חבילות אורביט ושואוטיים מתמזגות !!!

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
pakwan
תותח על
תותח על

שליחה על ידי pakwan »

תמונה

עקב קשיים כלכליים והתחרות בינהם החליטו החברות להתמזג
החבילה החדשה תצא לדרך ב-1 באוגוסט
באותו תאריך יעלו גם ערוצי HD בחבילה

Orbit and Showtime to merge

Two of the Mid East’s pay-TV players are to merge. Marc-Antoine d’Halluin, currently running Showtime, is the new company’s CEO.

The losses over the years have been astronomical, but Bahrain-based Orbit and Dubai HQ’d Showtime Arabia are burying their differences and letting common-sense drive a merger between the two rival pay-TV businesses. The deal was announced in Dubai and Bahrain on July 12.

The new company is an “equal partnership” between Orbit, up until now a wholly-owned subsidiary of the Saudi Arabia-based Mawarid Group, and Showtime Arabia/Gulf-DTH which was owned by Kuwait’s KIPCO and Viacom.

Orbit started transmitting in 1994, and was the first company in the world to use an MPEG-compliant digital system. Showtime went live in 1995.

The new business will offer new packages to viewers on August 1, and will include HDTV in their offering.

Commenting on the merger Mr Faisal Al Ayyar, KIPCO’s Vice Chairman, said the merger was good news for customers, staff and the industry: “This deal brings together two great brands into one company to offer customers the very best in Western and Arabic entertainment. “Showtime and Orbit were pioneers of the region’s pay-TV market and we’ve both been calling for consolidation of the market for some time. Joining forces in this way is good news for customers, staff and the regional television industry.”

Mr. Samir Abdulhadi, President and CEO of Orbit Group, commented: “This unprecedented merger is great news for the industry and customers alike, because it consolidates two leading pay-TV platforms, brings together the best channel line-up under one operator and combines all customer service and distribution networks into a single point of call.”

Orbit’s long-term losses are legendary, and Showtime pulled a long-planned IPO some two years ago citing market conditions. However, both companies were well-backed financially by wealthy patrons.

Marc-Antoine d’Halluin CEO of the new company said: “This merger creates MENA’s largest pay-TV operator offering the very best premium channels in the region as well as truly innovative services to our customers including HD channels, Video on Demand and other interactive services. The new company will continue to run its core operations and corporate functions from Bahrain and Dubai, bringing together experienced and talented employees who are tasked with extracting significant synergies and delivering the best value from this merger for all our stakeholders and customers. We look forward to updating the market on this exciting merger and future plans.”

Credit Suisse acted as exclusive financial advisor on the merger. Weil Gotshal & Manges acted for Showtime Arabia and KIPCO. Linklaters LLP acted for the Orbit Group. Financial terms were not revealed.

Noorsat, a virtual satellite operation using surplus capacity from Eutelsat, and owned by Mawarid, is not part of the new scheme, neither is Media Gates or Orbit Data Systems. These businesses will continue to be managed by their respective management teams independent of the new company. Media Gates, Orbit’s Arabic production company, will continue to distribute the Arabic channel line up exclusively through the newly-created platform.

There are many questions still unanswered, not least whether the companies will dual-illuminate their signals onto two transmission platforms. Part of the consolidation has been underway for some months given that Orbit selected Irdeto’s Conditional Access some months ago. There is as yet no word on operational job losses and the other ramifications of the merger.

One aspect of the merger, however, includes HDTV in the line-up and the scheme is thought to be a pre-emptive move against an EchoStar-backed plan to launch an HDTV pay-TV platform with the support locally of some of the region’s best-known free-to-air channels.

There will also be – yet another – pay-operator in the region in the shape of ART, also transmitting a bouquet of (mostly) Arabic channels to the Middle East.
תמונה

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

לא הודיעו עדיין באיזה לווין ימשיכו לשדר,בינתיים סביר
להניח שבשניהם,לא בטוח שזה טוב ליהודים,אבל לפחות
יהיו לנו עוד כמה ערוצי HD. ;)
רק ההגינות תנצח
vladimir97
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vladimir97 »

אני אשמח מאוד אם הם יעברו לניילסאט כולם, שאני לא אצטרך להחזיק עוד את הלווין BADR...
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E
ariel
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי ariel »

חדשות טובות

נקווה שישדרו מניילסאט

בטח יקפיץ את מחירי החבילות

אריאל
תמונה
drx
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי drx »

לא... לא... אתמול הוספתי באדר :) ניילסאט בכלל אין לי. גרררררררר
dmsat
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dmsat »

לפחות לאחר המיזוג שישדרו תמונות איכותיות יותר...
assem
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי assem »

dmsat @ 13/7/2009, 11:01 כתב: לפחות לאחר המיזוג שישדרו תמונות איכותיות יותר...
פעם ראשונה שאני שומע תלונות על איכות השידור של שתי החבילות :blink:

נחכה עכשיו לשינויים בערוצים בחבילות (סרטים וסדרות בעיקר)
כנראה שמצב הכספים אפילו אצל העשירים מתחיל להשפיע על העסקים שלהם :D

עריכה:
אחרי בירור קצר הנה כמה תשובות,
החברה החדשה תציע 70 תחנות בלעדיות שיהיו בבעלות שווה (חצי חצי) בין ORBIT/SHOWTIME
השידורים יהיו על הלווין ניילסאט (דובר על מעבר של ORBIT ללווין הזה כבר המון זמן - כנראה כבר נערכו מראש )

אחרי השילוב הזה החברה החדשה תהיה הגדולה ביותר במזרח תיכון/צפון אפריקה
DM 800 SE - 4w-7w-13e-26e
יחיה השיתוף ! מכור לערוצי HD
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

תודה assem,
האם ידוע לך כמה ואיזה ערוצי HD יהיו ?
רק ההגינות תנצח
dmsat
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dmsat »

SHOWTIME רואים מצויין.

אבל אורביט - רואים פחות טוב מ SHOWTIME.

לזה התכוונתי, אולי אצלי הכיוון של אורביט לא טוב...
סמל אישי של משתמש
IttaiM
תותח על
תותח על

שליחה על ידי IttaiM »

למכירה LNB משומש.
ניתן לראות במדור התמונות...
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
סמל אישי של משתמש
pakwan
תותח על
תותח על

שליחה על ידי pakwan »

מתוך הודעה לעיתונות:
החבילה החדשה תציע יותר מ-70 ערוצים
מנויים קיימים יוכלו להשאר במסלול שהיו ללא תוספת כסף או לשדרג את המסלול בחבילות נוספות בהנחה

The new company will offer over 70 exclusive channels featuring the widest choice of exclusive first run movies, premium sports, Arabic and international television entertainment.
New customers may subscribe to new, enhanced packages from August 1st, while existing Orbit and Showtime subscribers will have the option to either benefit from special upgrade offers or retain their current subscription packages at their current prices should they choose to do so.
תמונה

סמל אישי של משתמש
pakwan
תותח על
תותח על

שליחה על ידי pakwan »

כמו כן כמהלך פרומושין להכרת החבילות החל מהיום נפתחות 2 החבילות לצפיה לכל מנוי שיש לו אחת החבילות - מנויי שואוטיים יוכלו לצפות באורביט ולהיפך
עוד ידוע שזכויות לפרמייר ליג האנגלית תהיה בחבילה החדשה

Showtime Arabia has announced that its subscribers will have free access to Orbit content from Monday, just 24 hours after the two companies merged.

The English Premier League will be available to current Orbit subscribers through Showsports 2 when the 2009/10 season starts on August 15.
תמונה

סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

באיזה לווין משודרת חבילת אורביט ?

תודה
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

26E
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

25.5E
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

IttaiM @ 13/7/2009, 17:21 כתב: למכירה LNB משומש.
ניתן לראות במדור התמונות...
מה קשור ??? :unsure:
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

pakwan @ 13/7/2009, 17:41 כתב: כמו כן כמהלך פרומושין להכרת החבילות החל מהיום נפתחות 2 החבילות לצפיה לכל מנוי שיש לו אחת החבילות - מנויי שואוטיים יוכלו לצפות באורביט ולהיפך
אם יש לי שיתוף של שואוטיים אני אמור לראות את אורביט ?

ניסתי לא ניפתח :(

למישהו זה עובד ?

מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
neda7159
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי neda7159 »

מישהו יודע האם ישנו את השם?
don't worry be happy
תמונה
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

שורביט ;)
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

קובי אתה יכול להיות גם קופירייטר,

:D :D

מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
שלח תגובה