בתור חובב ספורט, שכל עניינו בטלויזיה היה בשביל זה (בשביל שאר הדברים אני לא צריך את HOT), הגעתי למצב שאני צריך לפעול. עונת המשחקים בפתח ואין מצב שאני נשאר נטול שידורים (שידורים מחורבנים באינטרנט הם לא אופצייה מבחינתי).
אני אתחיל ואומר שעברתי על כל הפורומים הרלוונטיים, אבל כל המידע מאוד מבלבל ולא בדיוק הבנתי איך עובד כל העסק.
קצת פרטים על מה שאני מחפש:
מדובר על לווין לטלויזיה בודדת (זאת שאצלי בחדר), כשהמטרה היא שידורי ספורט _באנגלית_ (דוגמא לספורט ספציפי - כדורגל. ראיתי שדובר על חבילה מצויינת של אלג'זירה, אך נטולת כדורגל אנגלי\גרמני. מעבר לכך, מעט כדורסל\אירועים גדולים אחרים). כל דבר נוסף (סרטים, סדרות) הוא בגדר בונוס מבחינתי, אך אם העלות מסתכמת במחיר התקנה חד פעמי אני אשמח לשמוע המלצות.
בנוסף, המטרה היא לראות באיזשהו שלב ב-HD. יש צורך להכין משהו מראש מלבד ממיר שתומך ב-HD?
מספר שאלות:
1. אילו לווינים אני צריך לבקש מהטכנאי בשביל מה שרשמתי למעלה?
2. כמה אמור לעלות בערך כל העסק?
3. מה ההבדל בגדול בין ממיר לממיר? איזה ממיר נחשב מומלץ ולמה? (הבנתי dreambox משהו, אשמח לשמוע פרטים נוספים עליו).
4. טכנאי\חברה באיזור ראשון שאפשר לסמוך עליהם.
5. אם אני גר בבניין, יש איזשהן הגבלות?
6. הבנתי שגם האינטרנט הבייתי מעורב בכל התהליך. מה מידת המעורבות שלו בעסק, והאם צפייה בלווין תשפיע על האינטרנט בבית (גלישה איטית וכולי)?
7. שידורי HD כרוכים בתשלום נוסף?
8. מהם החסרונות של שיטת הלווין (רוצה לומר - כל העסק נשמע ממש אחלה - איך זה שרק מעטים מאוד באמת הולכים על זה?)
אי אילו טיפים ועצות נוספים שיכולים לעזור יתקבלו בברכה. תודה מראש