כבר מזמן כתבתי שלגבי הערוצים של 11+33 היושבים על אותו תדר ישנן מדי פעם פריזים קשים. לא ברור לי כלל למה הדבר קורה.מוזר שתחנות המכוונות לרוסיה או אוקריינה נקלטות למרות הכל בלויין זה אצלי מצויין ואילו רק שני הערוצים הללו לפעמים משגעים את השכל!
oded @ 11/2/2009, 21:42 כתב:
כבר מזמן כתבתי שלגבי הערוצים של 11+33 היושבים על אותו תדר ישנן מדי פעם פריזים קשים. לא ברור לי כלל למה הדבר קורה.מוזר שתחנות המכוונות לרוסיה או אוקריינה נקלטות למרות הכל בלויין זה אצלי מצויין ואילו רק שני הערוצים הללו לפעמים משגעים את השכל!
כנראה שרק אתה ואני חווים את ההפרעות.בעמוס מרכזי התדר 11646 SR 8520 נבדק עם מכשיר לגילוי לווינים של רובר ,BER גרוע ביותר.לדעתי רשות השדור שולחת אותו ללוין גרוע.בזמן שהיו פריזים בערוץ 1,העברתי ליס ערוץ 1 ולא היו הפרעות בכלל.גם בלי אנטנה אני קולט באוויר את ערוץ 1 בלי פריז.
זורו44 @ 12/2/2009, 00:27 כתב:
כנראה שרק אתה ואני חווים את ההפרעות.בעמוס מרכזי התדר 11646 SR 8520 נבדק עם מכשיר לגילוי לווינים של רובר ,BER גרוע ביותר.לדעתי רשות השדור שולחת אותו ללוין גרוע.בזמן שהיו פריזים בערוץ 1,העברתי ליס ערוץ 1 ולא היו הפרעות בכלל.
אתם לא היחידים.
זה כנראה הפרעות מיקרו-גל ממשדרים של החברות הסלולריות.
הבעייה היא בתדר הנקלט (116XX) וזה קורה בלווינים נוספים, לא רק בעמוס.
הפיתרון המושלם זה הסתרת הצלחת (מקום מונמך, מעקה וכיו"ב) בפני ההפרעות.
פיתרון חלקי זה מגביר קו לווייני - עוזר ברוב הזמן.
זורו אני לא רואה אצלי הפרעות ואין לי פריזים. דיברתה איתי LMB שלך מכוונת טוב?הסינגנל של עירוץ 2 ו 10
טוב אתה רואה בממיר שלך גבוה.מה DB של LMB שמכונת ללוין עמוס
לא משלם אגרה לכן אני לא מתלונן.
בעבר העסקתי את בזק בקשר לקליטה גרועה בUHF.בקשר לקליטה בלווין כראה שאין צופים בערוץ 33,1 מסיבות שונות.
הבעיה במשיב עצמו שמגיע מהלווין גרוע.היות ואני מכיר את נושא המיקרוגל מהצבא ומהסלולר אין קשר
לקליטה.
גם אצלי יש הרבה הפרעות בערוצים 1+33 וגם לפעמים בערוץ 22 למשל ביום שישי זה אחל משעה 01:00 בערך ועד שבת בשעה 06:15 שהלכתי לישון לא היה ניתן לראות שום דבר בערוצים 1+33 הפרעות מאוד קשות בנוסף לזה ערוץ הרדיו רשת ב' גם לא היה ניתן לשמוע בכלל ממש ללא סיגנל .
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
ההפרעות החמורות על עמוס התחילו סמוך למבצע "עופרת יצוקה" והם נמשכים עד היום לסרוגין ללא הפסקה!
לפני כן היו מדי פעם הפרעות קטנות ניסבלות, אך לא בעוצמות של הימים האחרונים !