טעות

אוסף הבדיחות הפרטי של פורום הלווינים הישראלי. הבדיחות הטובות בעולם...שווה
שלח תגובה
pinim10
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי pinim10 »

בחור דתי צעיר נשלח לעבוד בפריז ואחד הדברים הראשונים שהוא עשה, היה לגשת לחנות למוצרי נשים כדי לשלוח לאהובתו מתנה. כיוון שאהובתו היא נערה צנועה מבית מסורתי, הוא בחר בזוג כפפות כמתנה.
המוכרת שלא הייתה מנוסה לקחה את ההזמנה כדי לעטוף והתבלבלה בין חבילות אחרות שהיו שם ..
היא מסרה לבחור חבילה אחרת שבה היו ארוזים זוג תחתוני נשים סקסיים במיוחד. הבחור לקח את החבילה,צרף אליה מכתב, ושלח אותה בדואר לאהובתו
במכתב היה כתוב:
פריז 24 בנובמבר ‎ 2002
אהובתי,רק הגעתי וכבר נזכרתי בך. רצתי לקנות מתנה שתביע את אהבתי אליך. על אף שאני יודע שאת לא רגילה להשתמש בפריט זה החלטתי שהוא יכול להתאים לך מאוד.
ביקשתי מהמוכרת להראות לי איך זה נראה עליה והיא הסכימה. ראיתי אותה עם ובלי ומצא חן בעיני המתנה.
על אף שיכול להיות שהיא קצת גדולה למידה שלך ככה עדיף, כי אז קל יותר להכניס את הידיים והאצבעות יכולות לנוע יותר בחופשיות. המוכרת אמרה גם שכדי לשמור אותן יותר טוב יש להפוך ולשים טלק כדי למנוע את הריחות הלא נעימים.
המתנה הזאת מכוונת כדי שכשאגיע בחזרה אוכל לבקש את מה שנמצא בתוכן. ואז אוכל להכניס את מה שאת כל כך רוצה ממני.
נ.ב. אל תחכי שאגיע בשביל ללבוש אותן. אדרבא, תשוויצי לפני כל החברים שלך שידעו עד כמה אני רוצה אותך
. מצפה כבר לראות אותן עליך.
באהבה.
יהודה ברל לייבוביץ
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

|כן| |כן| [כפיים]
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »