עזרה קשור ללימודים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
moss81
תותח על
תותח על
Has thanked: 1 פעם
Been thanked: 3 פעמים

שליחה על ידי moss81 »

אבל בסופו של יום קרמר צודק רוב העולים הותיקים (רומניה פולניה ואלו שעלו ממדינות ערב ) עולים אט אט למעלה , ולערבים יש מתקינים ערבים שקשה להתחרות בהם וללקוחות מרוסיה יש מתקינים רוסים כך שהמצב לא כזה ורוד...
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

שוב חוזר ....לך תתמחה ב IP , או מומחה סיסקו ....יפתח לך עתיד
יש דרישה אדירה גם בחו"ל ....פה באפריקה חברות התקשורת מעסיקות המון
מומחי סיסקו ו- IP מכל העולם ,כולם עוברים ל- IP ....אתה יכול אחרי מס שנים של התמחות פתאום למצוא עצמך מנהל רשת תקשרות של חברה גדולה ...מי יודע !
סמל אישי של משתמש
moss81
תותח על
תותח על

שליחה על ידי moss81 »

גלובל תודה על העצות המועילות הבעיה העיקרית ...ככה נראה לי בכול אופן שלא משנה מה אני ילמד או יעשה אין באפשרותי להתקדם בארץ הכל כמעט פרוטקציה יש מלא משרות פיקטיביות שבפועל מי שנכנס או מתקדם זה מי שקרוב לצלחת (לא צלחת הלויין) חבר של מישהו או מישהו בפרוטקציה ...
אני לא מעט זמן מנסה למצוא משרה במה שלמדתי ויצא לי לראות מקרוב לא מעט פעמים אייך הגעתי בהתראה קצרצרה לראיונות עבודה שרפתי דלק, זמן, וכוחות נפשיים ואז קיבלו מישהו על סמך שיחת טלפון של מישהו שעובד "שסידר" למישהו עבודה במקום מבלי שיש לו כישורים מינימליסטים...
אני מתקרב לגיל 29 וכל מה שיש לי לומר זה כל הכבוד למדינת ישראל כי מה לעשות הפרטים בחברה מרכיבים את החברה ולדעתי החברה מושחטת ועושים צחוק מאנשים שעשו צבא, למדו נהפכו לאקדמאים והכניסו כסף למדינה במטרה להיות אנשים מועילים ולחיות בכבוד ולא להיות כטפילים על חשבון המדינה
אבל כנראה במדינת הקומבינות מי שלא קומבינטור אוכל אותה ...
7897
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7897 »

וזה אחד הדברים שלא יודע אם כדי ללמוד כי זה להוציא כסף ולא לקבל תמורה צודק ?
וגם בלימודים בארץ הם כבר למשהו כי ניתן לראות שכל יום כבר יש רצח המדינה מדרדרת ולא יודעים כבר מה לעשות אפילו איזה עבודה כדי או כל דבר אחר
אפילו לבחור משהו אי אפשר היום כי בסוף דבר הזה שלמד לא תצליח בו אכן תמונות קשות
סמל אישי של משתמש
moss81
תותח על
תותח על

שליחה על ידי moss81 »

הבעיה שהמדינה שלנו הולכת אחורה או למעשה לא אחורה בגלל שאני לא זוכר שבעבר המצב החברתי והכלכלי היה גרוע כמו שהוא היום היום בחור צעיר לא יודע מה לבחור: אייך להתפרנס בכבוד, איך לשלם שכ"ד, מה ללמוד, אייך להחזיק אוטו כי מה לעשות כל עבודה נורמאלית דורשת נגישות ושואלים אותך אם יש לך רכב
7897
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7897 »

אכן בעיה וזה פוגע בדור הצעיר ותראה מה ניהיה מהם כיום

במקום לעודד לימודים ולקבל לאן שרוצים עושים אפליות וטובות בכלל שמקבלים אותך
syaros
תותח על
תותח על

שליחה על ידי syaros »

תשמע, לפי התגובות שלך בפורום, אני חושב שאתה צריך לחפש עבודה קונבנציונלית, לימודים אקדמאיים לא בשבילך, גם קורסי היי טק לא.
75E;13E;9E,4W
DM7020HD
מספר האנשים שניתקתי מהוט/יס = 8 והספירה נמשכת...
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

moss81 ו- 7897
המצב במדינה אכן קשה אני מסכים ומבין ללבכם ...אני רק המלצתי על מקצוע שלדעתי מבוקש בארץ ובעולם , אין טעם לשבת ולהלין על המצב הקשה במדינה
אי אפשר להשתמש בבמצב כתרוץ לאי רצון להתקדם וללמוד ...
אם עוברים קורס סיסקו בהצלחה ומקבלים תעודת מורשה סיסקו וחאר כך מוצאים איזה עבודה התחלתית שיכולה אולי אחר כך לתת פתח ולפתוח דלתות לקידום למשהו אחר ....אף פעם אי אפשר לדעת לאן החיים יובילו אותכם .
בכל מקרה ...המקצוע הזה מבוקש גם בעולם ואם לא ניתן למצוא עבודה הוגנת בארץ כמומחה סיסקו ניתן למצוא המון אפשרויות בעולם ולצאת לכמה שנים לעבוד בחו"ל להתקדם ולצבור ניסיון ואחר כך לחזור לארץ מנוסים יותר להשתלב בשוק המקומי שוב .....זאת דעתי הצנועה .
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

האמת, כולם צוחקים אבל המקצועות שיש להם דרישה היום ואין מהם הרבה הם בתחום של העבודה המעשית, רתכים, אנשי CNC, מסגרים, כבר אין היום לימודים בתחומים הללו, כל בית ספר של אורט ואחרים סגרו את המגמות בתחום והכול היום הייטק, מצד שני אין אנשי מקצוע בתחום המעשי ולכן היום רתך מקצועי יכול לקבל יותר כסף מאשר תכנת בכיר.
מצחיק מצחיק אבל תראו את מודעות הדרושים.
תעשו חשבון ותבדקו כמה ממכם מכירים רתכי ארגון, מסגרי אומן או חרטים מקצועים. לרוב מכירים אנשים בסביבות הייטק ומשרד אבל מאט מאוד בעלי מקצוע יחודיים.

בזמנו חבר שלי חיפש 5 חודשים רתך ארגון לעבודה, היה מוכן לשלם סכום לא מבוטל של כסף רק שיגיע לעבודה, לרוב גם העניין הוא מזל, מזל, מזל
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
שלח תגובה