הי לכולם,
שאלה של מתחילים קצת, אבל משהו לא מסתדר לי
יש לי ממיר TOPFIELD 5000 FE ובלחיצת MANU121 נכנסים למסך הקודים
ישנם כמה שדות שניתן לעדכן/לשנות וכאן השאלה שלי מתחילה
יש אתרים שמציעים קודם של 32 BITS (שורה של 8 כפול 4) ואצלי המקום היחיד שניתן לשות כזו כמות היא ב-TPS KEY EDIT או ב- BISS KEY EDIT
המקום היחיד שניתן להכניס מפתחות מרובות היא ב-VIACCESS ששם השדות הם 6 על 2 על 16.
האם אני יכול לשנות את ה-TPS או BISS עם כל מיני קודים ארוכים ללא בעיות (הכוונה שאני המשיך לראות מה שאני כבר רואה?)
או מאיפה אני יכול לקבל מפתחות "קצרות" שניתן להוסיף ובעבר כבר פתחתי כל מיני ערוצים?
יש לי רק את AMOS & HOTBIRD ורוצה קצת Eutelsat ...
אשמח להבסרים לטובת סדר בראש
תודה,
דני
שאלה לגבי KEYS
-
Kobi B
- תותח על

-
ynad
- חבר פורום

-
danwol
- תותח על

מסכים עם קובי, אכן חבל על המאמץ לנסות ולנצל את הממיר לראות חבילות מקודדות, כמעט ולא נשאר כלום שאפשר לפתוח ע"י הקשת קודים (גם לא יעזור לך לשדרג ולהוסיף את האופציה של קודים ארוכים - הממיר כבר מזמן לא תומך בשיטות ההצפנה שבשימוש היום).
לשאלתך "לא שווה כלום" זה לא נכון לדעתי , הממיר שלך הינו ממיר fta מוצלח, תוכל לראות את ערוצי 1 2 ו-10 בעמוס וכן את הערוצים באנגלית שמשודרים חופשי בניילסט (בערך 5 ערוצים כולל ערוץ לילדים space toon לא כל כך עדכני) - פשוט אל תצפה ליותר מזה (כדורגל ארופאי וליגה אנגלית, סרטים חדשים וכד')
בהצלחה
לשאלתך "לא שווה כלום" זה לא נכון לדעתי , הממיר שלך הינו ממיר fta מוצלח, תוכל לראות את ערוצי 1 2 ו-10 בעמוס וכן את הערוצים באנגלית שמשודרים חופשי בניילסט (בערך 5 ערוצים כולל ערוץ לילדים space toon לא כל כך עדכני) - פשוט אל תצפה ליותר מזה (כדורגל ארופאי וליגה אנגלית, סרטים חדשים וכד')
בהצלחה
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,