הדגמה חיה של הממיר הדיגיטלי הקרקעי
-
Kobi B
- תותח על

רוצים לראות סוף כל סוף אחרי כל כך הרבה כתבות ומילים שנאמרו על השידורים הקרקעים הדיגיטלים כיצד זה עובד,אז תראו מה מצאתי ביו טיוב,חברה מסויימת מסבירה כיצד זה עובד.
http://www.youtube.com/watch?v=dyAkp4qw ... r_embedded
קבלו עוד סרטון בנושא
http://www.youtube.com/watch?v=khQ3oPqXiTs
http://www.youtube.com/watch?v=dyAkp4qw ... r_embedded
קבלו עוד סרטון בנושא
http://www.youtube.com/watch?v=khQ3oPqXiTs
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
- eli
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
- zeevtt
- אחלה חבר

צריך אנטנה לתחום UHF !
במקומות בהם הקליטה חזקה יש סיכוי טוב שאנטנה פנימית תספיק .
במקומות בהם הקליטה חלשה יש צורך באנטנה חיצונית .
קליטה טובה וחזקה תהיה במקומות באיזור המרכז בהם יש קו ראיה פתוח לאיזור הרי ירושלים , ביחוד במקמות גבוהים למשל אם אתה גר בקומה
גבוהה בגוש דן רוב הסיכוי שאנטנה פנימית תספיק .
לעומת זאת אם אתה גר בקומת קרקע או באיזור מרוחק מגוש דן ...יש סיכוי סביר שתצטרך אנטנה חיצונית
במקומות בהם הקליטה חזקה יש סיכוי טוב שאנטנה פנימית תספיק .
במקומות בהם הקליטה חלשה יש צורך באנטנה חיצונית .
קליטה טובה וחזקה תהיה במקומות באיזור המרכז בהם יש קו ראיה פתוח לאיזור הרי ירושלים , ביחוד במקמות גבוהים למשל אם אתה גר בקומה
גבוהה בגוש דן רוב הסיכוי שאנטנה פנימית תספיק .
לעומת זאת אם אתה גר בקומת קרקע או באיזור מרוחק מגוש דן ...יש סיכוי סביר שתצטרך אנטנה חיצונית
-
yoel
- אחלה חבר

- eli.racheli
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

כולם מיתלהבים . שזה טוב למדינה . אבל לא ראיתי שמישהוא שאל/קנה/התענייון/ על זה . כולם הישארו עים צלחות/יס/הוט.
וכמה בודדים יקנו . במיוחד שמחוברים עים אנטנה פנימית . או אנטנה מרכזית . ופיתאום אין כלום . ביום כיבוי האנלוג יהייה בום של התקנות כמו שהייה בהחלפת התדרים . ואחרי זה ותישקוט הארץ 40 שנה
וכמה בודדים יקנו . במיוחד שמחוברים עים אנטנה פנימית . או אנטנה מרכזית . ופיתאום אין כלום . ביום כיבוי האנלוג יהייה בום של התקנות כמו שהייה בהחלפת התדרים . ואחרי זה ותישקוט הארץ 40 שנה
רק הטכנאי קרמר
-
yoel
- אחלה חבר

חולק עליך ובגדול אני אסביר לך ממה ההתלהבות- שיש אנשים זקנים או יותר נכון מבוגרים שמחוברים בעל כורכם לחיבור האנלוגי של הוט הם צופים רק בערוצים אלה ומשלמים בחודש 220 ש"ח לחיבור המחורבן וזה בגלל שחתכו להם את החוטים של האנטנה הרגילה ותפסו אותם בביצים עכשיו יש אלטרנטיבה פשוט מאדהטכנאי קרמר @ 28/6/2009, 17:29 כתב: כולם מיתלהבים . שזה טוב למדינה . אבל לא ראיתי שמישהוא שאל/קנה/התענייון/ על זה . כולם הישארו עים צלחות/יס/הוט.
משתמש רק בממיר 800HD סיני 
- eli
- תותח על

לפחות יש אלטרנטיבה שניתנת ע"י המדינה ולא גוף פרטי
שמאפשרת למי שידו לא משגת לצפות בערוצי הראשיים ללא תמורה וללא תשלום חודשי , זה טוב וזה יפה ...ולאט לאט יהיו יותר ויותר אנשים שירצו את השירות ככל שהמודעות תגדל ...ישנם הרבה שידם אינה משגת תשלום ליס או הוט וגם אין להם תקציב לצלחת פרטית וכל מה שרוצים לצפות זה ערוץ 10/11/22
כמו כן המדינה תחסוך בעתיד המשך תפעול ותחזוקה משדרי האנלוג הישנים שמתוחזקים כיום ברובם ע"י בזק , וכן חסכון בתדרים ורוחב פס שיכול להיות מופנה למערכות תקשורת אחרות .
שמאפשרת למי שידו לא משגת לצפות בערוצי הראשיים ללא תמורה וללא תשלום חודשי , זה טוב וזה יפה ...ולאט לאט יהיו יותר ויותר אנשים שירצו את השירות ככל שהמודעות תגדל ...ישנם הרבה שידם אינה משגת תשלום ליס או הוט וגם אין להם תקציב לצלחת פרטית וכל מה שרוצים לצפות זה ערוץ 10/11/22
כמו כן המדינה תחסוך בעתיד המשך תפעול ותחזוקה משדרי האנלוג הישנים שמתוחזקים כיום ברובם ע"י בזק , וכן חסכון בתדרים ורוחב פס שיכול להיות מופנה למערכות תקשורת אחרות .
- nirz
- תותח על

יואל, השאלה היא מאוד פשוטה - האם אנשי הרשות השנייה יעמדו בהתחייבות שלהם שאחוז גדול מאוד (מדובר על 85 או 90 אחוז) מאזרחי ישראל יוכלו לקלוט את השידורים עם אנטנה פנימית?
אם התשובה חיובית - אז באמת תהיה תנועה גדולה ורכישות גדולות של הממירים הללו.
לצערי, כפי שזה מסתמן היום (לפי עלי שביט), בשלב הראשון איכות הקליטה לא תהיה כל כך טובה ותדרש אנטנה חיצונית, ואז מה?
בניגוד לקרמר, לדעתי האינטרס של אנשי הרשות השנייה היא באמת להגיע למצב הנדרש, רק שזה ייקח להם קצת זמן ותוספות תקציביות. בכל אופן - אני מעריך שתוך שנה שנתיים אכן רוב האזרחים יוכלו לקלוט את השידורים עם אנטנה פנימית.
אם התשובה חיובית - אז באמת תהיה תנועה גדולה ורכישות גדולות של הממירים הללו.
לצערי, כפי שזה מסתמן היום (לפי עלי שביט), בשלב הראשון איכות הקליטה לא תהיה כל כך טובה ותדרש אנטנה חיצונית, ואז מה?
בניגוד לקרמר, לדעתי האינטרס של אנשי הרשות השנייה היא באמת להגיע למצב הנדרש, רק שזה ייקח להם קצת זמן ותוספות תקציביות. בכל אופן - אני מעריך שתוך שנה שנתיים אכן רוב האזרחים יוכלו לקלוט את השידורים עם אנטנה פנימית.
-
neda7159
- אחלה חבר

- eli
- תותח על

בואו נעשה קצת סדר
א.גם אם יצרכו אנטנה חיצונית זה לא יפול על הדייר הבודד {להזכירכם קיים חוק שמחייב ועדי בתים באחזקת האנטנה המרכזית לכן לא תהייה ברירה וכולם גם אלו שלא יחוברו לשרות יצטרכו לשלם עבור תיקון או הקמת האנטנה הישנה}חומר למחשבה.
בטוח שאם הפעלת המשדרים איכות הקליטה תשתפר.
לדעתי לאחר שהייצרנים יגלו את הפטונציאל הטמון באינטרנט הממיר יוכל לקבל תכנים נוספים
ע"י חיבורו לרשת ובל נשכח את אפשרות ה-PVR שהוא משלב ככה שהוא יוגדר כמחשב נוסף ברשת הבייתית וכמרכז המדיה ...והיריעה עוד ארוכה
א.גם אם יצרכו אנטנה חיצונית זה לא יפול על הדייר הבודד {להזכירכם קיים חוק שמחייב ועדי בתים באחזקת האנטנה המרכזית לכן לא תהייה ברירה וכולם גם אלו שלא יחוברו לשרות יצטרכו לשלם עבור תיקון או הקמת האנטנה הישנה}חומר למחשבה.
בטוח שאם הפעלת המשדרים איכות הקליטה תשתפר.
לדעתי לאחר שהייצרנים יגלו את הפטונציאל הטמון באינטרנט הממיר יוכל לקבל תכנים נוספים
ע"י חיבורו לרשת ובל נשכח את אפשרות ה-PVR שהוא משלב ככה שהוא יוגדר כמחשב נוסף ברשת הבייתית וכמרכז המדיה ...והיריעה עוד ארוכה
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
-
Kobi B
- תותח על

-
פניקס
- חבר ותיק

עוד אלטרנטיבה כזו ואבדנו מי היה מאמין שיש מטומטמים ברמה כזו במדינה שלא למדו את הלכח מתקופת האנטנות והשידורים הכל כך גרועים באזורים רבים במדינה .
כששמעתי וקראתי לראשונה על השידורים הדגיטלים לא העלתי בדעתי שיש עוד מטומטם במדינה שיחזור לתקופה הכל כך גרוע שזכורה לי טוב מאוד וקשה מאוד לשכוח אותה .
חבלך שבמדינה שלנו נעשים דברים כאלה ללא מחשבה מעמיקה דוגמא גרוע הפיל הלבן שניקראת הרכבת המהירה לירושלים .
שרק דיבילים מושלמים יכולים לתכנן דבר כזה ,כניראה שאלה אותם אנשים גם שמתכננים את השידורים הדגיטלים,וזה חבל מאוד
כששמעתי וקראתי לראשונה על השידורים הדגיטלים לא העלתי בדעתי שיש עוד מטומטם במדינה שיחזור לתקופה הכל כך גרוע שזכורה לי טוב מאוד וקשה מאוד לשכוח אותה .
חבלך שבמדינה שלנו נעשים דברים כאלה ללא מחשבה מעמיקה דוגמא גרוע הפיל הלבן שניקראת הרכבת המהירה לירושלים .
שרק דיבילים מושלמים יכולים לתכנן דבר כזה ,כניראה שאלה אותם אנשים גם שמתכננים את השידורים הדגיטלים,וזה חבל מאוד

PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
פניקס
הרעיון בכלל לא דיבילי
נהפוכו הרעיון מצוין כל עוד יהיה כיסוי מצפון המדינה ועד דרומה ומימזרחה ועד מערבה, ועוצמת השידור תהיה חזקה 100% סיגנל אז הללויה.
בכל ארופה אימצו את התקן של dvb-t ויש לזה הצלחה מסחררת.
למה אנחנו צרכים להיות שונים משאר העולם? להשאר תקועים בטכנולוגיה משנות ה 70??????????????????
כל עוד הרשות השניה תתחזק את זה כמו שצריך זה יהיה מצוין, ברגע שיתחילו עם הקומבינות אז זה יראה כמו שזה יראה
אריאל
הרעיון בכלל לא דיבילי
נהפוכו הרעיון מצוין כל עוד יהיה כיסוי מצפון המדינה ועד דרומה ומימזרחה ועד מערבה, ועוצמת השידור תהיה חזקה 100% סיגנל אז הללויה.
בכל ארופה אימצו את התקן של dvb-t ויש לזה הצלחה מסחררת.
למה אנחנו צרכים להיות שונים משאר העולם? להשאר תקועים בטכנולוגיה משנות ה 70??????????????????
כל עוד הרשות השניה תתחזק את זה כמו שצריך זה יהיה מצוין, ברגע שיתחילו עם הקומבינות אז זה יראה כמו שזה יראה
אריאל

-
phkrxeh
- חבר פורום

אם כבר דנים בנושא, יש לי שאלה:
יש לי טלויזיה אחת שמחוברת לאנטנה חיצונית מרכזית ולא רואים בה כל כך טוב, במיוחד את ערוץ 2 (לפני מס' חודשים עוד ראו בה יחסית סביר אבל עכשיו כבר יש טיפה שלג על השידור וגם יש דיליי של 2-3 שניות מהלויין). אם אני יחבר ממיר לשידור הקרקעי הדיגיטלי מבלי להחליף אנטנה, יש סיכוי שאני יוכל לראות את הערוצים באיכות סבירה? יכול להיות שהבעייה שקיימת אצלי עכשיו היא בכלל לא באנטנה אלא היא כתוצאה מההכנות ומהניסויים של השידור הקרקעי? מישהו ניסה ויודע אם יש דיליי מורגש בין השידור הדיגיטלי הקרקעי לבין השידור בעמוס?
יש לי טלויזיה אחת שמחוברת לאנטנה חיצונית מרכזית ולא רואים בה כל כך טוב, במיוחד את ערוץ 2 (לפני מס' חודשים עוד ראו בה יחסית סביר אבל עכשיו כבר יש טיפה שלג על השידור וגם יש דיליי של 2-3 שניות מהלויין). אם אני יחבר ממיר לשידור הקרקעי הדיגיטלי מבלי להחליף אנטנה, יש סיכוי שאני יוכל לראות את הערוצים באיכות סבירה? יכול להיות שהבעייה שקיימת אצלי עכשיו היא בכלל לא באנטנה אלא היא כתוצאה מההכנות ומהניסויים של השידור הקרקעי? מישהו ניסה ויודע אם יש דיליי מורגש בין השידור הדיגיטלי הקרקעי לבין השידור בעמוס?