אם ניתן להשתמש בממיר של "יס" לקליטת לווינים?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
avz3
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי avz3 »

האם ניתן להשתמש בממיר של "יס" כממיר דיגיטלי לקליטת לווינים אחרים? לא את עמוס שהוא ממילא מיועד לקלוט, אלא לווינים אחרים, הוטבירד למשל? והאם הוא יכול לעבוד במצב קליטה כזה ללא הכרטיס של יס, כפי שאני מבין, הכרטיס מיועד לפתוח את ההצפנה של השידור שלהם, אבל אם אני הולך לקלוט שידור מלווין אחר,
האם ניתן בלי הכרטיס?
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

לא.
ממיר של "יס" יקלוט רק את השידורים של "יס", וזאת כמובן רק אם הכרטיס המקורי שלו בתוכו והמנוי שלו פעיל.
לממיר ישן של "יס" יש מספר שימושים:
1. משקולת נייר.
2. מגביה למסך מחשב.
3. מדרגה קטנה (יעילות השימוש תלויה בדגם הספציפי).
4. במקרה של שריפה, אם החלון תקוע, ניתן לאחוז בכבל החשמל, להניף מעל הראש ולהטיח בשימשה.
סמל אישי של משתמש
מתי
תותח על
תותח על

שליחה על ידי מתי »

nirz יפה :lol: ממש שימושים שימושים מצאת לממיר של יס [כפיים]
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.

מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
avz3
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי avz3 »

היי
תודה לתשובותיכם. השאלות הבאות אינן שאלות של ויכוח (אני לא נוהג להתווכח על משהו שאני לא יודע)
אלא נובעות מתוך רצון לדעת ולהבין. על פניו, הממיר של "יס" הוא ממיר לכל דבר מכיוון שהוא קולט את עמוס
והכרטיס שמותקן בו מאפשר את פיענוח השידור. עכשיו באה השאלה, האם הממיר בנוי במיוחד לקליטה של עמוס בלבד? דבר שמנטרל אפשרות קליטה של לווינים אחרים, או שהממיר "נעול" כדי לא לאפשר קליטה בכלל בלי כרטיס? שוב, אני חוזר ומדגיש, השאלות שלי אינן וכחניות אלא נובעות מרצון לדעת. שאלה נוספת באותו הקשר - אם יש לי ממיר רגיל ואני מכניס לו את הכרטיס של "יס", האם במצב כזה ניתן לצפות בשדור שלהם? לתשובותיכם אודה.
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

הממיר של YES, יוצר ותוכנן במיוחד על פי חברת טומפסון ואחרים על פי בקשת ופרמטרים של חברת YES, לא ניתן לתכנת את הממיר או לעשות בו שינויים אלא עם כן אתה עובד בחברת YES במחלקת הטכנית שלהם.
עקרונית כל ממיר ניתן לתכנות אבל לא שלהם.
הממיר מיועד לעבוד עם שיטת הצפנה של NDS ומיועד לכרטיסים של YES בלבד.
מקווה שזה סיכם לך את התשובה.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
avz3
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי avz3 »

בהחלט, תודה לתשובה המפורטת.
שלח תגובה