איזה חברה כדי לפנות?
-
vspider
- חבר פורום

-
aboren
- אחלה חבר

תתחיל בזה שתבדוק מול עצמך מה אתה רואה היום.vspider @ 13/8/2009, 13:32 כתב: היי. אחרי שנמאס לי מ HOT עברתי ליס, אבל נמאס גם מהם, המחיר התכנים...
ברצוני לעבור לטלויזיה בלווין פרטי אך אני לא יודע למי כדי לפנות בימכרו לי את הציוד ויתקינו לי אותו.
תודה רבה מראש!
מה אתה רוצה לראות
אני לפני שבועיים עשיתי צלחת, אחרי כמעט שלוש שנים שאני חושב על זה וכל פעם התחרטתי ברגע האחרון.
לא לכל אחד מתאים צלחת.
תן פירוט מה אתה אוהב לראות.
קח בחשבון שבצלחת חוץ מערוץ 10, 22, 33, 99, 11 אין לך ערוצים בעברית.
-
vspider
- חבר פורום

הממ תודה רבה על התגובה!
קודם כל אני רואה סרטים, קומדיה, אקשן בעיקר, אין בעיה עם אנגלית אך ההורים שלי מעידיפים רוסית.
כמובן ערוצים רוסיים, ישראלים רק חדשות (10, 11, 22), ערוצי לומד (כגון NG, DISCOVERY, ואני בטוח שיש עוד שיס והוט דורשים עליהם מחיר מיוחד), ספורט בעיקר סנוקר, גם פוקר (אני מאמין שכן משדרים), סדרות פה ושם (CBS בלדוגמא) וזהו. עכשיו אם אני מכניס לפחות חצי ממה שאני רוצה לראות היום לאחת החבליות ביס/הוט אני מהר מאוד אצטרך לעבור לגור בקופסא ברחוב. כמו כן הסרטים ששתי החברות הנ"ל משדרות פשוט אין שם מה לראות! 5 ערוצים של סרטים ואין מה לראות, אולי פעם בחודש-חודשיים יש סרט אחד חדש, כל השאר זה שידורים חוזרים עד אינסוף.
ללא ספק שאנחנו מעוניינים לעבור לשידורי לווין אך אני פשוט לא יודע למי לפנות, כי כמו בכל מקום גם פה יש כאלה שינסו לעשות עלי כסף ואז יספקו לי את הטופ שבטופ שאחרי שנה-שנתיים לא יתפוס אף ערוץ ולא יהיה למי לפנות.
תודה רבה שוב!
קודם כל אני רואה סרטים, קומדיה, אקשן בעיקר, אין בעיה עם אנגלית אך ההורים שלי מעידיפים רוסית.
כמובן ערוצים רוסיים, ישראלים רק חדשות (10, 11, 22), ערוצי לומד (כגון NG, DISCOVERY, ואני בטוח שיש עוד שיס והוט דורשים עליהם מחיר מיוחד), ספורט בעיקר סנוקר, גם פוקר (אני מאמין שכן משדרים), סדרות פה ושם (CBS בלדוגמא) וזהו. עכשיו אם אני מכניס לפחות חצי ממה שאני רוצה לראות היום לאחת החבליות ביס/הוט אני מהר מאוד אצטרך לעבור לגור בקופסא ברחוב. כמו כן הסרטים ששתי החברות הנ"ל משדרות פשוט אין שם מה לראות! 5 ערוצים של סרטים ואין מה לראות, אולי פעם בחודש-חודשיים יש סרט אחד חדש, כל השאר זה שידורים חוזרים עד אינסוף.
ללא ספק שאנחנו מעוניינים לעבור לשידורי לווין אך אני פשוט לא יודע למי לפנות, כי כמו בכל מקום גם פה יש כאלה שינסו לעשות עלי כסף ואז יספקו לי את הטופ שבטופ שאחרי שנה-שנתיים לא יתפוס אף ערוץ ולא יהיה למי לפנות.
תודה רבה שוב!
-
MAYDASSA
- מתקין

שלום לך
אתה צריך שתי צלחות ואז תגיע למקסימום תחנות שאתה מעוניין
בצלחתשמכוונת לרוסיה יש את חבילת רדוגה
http://www.raduga-tv.tv/
ויש גם תחנות רבות ללא מנוי
ובצלחת השניה אתה יכול לקבל את אירופה ישראל וערוצים אמרקאים ומלא סרטי אקשיין
אתה גם צריך ממיר שיתופי ואינטרנט
ואז תגיע לטופ
אתה צריך שתי צלחות ואז תגיע למקסימום תחנות שאתה מעוניין
בצלחתשמכוונת לרוסיה יש את חבילת רדוגה
http://www.raduga-tv.tv/
ויש גם תחנות רבות ללא מנוי
ובצלחת השניה אתה יכול לקבל את אירופה ישראל וערוצים אמרקאים ומלא סרטי אקשיין
אתה גם צריך ממיר שיתופי ואינטרנט
ואז תגיע לטופ
-
vspider
- חבר פורום

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
vspider
- חבר פורום

-
emh
- חבר ותיק

vspider @ 13/8/2009, 15:42 כתב: שתי צלחות וממיר אחד זה לטלויזיה אחת נכון? ואם אני רוצה שתי טלויזיות אז זה עוד 2 צלחות?
ממי כדי להזמין שלא יהיה מצב של: "יש בעיה ואין למי לפנות"?
שתי צלחות וממיר אחד זה לטלויזיה אחת נכון? ואם אני רוצה שתי טלויזיות אז זה עוד 2 צלחות?
לא נכון, אתה בפירוש לא צריך עוד שתי צלחות!
אבל, לכל LNB (העינית שמולבשת על הצלחת) צריך להיות
מספר יציאות שיש בהתאם למספר הממירים שתקנה (ממיר לכל טלוויזיה).
וגם צריך עוד דייסיק (מאחד לווינים) לכל ממיר.
אז זה קצת מייקר את הקנייה.