שדומה לערוץ הראשון שלנו ?
שאלה על ערוץ
- klf
- תותח על

ממה שיצא לי לראות מדובר בערוץ בגירסא בינלאומית דובר אנגלית יותר חדשות אקטואליה ועל יפן ואנשים בה פעם יצא לי לראות תוכנית מעניינת על מורה שם שהוא עיוור מלידה ועדיין הצליח להוציא תואר דוקטורט ולהיות מרצה נחשק
בוא נאמר ככה אל תצפה ממנו ליותר מידי לדעתי האישית משעמם רצח עדיף כבר הערוץ הקוריאני הבינלאומי ARIRANG...
אבל על טעם וריח אין מה להתוכח
אבל על טעם וריח אין מה להתוכח
- mola10
- תותח על

- klf
- תותח על

-
popai
- חבר ותיק

זה מה שכתבתי בהתחלה אך יחד עם זאת בוא נשווה את זה למשל...
בים הפתווח יש מלא דגים אבל יש כאלו שאוהבים דגים ספציפים יש אנשים שאוהבים חדשות אז להם זה נחמד לי כבר בה להקיא מחדשות וחדשות אנחנו חיים במדינה שבה אין שקט לאדם הפשוט אנחנו מופצצים ללא הרף במידע אקטואלי וחדשותי לי כבר נמאס מזה לא יודע מה עם אחרים...
בים הפתווח יש מלא דגים אבל יש כאלו שאוהבים דגים ספציפים יש אנשים שאוהבים חדשות אז להם זה נחמד לי כבר בה להקיא מחדשות וחדשות אנחנו חיים במדינה שבה אין שקט לאדם הפשוט אנחנו מופצצים ללא הרף במידע אקטואלי וחדשותי לי כבר נמאס מזה לא יודע מה עם אחרים...
-
sathack
- תותח על

- pakwan
- תותח על

כמו שנכתב - על טעם ועל ריח אין מה להתווכח
כשכוכבי המדינה הם סלבריטאים בגרוש ונשים חשופות שאין להם הרבה בראש אז מה הפלא
סיממו פה אנשים בתוכניות ריאלטי רדודות ורכילות על כל דבר שזז
זה בדיוק מה "שהאדם הפשוט שנמאס לו מהחדשות" רוצה
הרבה יותר קל ומושך לבהות במישהי בביקיני בהישרדות ולשמוע על תככים ולכלוכים מבוימים בין אנשים שם מאשר לחפש דברים קצת יותר מועילים ומחנכים
וכן, גם אצלי הוא במועדפים
, ולא בגלל החדשות אלא בגלל התוכניות המעניינות, כנ"ל לגבי DW
כשכוכבי המדינה הם סלבריטאים בגרוש ונשים חשופות שאין להם הרבה בראש אז מה הפלא
סיממו פה אנשים בתוכניות ריאלטי רדודות ורכילות על כל דבר שזז
זה בדיוק מה "שהאדם הפשוט שנמאס לו מהחדשות" רוצה
הרבה יותר קל ומושך לבהות במישהי בביקיני בהישרדות ולשמוע על תככים ולכלוכים מבוימים בין אנשים שם מאשר לחפש דברים קצת יותר מועילים ומחנכים
וכן, גם אצלי הוא במועדפים

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
מסכים בהחלט איתכם שלא תבינו אותי לא נכון אני דיי אוהב ערוצים כמו DW ,FRANCE 24, NHK ועוד שמראים מידי פעם מדע +תוכניות דוקומנטריות פשוט אני שונא אקטואליה שמראים בארץ וטוחנים את המוח במקום להתעסק בבעיות של אנשים מהשורה בארץ+שטיפת מוח לתוכניות הריאליטי הרבות שצצפות כמו פיטריות לאחר חום יולי אוגוסט (מה לעשות אנחנו ארץ יותר מדברית מאשר גשומה) כמו כוכב נולד והישרדות ...
- klf
- תותח על

- tiptip
- תותח על

-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים