וואלה - אפילו מטר מרכזי לא מספיק לכל התדרים בלויין המפונק הזה ?
אז אין טעם בכלל שיהיה מרכזי עדיף כבר 13E מרכזי או 16E מרכזי אם רוצים גם את 19E באותה צלחת .
נכנסות או לא מה זה משנה? הרי גמה ככה אי אפשר לראות את החבילה הונגרית אם אתה לא חי שם. אין בשיתוף וגם אי אפשר לקנות כרטיס.
בשביל רוסים מספיק מטר וראש בפוקוס.
Optibox Gekko HD
4w-4.8e-9e-13e-36e-42e-53e--75e
1m Telran-1m Gibertini-1.2m Telran
Highway Star @ 26/10/2009, 13:17 כתב:
נכנסות או לא מה זה משנה? הרי גמה ככה אי אפשר לראות את החבילה הונגרית אם אתה לא חי שם. אין בשיתוף וגם אי אפשר לקנות כרטיס.
בשביל רוסים מספיק מטר וראש בפוקוס.
אני רוא את כל החבילה ההונגרית בקלי קלות עם שיתוף בmgcamd על 1.20
ערוץ אמריקאי במקור, משדר תוכניות דוקומנטריות (בד"כ מהז'אנר של איכות הסביבה, עוני, לא תוכניות טבע) וסרטים עצמאיים/ אומנותיים/ קלאסיים. זו חברה בבעלות רוברט רדפורד. יש נוכחות ישראלית לא רעה שם: החודש למשל היה את הסרט הדוקומנטרי הישראלי של יאיר שמיר על חיילים הישראלים נפגעי טראומה שמאבדים את הצפון בגואה בהודו וגם הסרט WEST BANK STORY של ארי סנדל. מי שמחפש טלויזיה איכותית, בסגנון יס דוקו, יכול בהחלט לשים את הערוץ הזה בראש רשימת המועדפים שלו, ביחד, לדעתי, עם ARTE.
אה, ויש גם גירסת SD, על אותו לוויין. שתי הגרסאות נקלטות אצלי בקלות על 9 צדדי ל13 בצלחת של מטר.