דחוף עזרה עם הוט
-
Gudwin
- חבר פורום

שלום לכולם!
היום היו אצל ההורים שלי נציגים של הוט, אמרו שיש להם חיבור פיראטי
הדליקו טלויזיה ראו ערוצים של הוט, ההורים שלי לא ידעו מזה, הם רואים רק לווין בAV2
אמרו שהם הולכים להגיש תביעה על המנוי הלא חוקי, איזו תקופה לא ברור עדיין, אמר לי הנציג
10 חודשים בערך (הם היו לפני זה מנויים ביס בכלל) ובנוסף על תקלות של מודמים וממירים של דיירים בבניין
הנציג הציע לי פשרה להתחבר להוט לחצי שנה
יש לי כמה שאלות
1. על מי חלה פה חובת ההוכחה, זה הרי מילה נגד מילה, אני אומר שלא התחברתי ולא ידעתי מזה
אולי אפילו הנציג לפני שנכנס חיבר בעצמו, איך הם מוכיחים כמה זמן היה חיבור
2. שאלה טכנית: האם חיבור כזה באמת יכול לגרום לתקלות של מודמים וממירים אצל השכנים
היום היו אצל ההורים שלי נציגים של הוט, אמרו שיש להם חיבור פיראטי
הדליקו טלויזיה ראו ערוצים של הוט, ההורים שלי לא ידעו מזה, הם רואים רק לווין בAV2
אמרו שהם הולכים להגיש תביעה על המנוי הלא חוקי, איזו תקופה לא ברור עדיין, אמר לי הנציג
10 חודשים בערך (הם היו לפני זה מנויים ביס בכלל) ובנוסף על תקלות של מודמים וממירים של דיירים בבניין
הנציג הציע לי פשרה להתחבר להוט לחצי שנה
יש לי כמה שאלות
1. על מי חלה פה חובת ההוכחה, זה הרי מילה נגד מילה, אני אומר שלא התחברתי ולא ידעתי מזה
אולי אפילו הנציג לפני שנכנס חיבר בעצמו, איך הם מוכיחים כמה זמן היה חיבור
2. שאלה טכנית: האם חיבור כזה באמת יכול לגרום לתקלות של מודמים וממירים אצל השכנים
-
MAYDASSA
- מתקין

-
Gudwin
- חבר פורום

- zeevtt
- אחלה חבר

-
צור .א
- תותח על

-
baruh
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

יש כמה פתרונות, הכי פחות כואב זה לשלם להם לחצי שנה, אבל כואב לכיס
בפתרון שני ללכת לבית המשפט, לך יש הוכחות כי ההורים שלך היו מחוברים לYES, עם יש לך קבלה שקנית להם צלחת לווין, אתה יכול לטעון בתום לב כי במידה וכן יש אנטנה מרכזית בבנייןף גם אם ישנה, שהחיבור בוצע על ידי YES, הרי הם מחוייבים לחבר אותך למצב המקורי, זאת אומרת עם יש אנטנה ואליה הייתה מחובר.
יכול להיות שהשופט יקבל את זה, יכול להיות שלא ואיך לא ידעת שבערוץ כזה וכזה לא ראיתם את השידורים
זה עניין של כוחות, עם יש לך את הרצון ללכת לבית המשפט או לא
יכול להיות שבכלל הם ישלמו לכם , יכול להיות ההיפך
בפתרון שני ללכת לבית המשפט, לך יש הוכחות כי ההורים שלך היו מחוברים לYES, עם יש לך קבלה שקנית להם צלחת לווין, אתה יכול לטעון בתום לב כי במידה וכן יש אנטנה מרכזית בבנייןף גם אם ישנה, שהחיבור בוצע על ידי YES, הרי הם מחוייבים לחבר אותך למצב המקורי, זאת אומרת עם יש אנטנה ואליה הייתה מחובר.
יכול להיות שהשופט יקבל את זה, יכול להיות שלא ואיך לא ידעת שבערוץ כזה וכזה לא ראיתם את השידורים
זה עניין של כוחות, עם יש לך את הרצון ללכת לבית המשפט או לא
יכול להיות שבכלל הם ישלמו לכם , יכול להיות ההיפך
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish