שימוש ב-PAYPAL

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

חברה אני זקוק לעזרתכם בנושא שלא כלכך קשור ללוויינים. פתחתי שבוע שעבר לחבר שלי חשבון ב-PAYPAL בפעם הראשונה. קיבלנו את הקוד מויזה והכנסנו אותו לאתר שלהם, כך שכעת החשבון שלו בסטטוס של Verified. אתמול ניסינו לבצע בפעם הראשונה תשלום מהחשבון שלו וכל הזמן אנו מקבלים את הודעה הבאה:
You have exceeded your per transaction limit. To lift this limit, click View Limits on you Account Overview page.
מה זו השטות הזו? הוא לא ביצע טרנזקציה מהחשבון שלו אף פעם. אתמול זה היה הנסיון הראשון. מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הדבר הזה?? תודה
תמונה
סמל אישי של משתמש
ahmad saleh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ahmad saleh »

שלום,

אם נתתם את מספר כרטיס האשראי אזי בעת התשלום הוא אמור למשוך מחשבון הכרטיס בתנאי שהוא בינלאומי
צריך רק לדאוג שיש מספיק אשראי לפרעון.
אם אתה בכל זאת לא מצליח אז תשלח מייל לעזרה שנמצא ב- PAYPAL והם יעזרו לך בכל שאלה.
You will never walk alone
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

התרגום הוא כך: ניסיתם לעשות פעולה של תשלום שהיא מעבר לגובה המורשה בחשבון ה PAYPAL שלכם. לחץ על View Limits כדי לשנות את מגבלת הגובה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

תודה. אנסה להסביר את עצמי יותר טוב. הכרטיס שנמצא בחשבון לא הגיע לניצול מלא של האשראי שלו גם אחרי הטרנזקציה שאני מנסה לבצע, כך שלא ברור לי על איזה limit מדובר אם לא נוצל האשראי. חוץ מזה שאין באתר שלהם שום כפתור של view limits. החשבון הוא מסוג Premier בסטטוס של verified. מה לא בסדר?
תמונה
סמל אישי של משתמש
ahmad saleh
חבר ותיק
חבר ותיק

תשלח בקשה לעזרה לתמיכה שלהם ותוך 24 שעות יסדרו לך את הבעיה.
ycontender
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ycontender »

בתור קונה העסק תמיד יכול להגיע למצבים כאלו ,פניה לעזרה שלהם ,היא כמו לחפש מחט בערמה של שחת - פתרון בדוק מאה אחוז ב3 שנים אחרונות.
תפתח חשבון מוכר - זה עולה 1.95 $ ,שמוחזר לך בקנייה הראשונה.כל פנייה אחרת זה בזבוז זמן מניסיון.
ואל תשכח הכי חשוב לסגור את החשבון הרגיל לפני כל המהלך!!! ברגע שעשית בצורה הזאת -אין מגבלה
על שום דבר - זולת הסכום .שחברת האשראי שלך מתירה לך לבצע.
Life be in it
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

מה זה חשבון מוכר? ישנם שלושה סוגי חשבונות: personal, premier, bussines. החשבון שפתחנו היה בהתחלה Personal ואחר כך שודרג ל-Premier. זה לא מספיק? איך אני פותח חשבון מוכר? איפה אני מגדיר אותו כחשבון מוכר? תודה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ramimz
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי ramimz »

היי ארז.

בתור משתמש ותיק של פייפל, אני חייב לומר שהשרות שלהם השתפר פלאים.

ycontender צודק שאומר שהשירות היה זוועה, אבל כיום הוא מעולה, לי אישית אין טענות.

אפילו הייתה לי בעיה שפתרנו ביחד בטלפון במשך כמעט שעה.

בכל אופן תנסה לשאול גם בפורום בתפוז, אולי שם תמצא את הישועה.

פורום איביי ופייפל ebay & paypal

בהצלחה.
אחת התמונות היפות ביותר שצילמתי
DM800se Clone - Amazing unit
צלחת 1מ' 5E, 4W, 7W
צלחת 1מ' 26E, 19E, 16E, 13E, 7E
itziksh1
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי itziksh1 »

אני יכול להגיד שהדבר הוא העתק למה שקרה לי.
אני אפילו צלצלתי לתמיכה שלהם והם אמרו שהמחשב בוחר באופן אקראי חשבון וסוגר אותו. המוקדנית לא יכלה לעשות כלום. היא אמרה שתוך כמה ימים החסימה אמורה להיפתח.
אני עשיתי חשבון ב- moneybookers ושילמתי מהם. שירות מעולה.

לצערי לא יכול לעזור לך יותר מזה שגם לי קרה אותו דבר ולא הגעתי לlimit.
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

תודה חברה! הבעיה היא שהעסק שאני רוצה לרכוש ממנו מפנה אותי ישר לפייפל במעמד התשלום. האם שירות כמו moneybookers יכול לעזור לי גם במקרה שלי?
תמונה
neo99
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי neo99 »

אל תוותר על PAYPAL . אני משלם באמצעותם מזה מספר שנים ואין עליהם.
מכיוון שכך, כמות בתי העסק שמכבדים אותם נמצאת בעלייה מתמדת.
בנוסף יש להם שרות של טיפול בבעיות שבהן לא קיבלת מוצר או שרות או שקיבלת שרות/מוצר פגום.
בשני מקרים שהיו לי בחודשים האחרונים, אחד עם סוכנות נסיעות מפריז ששילמתי לה בגין דירה ששכרתי בפריז ונתנה לי דירה אחרת ממה שהזמנתי. פניתי ל- PAYPAL והם הכריעו שמגיע לי החזר של כל התשלום, למרות ששהיתי בדירה שבוע (מדובר ב- 850 אירו - לא מעט כסף).
בפעם השניה רכשתי מוצר מ- EBAY ולא פתחתי אותו חודש לאחר שקיבלתי אותו. לכשפתחתי התברר לי כי חסר שם חלק שעולה בארץ 50 דולר. פניתי למוכר ורק אחרי שאיימתי עליו שאפנה ל- PAYPAL הוא החזיר לי 50 דולר (ז"א שיש להם מוניטין מרתיע).
בקיצור, שווה להילחם כדי להחזיק אצלם חשבון.
תפנה לשרות הלקוחות שלהם, כפי שהציעו לך קודמי. בהצלחה!!
סמל אישי של משתמש
ahmad saleh
חבר ותיק
חבר ותיק

100% נכון , PAYPAL זו השיטה הבטוחה והאמינה ביותר היום.
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

יש להם קטע דבילי בתמיכה והוא שלא משנה איזה שאלה אתה שולח להם בכל נושא כלשהו, עונה לך מייל אוטומטי מפגר שבכלל לא עונה לך על מה ששאלת. נראה לי שהם בכלל לא קוראים אית המיילים, אלא בהתאם לנושא של ההודעה הם שולחים לך מייל תשובה אוטומטי. חמורים ה-PAYPAL האלה. עד עכשיו לא השיבו לי כראוי לבעיה שלי.
תמונה
שלח תגובה