מבקש חוות דעת על חבילת DOLCE הרומנית
-
InterSat
- חבר פורום

שלום לכולם ,
מקווה שתוכלו לעזור לי . לאחרונה נודע לי על כמה אפשרויות לקליטת ערוצים רומניים וזרים דרך חבילות שונות , בינהן DIGITTV , AKTA ו-DOLCE .
ממנויים שמשתמשים בחבילת AKTA הבנתי שלא כל כך מרוצים מאיכות התמונה וגם ממספר התקלות שיחסית גבוה .
לגבי DIGITV , הבנתי שלא ניתן לקלוט בארץ כל הערוצים שנכללים בחבילות שלהם .
לגבי DOLCE קיבלתי את הרושם שזו חבילה טובה מאוד שמכילה כ-60 ערוצים מכל התחומים .
אני מעוניין לדעת אם בין חברי הפורום הזה יש כאלה שמשתמשים בחבילת DOLCE ואם כן , אשמח אם ישתפו את הנסיון שלהם איתה מבחינת תכנים , ממיר ( דרך אגב , האם ניתן לקנות את הממיר שלהם בארץ ?) , זמינות ועלויות .
תודה מראש !
מקווה שתוכלו לעזור לי . לאחרונה נודע לי על כמה אפשרויות לקליטת ערוצים רומניים וזרים דרך חבילות שונות , בינהן DIGITTV , AKTA ו-DOLCE .
ממנויים שמשתמשים בחבילת AKTA הבנתי שלא כל כך מרוצים מאיכות התמונה וגם ממספר התקלות שיחסית גבוה .
לגבי DIGITV , הבנתי שלא ניתן לקלוט בארץ כל הערוצים שנכללים בחבילות שלהם .
לגבי DOLCE קיבלתי את הרושם שזו חבילה טובה מאוד שמכילה כ-60 ערוצים מכל התחומים .
אני מעוניין לדעת אם בין חברי הפורום הזה יש כאלה שמשתמשים בחבילת DOLCE ואם כן , אשמח אם ישתפו את הנסיון שלהם איתה מבחינת תכנים , ממיר ( דרך אגב , האם ניתן לקנות את הממיר שלהם בארץ ?) , זמינות ועלויות .
תודה מראש !
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
היי intersat
מניסיוני הקצר עם חבילת akata עובדת מעולה ללא שום בעיות, איכות תמונה טובה מאוד, והתמורה לתשלום מצוינת (קניתי ברומניה לפני כחודש)
לגבי dolce אז היא אכן החבילה המובילה ברומניה , רק היא כמו yes
אתה חייב כתובת קבועה ברומניה, והמחיר מתחיל ב 35 יורו לחודש.
שאני השוותי אז akata היתה זולה יותר ועם אותו תוכן.
אריאל
מניסיוני הקצר עם חבילת akata עובדת מעולה ללא שום בעיות, איכות תמונה טובה מאוד, והתמורה לתשלום מצוינת (קניתי ברומניה לפני כחודש)
לגבי dolce אז היא אכן החבילה המובילה ברומניה , רק היא כמו yes
אתה חייב כתובת קבועה ברומניה, והמחיר מתחיל ב 35 יורו לחודש.
שאני השוותי אז akata היתה זולה יותר ועם אותו תוכן.
אריאל

-
InterSat
- חבר פורום

תודה אריאל ,
לפי מה שהבנתי גם כדי לרכוש את AKTA אתה חייב כתובת ברומניה , לא ? כלומר רק מישהו בעל כתובת ברומניה יכול לרכוש עבורך את המכשיר ורק אחרי זה ניתן להוציא אותו מחוץ לרומניה .
איזה צלחת אתה חייב כדי לקלוט את כל ערוצי AKTA ? ואם אתה רוצה לקלוט עם אותה צלחת גם את ערוצי לוין "עמוס" , האם מספיק רכיב LNB על האנטנה או שחייבים לשנות פיזית את כיוון הצלחת ?
מה עלות ההתחברות ל-AKTA ?
תודה מראש שוב !
לפי מה שהבנתי גם כדי לרכוש את AKTA אתה חייב כתובת ברומניה , לא ? כלומר רק מישהו בעל כתובת ברומניה יכול לרכוש עבורך את המכשיר ורק אחרי זה ניתן להוציא אותו מחוץ לרומניה .
איזה צלחת אתה חייב כדי לקלוט את כל ערוצי AKTA ? ואם אתה רוצה לקלוט עם אותה צלחת גם את ערוצי לוין "עמוס" , האם מספיק רכיב LNB על האנטנה או שחייבים לשנות פיזית את כיוון הצלחת ?
מה עלות ההתחברות ל-AKTA ?
תודה מראש שוב !
-
thecrown
- אחלה חבר

- awazil
- אחלה חבר

-
InterSat
- חבר פורום

-
sathack