טכנולוגיה חדשה מטפסת בשוק הLCD

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

למה אני צריך להתפלא ? כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה ומה שמתאפשר לו

אני די מצדיק את Satil אין טעם לחכות שמחירים ירדו כי עד אז יכנסו טכנולוגיות חדשות כמו עכשיו מי שקונה LCD בזול כבר מבין שבעוד שנתיים המסך שלו יחשב מיושן ו LED או OLED יהיה הדבר המוביל .

בכלל בעניין הזה כמו כל רכישה של מוצר חשמלי לבית - זה שילוב של סדרי חשיבות , יכולת כלכלית , ועניין . יש מי שידו מאפשרת לקנות המסך הכי טוב אבל לא יקנה ולא יחשוב שזה הכי חשוב לו בחיים , ויש מי שיחשוב שהעניין שלו באיכות הוא כל כך חשוב שאין חשיבות בכלל למחיר העיקר לקבל את האיכות הכי טובה .
ycontender
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ycontender »

אמת קשה לבחור בין טכנולוגיה חדישה לבין מה שיש בכיס.אבל לחכות עד שירד המחיר זו בעייה שניתן להתגבר עליה אם יוצרים קבוצות קנייה.

לגביי החלטה פלסמה או lcd זה עניין של טעם. אם אתה צופה בפלסמה איכותית ברור שיש לך שחור יותר מוחלט ואין לך בעיית מריחה בתמונות עם תנועה במו שידורי כדור רגל.
הבעייה היא שיש מעט חברות והגודל הממוצע מתחיל ב40 אינט'ש.

ה-LCD מציע המון אפשרויות,מחירים ואיכויות. הדבר הנכון ביותר ,זה לבדוק בחנות,
בשידור של ערוצים ולא ווידאו ואז אתה רואה מה באמת תצפה . רוב המוכרים לא יציעו לך פלאסמה וזאת משום שקל יותר למכור LCD אבל בבדיקה מעמיקה בפורום הזה עם חברים ובכלל האינטרנט ניתן לצמצם את האפשרויות ולהגיע למה שאתה רוצה במחיר הנכון בשוק.
Life be in it
Satil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי Satil »

חברים אני לא יודע מאיפה אתם מביאים את הנתונים אבל פלזמה אפילו לא מתקרבת לספקטרום הצבעים של LED השחור ב LED הוא מוחלט! הרבה מעבר לפלזמה.
הבעיה היא באיכות התיכנון וההרכבה (ראה סוני נגד סמסונג).
כמו כן בואו לא נשכח את הבדלי הצבעים שיש בפלזמה במקומות גאוגרפיים שונים...
LED היא רק בתחילת הדרך בעוד דור אחד או שניים התחלואות יפתרו והתוצאה תהיה הרבה יותר טובה.
הסיבה היחידה שעדיין מייצרים פלאזמה היא העובדה שמספר חברות השקיעו הרבה כסף בפסי יצור והם מקווים להוציא את ההשקעה.
שנה שעברה בוגאס דיברתי אם אחד הנציגים של פנסוניק והוא אמר לי שאישית הוא חושב שגם הם יעזבו את הטכנולוגיה "הותיקה" כדבריו בקרוב אבל ישנם שיקולים שיווקיים...
תמונה ב LED היום היא מדהימה נקודה! נכון אפשר יותר ויותר ויותר אבל ביננו בשביל מה? בשביל חדר השינה או בשביל חדר הילדים?

גם פלזמה וגם LCD יעשו את העבודה...
סמל אישי של משתמש
vipersvcd
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vipersvcd »

שימו לב שיש 2 סוגי טלוויזיות LED - אחת שהתאורה היא מהצדדים ושניה התאורה מאחור.
אין ספק שעדיף תאורה אחורית .

לגבי בחירה או קניית מסך לא משנה מה הטכנולוגיה :
השיקולים הם תמיד:
איפה התמונה ניראת לך הכי טוב ?
מה הם מאפייני החדר בו תהיה הטלויזה (אור \ מרחק צפייה ....) ?
יחס מחיר \ לגודל מסך ?
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

LED = שחור מוחלט??? מאיפה הבאת את זה?

רק ב OLED יש שחור מוחלט כי ב OLED התאורה נוצרת ברמת הפיקסל.

LED זו תאורה אחורית אשר עוברת דרך לוח LCD. כדי שיהיה שחור מוחלט ה LCD צריך לחסום את כל האור שמאחוריו ועדיין אין חיה כזו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
Satil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי Satil »

אני מצטט ממבחן שדל סוני:
Because LEDs are able to be switched on and off more quickly than CCFL displays and can offer a higher light output, it is theoretically possible to offer very high contrast ratios. They can produce deep blacks (LEDs off) and a high brightness (LEDs on), however care should be taken with measurements made from pure black and pure white outputs, as technologies like Edge-LED lighting do not allow these outputs to be reproduced simultaneously on-screen.

זא שפי שאמרתי הטכנולוגיה קיימת רק צריך ליישם אותה...
אני ראיתי הדגמות של פנל LED בגודל 500"!!! מדהים אבל עולה כמו דירה במגדלי אביב :D

תמיר אפשר יותר אבל היום זו הטכנולוגיה המובילה מבחינת האיכות העוצמה והחדות.

אשמח להמשיך ולתווכח אבל רק מי שישווה באמת יכול לראות את ההבדל.
לי יש בבית גם LED SAMSUNG וגם LCD LG וגם הייתה לי פלאזמה PIONEER...

וזו דעתי האישית לאחר בדיקה של מראה בלבד!
LED בסלון
LCD בחד העבודה
PLASMA נמכרה...
שלח תגובה