היי
אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולחוות דעתכם. התקנתי LNB נוסף על צלחת ההוטבירד 1.20 שיש לי.
קראתי מה שחברים כתבו והבטתי באלבום התמונות על מנת לקבל כיוון כללי. כיוונתי את ה LNB
כך שהוא מימין לLNB הקיים, כ-25 ס"מ לימינו וכ-20 ס"מ מוגבה מעליו. כאשר אני מנסה לבצע סריקה בממיר אני מקבל LEVEL של כ 95% אבל איכות של בין 9-11% בלבד.
האם להערכתכם הLNB תקול? זהו LNB ישן (לא הספקתי לקנות חדש) או שישנה סיבה שונה/נוספת?
ניסיתי לעשות את אותה הפעולה לקבל קליטה מעמוס, אך התוצאה זהה.
תודה.
נ.ב. את ההזזה של הLNB עשיתי בתנועות קלות ועדינות, לא במשיכות חזקות.
אשמח לקבל עצה -ניילסאט
- mola10
- תותח על

-
avz3
- חבר ותיק

שלום ותודה
האמת היא שאני חושד ב LNB עצמו. זהו LNB ישן בן כ 10 שנים (תוצרת MED EAST
או משהו כזה, עוד עם ספרת רעש של 0.7DB ). אני מעדיף לא לפרק את השני כעצת מולה, הוא עובד טוב, חבל לגעת בו. אני אקנה LNB חדש כשאזדמן לאזור ואנסה שנית. אשמח לקבל מכם הצעה/המלצה
לסוג שאתם יודעים שהוא טוב (למשתמש הביתי, מה שנקרא. אני לא מחפש את הסוג שנאס"א משתמשת בהם) ואם יש לכם הערות לגבי המקום שבו הצבתי את הLNB. אני יודע שלא ניתן לעשות בדיקה דרך הפורום, רק אם המיקום שתארתי פחות או יותר נכון.
תודה.
האמת היא שאני חושד ב LNB עצמו. זהו LNB ישן בן כ 10 שנים (תוצרת MED EAST
או משהו כזה, עוד עם ספרת רעש של 0.7DB ). אני מעדיף לא לפרק את השני כעצת מולה, הוא עובד טוב, חבל לגעת בו. אני אקנה LNB חדש כשאזדמן לאזור ואנסה שנית. אשמח לקבל מכם הצעה/המלצה
לסוג שאתם יודעים שהוא טוב (למשתמש הביתי, מה שנקרא. אני לא מחפש את הסוג שנאס"א משתמשת בהם) ואם יש לכם הערות לגבי המקום שבו הצבתי את הLNB. אני יודע שלא ניתן לעשות בדיקה דרך הפורום, רק אם המיקום שתארתי פחות או יותר נכון.
תודה.