מעבר לקו נערה צעירה שואלת, אפשר לראיין אותך עניתי למה לא . שאלה בן כמה אתה עניתי 63 ענתה לא טוב מראיינים עד גיל 50 . עניתי חבל אם כבר מוכן אז הגיל לא מתאים . שאלתי באיזה נושא הרעיון ענתה בקשר לממיר החדש .
עניתי יה זה קרוב אלי . מה השאלה ענתה שואלים את האנשים אם הם יעברו לממיר החדש . עניתי אני מתעסק עים הנושא . מה ענו המרואינים . ענתה מיתוך 12 כולם ענו לא עוברים . ושאלתי ואת גם אני לא עוברת . שאלתי מי עושה את הסקר . לא יודעת כניראה שהוט ויס רוצים לדעת כמה עוזבים . ומיסתבר שאף אחד לא עובר לממיר כמו שצפיתי . רק איילו שיש להם כבר אנטנה יעברו
אייזה צרוף מיקרים
תקראו קטע
- invisble_man
- אחלה חבר

אתה יודע... פרייארים לא חסר. האזרחים הישראלים ממשיכים כהרגלם לתת לחברות השונות.בעיקר חברות התקשורת לעשות מה שהם רוצות.
אם היה פה צרכנים נבונים. היה אפשרות לעשות מהפכה לגבי כל נושאי התוכן וכן התשלומים של חברות הלויין,כבלים,סלולרי וטלפוניה.
זה כמו אותו חוק ניידות. שחוץ מכמה אנשים על ההתחלה שהתחילו לנייד את המספרים שלהם. בסך הכל לא היתה ממש ניידות בין החברות. התחרות לא גדלה. המחירים לא ירדו והכל נשאר פלוס מינוס כמו שהיה מקודם.
כנראה שאותו דבר הולך לקרות עם הממיר DVB-T . בשידורים הקרקעיים.
אני לא יודע כבר אם זה סתם עצלות או טיפשות לשמה.
למרות שאני לא מתכנן לחזור לחברות הללו. וטוב לי בלעדיהם. אני מקווה שיהיה אחוז נטישה גבוה. על מנת שאותם צרכנים שמעוניינים בתכנים שלהם לא ישלמו מחירים גבוהים מדיי.
אם היה פה צרכנים נבונים. היה אפשרות לעשות מהפכה לגבי כל נושאי התוכן וכן התשלומים של חברות הלויין,כבלים,סלולרי וטלפוניה.
זה כמו אותו חוק ניידות. שחוץ מכמה אנשים על ההתחלה שהתחילו לנייד את המספרים שלהם. בסך הכל לא היתה ממש ניידות בין החברות. התחרות לא גדלה. המחירים לא ירדו והכל נשאר פלוס מינוס כמו שהיה מקודם.
כנראה שאותו דבר הולך לקרות עם הממיר DVB-T . בשידורים הקרקעיים.
אני לא יודע כבר אם זה סתם עצלות או טיפשות לשמה.
למרות שאני לא מתכנן לחזור לחברות הללו. וטוב לי בלעדיהם. אני מקווה שיהיה אחוז נטישה גבוה. על מנת שאותם צרכנים שמעוניינים בתכנים שלהם לא ישלמו מחירים גבוהים מדיי.
ממיר Optibox Panthera HD
מחובר להוטבירד, נילסט ועמוס
מחובר להוטבירד, נילסט ועמוס
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
צור .א
- תותח על

- zeevtt
- אחלה חבר