לפני כ 3 חודשים התקנתי צלחת לווין על גג בייתי וכרגע אני יכול לצפות כמעט בכל ערוץ ו\או משחק שאפשר לרצות,מגוון ערוצי HD כמובן ומה לא.
אני כמעט לא צופה בטלוויזיה שבסלון (הצלחת מחובר למסך שלי בחדר) ,רק אמא שלי רואה שם בעיקר חדשות ואת תכניות הזוועה בערוצים 10 ו 22
כרגע אני משלם כמעט 300 ש"ח בחודש שכן יש לי את כל ערוצי הספורט והסרטים (5+ LIVE GOLD ,ספורט 1 ו 2)
בחודשים האחרונים אני כמעט לא צופה במשחקים דרך הכבלים אלא דרך הלווין ואפילו למשל תכניות ספורט כמו חדשות הספורט ויציע העיתונות שהייתי צופה פעם בהנאה אני כמעט וכבר לא רואה.
עכשיו כשיש לי את הערוץ הישראלי שיש בו תכני ספורט ישראלי שזה בעצם הדבר היחיד שהלווין לא מספק לך אני כבר לא רואה כל צורך להשאר מנוי בכבלים ולכן עלתה לי השאלה האם להתחבר או להתנתק.
כמובן שה 300 ש"ח האלו בחודש אמנם לא יהרגו אותי שאם זה היה כך או קרוב לזה הייתי מתנתק בטוח אך כיום ההוצאה נראית לי מיותרת.
אני מאמין שאם אני מתנתק הספורט או בכלל הדבר היחיד שלא אוכל לצפות בו זה כדורסל ישראלי ותו לא.
אני יודע שתמיד אפשר להתנתק ואם מתחרטים להתחבר שוב,אבל בכל זאת...
להתנתק מHOT או לא?אני נוטה להתקשר אליהם ולומר שלום יפה.



