The newlyweds were only married two weeks, when the husband said to the wife, 'Honey I'm going to Hank's Tavern to have a beer, I'll be right back'.
'Where are you going, Coochy Coo?' asked the wife.
'I'm going to the bar, Pretty Face, ' he answered. 'I'm going to have a beer...'
The wife said, 'You want a beer, my love?' She opened the door to the refrigerator and showed him 25 different kinds of beer, brands from 12 different countries: Germany, Holland, Japan, India, etc.
The husband didn't know what to do, and the only thing that he could think of saying was, 'Yes, Lollipop..... But at the bar.... You know....they have frozen glasses......... '
He didn't get to finish the sentence, because the wife interrupted him by saying, 'You want a frozen glass, Puppy Face?' She took a huge beer mug out of the freezer, so frozen that she was getting chills just holding it.
The husband, looking a bit pale, said, 'Yes, Tootsie Roll, but at the bar they have those hors d'oeuvres that are really delicious... I won't be long. I'll be right back. I promise. OK?'
'You want hors d'oeuvres, Poochie Pooh?' She opened the oven and took out 5 dishes of different hors d'oeuvres: chicken wings, pigs in blankets, mushroom caps, and little quiches.
'But my sweet honey...... At the bar... You know there's swearing, dirty words and all that...'
'You want dirty words, Cutie Pie? LISTEN UP, YOU CHICKEN SHIT MOTHER FUCKER! SIT YOUR SORRY ASS DOWN, SHUT THE HELL UP, DRINK YOUR FUCKING BEER IN YOUR FROZEN MUG AND EAT YOUR HORS D'OEUVRES RIGHT HERE BECAUSE YOU'RE FUCKIN MARRIED NOW AND YOUR SORRY ASS IS NOT GOING OUT TO ANY FUCKIN BAR!
THAT MACHO BULLSHIT IS OVER! GOT IT, DUMBASS?'
And they lived happily ever after.
Isn't that a sweet story?
MARRIED LIFE...............
MAKES MY EYES TEAR UP!!!
באנגלית זה נשמע יותר טוב
-
shabis
- אחלה חבר

- מתי
- תותח על

נכון שבאנגלית זה נישמע יותר טוב . אבל בכל זאת הנה תרגום באתר גוגל .
רק לקרא את התרגום לא פחות מצחיק מהבדיחה .
הזוג נישאו רק לפני שבועיים, כאשר הבעל אמר לאשתו, "מותק אני הולך הטברנה של האנק כדי לשתות בירה, אני תיכף חוזר".
"לאן אתה הולך, Coochy קו?" שאל את אשתו.
"אני הולך לבר, פנים יפות," הוא ענה. "אני הולך לשתות בירה ..."
האשה אמרה, "אתה רוצה בירה, אהובי?" היא פתחה את דלת המקרר והראה לו 25 סוגים שונים של בירה, מותגים מ -12 מדינות שונות: גרמניה, הולנד, יפן, הודו וכו '
הבעל לא יודע מה לעשות, ואת הדבר היחיד שהוא יכול לחשוב עליו היה אומר, 'כן, סוכרייה על מקל ..... אבל בבר .... אתה יודע .... יש להם משקפיים קפוא ......... '
הוא לא הספיק לסיים את המשפט, כי אשתו קטע אותו באומרו, "אתה רוצה כוס קפואה, הכלבלב פנים?" היא לקחה כוס בירה ענקית מהמקפיא, כך קפוא שהיא מקבל צמרמורת רק מחזיק אותו.
הבעל, נראה קצת חיוור, אמר, 'כן, טוטסי רול, אבל בבר הם אלו מתאבנים כי הם באמת טעים ... אני לא יעבור זמן רב. אני תיכף חוזר. אני מבטיח. בסדר? "
"אתה רוצה מתאבנים, Poochie פו?" היא פתחה את התנור והוציאה 5 מנות שונות של hors d'oeuvres: כנפי עוף, נקניקיות שמיכות, כמוסות פטריות, וכן פשטידות מעט.
"אבל דבש מתוק שלי ...... בבר ... אתה יודע יש קללות, מילים גסות וכל זה ... "
"אתה רוצה מילים גסות, Cutie Pie? תקשיב, אתה חרא עוף Mother Fucker! SIT YOUR SORRY ASS למטה, סתום את הפה, שותה בירה המזוין שלך בספל FROZEN, ואוכלות שלך ד HORS OEUVRES Right Here בגלל שאתה Fuckin 'MARRIED עכשיו התחת שלך לא יוצא כל בר Fuckin'!
מאצ 'ו THAT BULLSHIT נגמר! Got It, DUMBASS? "
והם חיו באושר ועושר.
זה לא סיפור מתוק?
Married Life ...............
אינה יוצרת קורעים את העיניים!
רק לקרא את התרגום לא פחות מצחיק מהבדיחה .
הזוג נישאו רק לפני שבועיים, כאשר הבעל אמר לאשתו, "מותק אני הולך הטברנה של האנק כדי לשתות בירה, אני תיכף חוזר".
"לאן אתה הולך, Coochy קו?" שאל את אשתו.
"אני הולך לבר, פנים יפות," הוא ענה. "אני הולך לשתות בירה ..."
האשה אמרה, "אתה רוצה בירה, אהובי?" היא פתחה את דלת המקרר והראה לו 25 סוגים שונים של בירה, מותגים מ -12 מדינות שונות: גרמניה, הולנד, יפן, הודו וכו '
הבעל לא יודע מה לעשות, ואת הדבר היחיד שהוא יכול לחשוב עליו היה אומר, 'כן, סוכרייה על מקל ..... אבל בבר .... אתה יודע .... יש להם משקפיים קפוא ......... '
הוא לא הספיק לסיים את המשפט, כי אשתו קטע אותו באומרו, "אתה רוצה כוס קפואה, הכלבלב פנים?" היא לקחה כוס בירה ענקית מהמקפיא, כך קפוא שהיא מקבל צמרמורת רק מחזיק אותו.
הבעל, נראה קצת חיוור, אמר, 'כן, טוטסי רול, אבל בבר הם אלו מתאבנים כי הם באמת טעים ... אני לא יעבור זמן רב. אני תיכף חוזר. אני מבטיח. בסדר? "
"אתה רוצה מתאבנים, Poochie פו?" היא פתחה את התנור והוציאה 5 מנות שונות של hors d'oeuvres: כנפי עוף, נקניקיות שמיכות, כמוסות פטריות, וכן פשטידות מעט.
"אבל דבש מתוק שלי ...... בבר ... אתה יודע יש קללות, מילים גסות וכל זה ... "
"אתה רוצה מילים גסות, Cutie Pie? תקשיב, אתה חרא עוף Mother Fucker! SIT YOUR SORRY ASS למטה, סתום את הפה, שותה בירה המזוין שלך בספל FROZEN, ואוכלות שלך ד HORS OEUVRES Right Here בגלל שאתה Fuckin 'MARRIED עכשיו התחת שלך לא יוצא כל בר Fuckin'!
מאצ 'ו THAT BULLSHIT נגמר! Got It, DUMBASS? "
והם חיו באושר ועושר.
זה לא סיפור מתוק?
Married Life ...............
אינה יוצרת קורעים את העיניים!
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.