הכי חכם תבקש מחבר או מכר שיש לו נילסאט שיסרוק ויכוון לך בממיר תחנות של נלסאט וזה אתה תעמוד על ערוץ בנילסאט חזק לדוגמא MBC2 וחלש EURONEWS לדוגמא ותכוון את העייין ע"פ זה
יש מצב לקלוט אבל גבולי מאוד...מה כבר יש שם ששוה צלחת 1.20 שמחירה כמו 2 צלחות 1 מטר? אם זה ערוץ ספורט איטליה חופשי FTA אז בצלחת 60CM קולטים יפה מאוד בלויין NILESAT 7W את אלגזירה ספורט 1+2 +דובאי ספורט+אבו דאבי ספורט שיש להם לא מעט אירועי ספורט FTA ללא הצפנה
moss81 @ 18/10/2009, 07:43 כתב:
יש מצב לקלוט אבל גבולי מאוד...מה כבר יש שם ששוה צלחת 1.20 שמחירה כמו 2 צלחות 1 מטר? אם זה ערוץ ספורט איטליה חופשי FTA אז בצלחת 60CM קולטים יפה מאוד בלויין NILESAT 7W את אלגזירה ספורט 1+2 +דובאי ספורט+אבו דאבי ספורט שיש להם לא מעט אירועי ספורט FTA ללא הצפנה
אז חבל לבזבז על 12.5W בשביל ספורט איטליה
אני מתפלל שהערוצים הטובים שעזבו את 13E יחזרו
בחזרה
אבל 7W אין עליו מתחרים לפי ממה שאני קורא
בפורומים ואתר לייב און סאט ואגב ה-7W
הוא לווין ששם את אסטרא ועמוס בכיס הקטן
popai @ 19/10/2009, 13:36 כתב:
גם 7W זה לווין שאם אין לך שיתוף אין מה לראות בו..
לידיעתך , הלוויין הזה הוא אכותי מאד , גם ללא שיתוף.
ובארועי חירום , קיים מפגש ,שבו אתה משלם ,על הפער בין התדמית, ליכולת האמיתית שלך " מתוך התוכנית "מבט שני " הסרט : " טובים מאיקרוס " https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
אם כך אתה צריך כעת צלחת נוספת לא ניתן לקלוט על צלחת אחת את ניילסאט ועמוס בעזרת LNB לכל אחד מהלויינים.ההמלצה שלי שווה לך להשקיע בצלחת 80 ס"מ נוספת כך תקלוט בצורה הטובה ביותר את שני הלוויינים.
אני לא רוצה להכנס לעוד הוצאות כרגע.
קניתי היום LNB איפה אני ממקם אותו?
להזכיר כרגע יש לי הוט בירד סיריוס ועמוס.
אם זה לא מומלץ בכלל לקבל את ארבעת הלווינים בקונפיגורציה שלי
אין לי בעייה לוותר על הוטבירד. אם זה עדיף אז אשמח לקבל אינפורמציה
איך לבצע.
(אשמח לקבל אינפורמציה לגבי ממיר שיתופי.איך זה עובד מה התכנים שאוכל לראות
ואיך זה קשור לצלחת שלי? הכוונה אני אוכל לראות רק את הלווינים שאני
מכוון אליהם?
אפשר - אצלי יש עמוס 4W + נייל סאט 7W+ טור 1W+ יוטלסאאט 7E כולם בצלחת אחת בגודל מטר
עם LNB לכל אחד - כאשר 1W מרכזי .
זאת הצלחת הכי שמאלית בתמונה בחתימה שלי .