שימוש ב-PAYPAL
- erezb997
- אחלה חבר

חברה אני זקוק לעזרתכם בנושא שלא כלכך קשור ללוויינים. פתחתי שבוע שעבר לחבר שלי חשבון ב-PAYPAL בפעם הראשונה. קיבלנו את הקוד מויזה והכנסנו אותו לאתר שלהם, כך שכעת החשבון שלו בסטטוס של Verified. אתמול ניסינו לבצע בפעם הראשונה תשלום מהחשבון שלו וכל הזמן אנו מקבלים את הודעה הבאה:
You have exceeded your per transaction limit. To lift this limit, click View Limits on you Account Overview page.
מה זו השטות הזו? הוא לא ביצע טרנזקציה מהחשבון שלו אף פעם. אתמול זה היה הנסיון הראשון. מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הדבר הזה?? תודה
You have exceeded your per transaction limit. To lift this limit, click View Limits on you Account Overview page.
מה זו השטות הזו? הוא לא ביצע טרנזקציה מהחשבון שלו אף פעם. אתמול זה היה הנסיון הראשון. מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הדבר הזה?? תודה
- ahmad saleh
- חבר ותיק

- erezb997
- אחלה חבר

- ahmad saleh
- חבר ותיק

-
ycontender
- חבר ותיק

בתור קונה העסק תמיד יכול להגיע למצבים כאלו ,פניה לעזרה שלהם ,היא כמו לחפש מחט בערמה של שחת - פתרון בדוק מאה אחוז ב3 שנים אחרונות.
תפתח חשבון מוכר - זה עולה 1.95 $ ,שמוחזר לך בקנייה הראשונה.כל פנייה אחרת זה בזבוז זמן מניסיון.
ואל תשכח הכי חשוב לסגור את החשבון הרגיל לפני כל המהלך!!! ברגע שעשית בצורה הזאת -אין מגבלה
על שום דבר - זולת הסכום .שחברת האשראי שלך מתירה לך לבצע.
תפתח חשבון מוכר - זה עולה 1.95 $ ,שמוחזר לך בקנייה הראשונה.כל פנייה אחרת זה בזבוז זמן מניסיון.
ואל תשכח הכי חשוב לסגור את החשבון הרגיל לפני כל המהלך!!! ברגע שעשית בצורה הזאת -אין מגבלה
על שום דבר - זולת הסכום .שחברת האשראי שלך מתירה לך לבצע.
Life be in it
- erezb997
- אחלה חבר

- ramimz
- אחלה חבר

היי ארז.
בתור משתמש ותיק של פייפל, אני חייב לומר שהשרות שלהם השתפר פלאים.
ycontender צודק שאומר שהשירות היה זוועה, אבל כיום הוא מעולה, לי אישית אין טענות.
אפילו הייתה לי בעיה שפתרנו ביחד בטלפון במשך כמעט שעה.
בכל אופן תנסה לשאול גם בפורום בתפוז, אולי שם תמצא את הישועה.
פורום איביי ופייפל ebay & paypal
בהצלחה.
בתור משתמש ותיק של פייפל, אני חייב לומר שהשרות שלהם השתפר פלאים.
ycontender צודק שאומר שהשירות היה זוועה, אבל כיום הוא מעולה, לי אישית אין טענות.
אפילו הייתה לי בעיה שפתרנו ביחד בטלפון במשך כמעט שעה.
בכל אופן תנסה לשאול גם בפורום בתפוז, אולי שם תמצא את הישועה.
פורום איביי ופייפל ebay & paypal
בהצלחה.
אחת התמונות היפות ביותר שצילמתי
DM800se Clone - Amazing unit
צלחת 1מ' 5E, 4W, 7W
צלחת 1מ' 26E, 19E, 16E, 13E, 7E
DM800se Clone - Amazing unit
צלחת 1מ' 5E, 4W, 7W
צלחת 1מ' 26E, 19E, 16E, 13E, 7E
-
itziksh1
- חבר פורום

אני יכול להגיד שהדבר הוא העתק למה שקרה לי.
אני אפילו צלצלתי לתמיכה שלהם והם אמרו שהמחשב בוחר באופן אקראי חשבון וסוגר אותו. המוקדנית לא יכלה לעשות כלום. היא אמרה שתוך כמה ימים החסימה אמורה להיפתח.
אני עשיתי חשבון ב- moneybookers ושילמתי מהם. שירות מעולה.
לצערי לא יכול לעזור לך יותר מזה שגם לי קרה אותו דבר ולא הגעתי לlimit.
אני אפילו צלצלתי לתמיכה שלהם והם אמרו שהמחשב בוחר באופן אקראי חשבון וסוגר אותו. המוקדנית לא יכלה לעשות כלום. היא אמרה שתוך כמה ימים החסימה אמורה להיפתח.
אני עשיתי חשבון ב- moneybookers ושילמתי מהם. שירות מעולה.
לצערי לא יכול לעזור לך יותר מזה שגם לי קרה אותו דבר ולא הגעתי לlimit.
- erezb997
- אחלה חבר

-
neo99
- חבר פורום

אל תוותר על PAYPAL . אני משלם באמצעותם מזה מספר שנים ואין עליהם.
מכיוון שכך, כמות בתי העסק שמכבדים אותם נמצאת בעלייה מתמדת.
בנוסף יש להם שרות של טיפול בבעיות שבהן לא קיבלת מוצר או שרות או שקיבלת שרות/מוצר פגום.
בשני מקרים שהיו לי בחודשים האחרונים, אחד עם סוכנות נסיעות מפריז ששילמתי לה בגין דירה ששכרתי בפריז ונתנה לי דירה אחרת ממה שהזמנתי. פניתי ל- PAYPAL והם הכריעו שמגיע לי החזר של כל התשלום, למרות ששהיתי בדירה שבוע (מדובר ב- 850 אירו - לא מעט כסף).
בפעם השניה רכשתי מוצר מ- EBAY ולא פתחתי אותו חודש לאחר שקיבלתי אותו. לכשפתחתי התברר לי כי חסר שם חלק שעולה בארץ 50 דולר. פניתי למוכר ורק אחרי שאיימתי עליו שאפנה ל- PAYPAL הוא החזיר לי 50 דולר (ז"א שיש להם מוניטין מרתיע).
בקיצור, שווה להילחם כדי להחזיק אצלם חשבון.
תפנה לשרות הלקוחות שלהם, כפי שהציעו לך קודמי. בהצלחה!!
מכיוון שכך, כמות בתי העסק שמכבדים אותם נמצאת בעלייה מתמדת.
בנוסף יש להם שרות של טיפול בבעיות שבהן לא קיבלת מוצר או שרות או שקיבלת שרות/מוצר פגום.
בשני מקרים שהיו לי בחודשים האחרונים, אחד עם סוכנות נסיעות מפריז ששילמתי לה בגין דירה ששכרתי בפריז ונתנה לי דירה אחרת ממה שהזמנתי. פניתי ל- PAYPAL והם הכריעו שמגיע לי החזר של כל התשלום, למרות ששהיתי בדירה שבוע (מדובר ב- 850 אירו - לא מעט כסף).
בפעם השניה רכשתי מוצר מ- EBAY ולא פתחתי אותו חודש לאחר שקיבלתי אותו. לכשפתחתי התברר לי כי חסר שם חלק שעולה בארץ 50 דולר. פניתי למוכר ורק אחרי שאיימתי עליו שאפנה ל- PAYPAL הוא החזיר לי 50 דולר (ז"א שיש להם מוניטין מרתיע).
בקיצור, שווה להילחם כדי להחזיק אצלם חשבון.
תפנה לשרות הלקוחות שלהם, כפי שהציעו לך קודמי. בהצלחה!!
- ahmad saleh
- חבר ותיק

- erezb997
- אחלה חבר