר הייתם ממליצים במה ההפרש במחיר בינו לבין ממיר רגיל ללא יכולות HD ?

5.האם יש חברה באזור ת"א שעוסקת בתחום הלוין שבה אוכל להתרשם מאיכות השידורים של הערוצים השונים ?

6. לגבי התקנה : האם יכולים להמליץ על מתקין או חברה מוסמכים בתחום עם מחירים נוחים שמנסיונכם מבצעים עבודה טובה וגם נותנים שירות טוב באזור ת"א ?

תודה מראש !
שלח תגובה