משהו בממיר טופפילד 5000 שלי השתבש...אפשר עזרה?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

תודה,אבל זה לא בעיה של קיבולת,כי גם אחרי שמחקתי מאות תחנות רדיו עדיין כשאני מכבה ומדליק מחדש את הממיר הכל חוזר לקדמותו והתחנות המחוקות חוזרות ומופיעות באותו מספר שהיו ביום הראשון שזה נדפק לי! הבעיה היא כנראה רק עדכון תוכנה מחדש ואת זה אני מתכוון לעשות ותודה לכל העוזרים פה!
zeev
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי zeev »

שלום טום

הבעיה היא שאתה מחקתה את התחנות דרך האופציה פרוגרם אורגינזר ולא דרך EDITSAT/TP בעזרתDELETE TP אז לא היה חוזר לקדמותו ואת זה אני כותב מתוך ניסיון אישי בממיר TF5000CIP שברשותי.

אנא תבדוק ב-INFORMAITION איזה גרסה הפעלה מותקנת בממיר שלך.ואם תוכל להעביר לי אותה.
בתודה מראש
זאב
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

ממש לא!!! דוקא מחקתי דרך EDITSAT/TP ולא דרך פרוגרם אורגנייזר ולא רק שמחקתי תחנות אלא לווינים שלמים!!! כפי שכבר ציינתי זו לא הבעיה אלא משהו נדפק ב'מוח' או בכרטיס זיכרון של המכשיר והפתרון היחיד הוא להוריד אליו תוכנה דרך המחשב!
בברכה
תום
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

אוקיי,אז המתקין לווינים פה בירושלים שטען שבלי בעיות הוא מעביר לי עדכון תוכנה לא עשה זאת! הוא טוען שלא הצליח ויש מישהו מיוחד שגר מחוץ לעיר שיכול רק הוא לטפל בזה אבל הוא (ה'מישהו כמובן ,ח''ו לא הוא...) יבקש על זה 150 ש''ח! ולכן לקחתי את הממיר בחזרה לאחר שהיה אצלו יום שלם והוא שוב אצלי באותו מצב,לא מתוקן ודפוק!
האם מישהו מכיר מישהו בירושלים שיכול לסדר לי את התקלה? כי אני כבר אובד עצות ואין לי מושג מה עושים...
תודה מראש
תום
zeev
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי zeev »

שלום טום

בקשר לעידכון תוכנת ההפעלה של הממיר ניתן לבצע אצל היבואן חברת טלראן באיזור התעשיה של חולון.
לי יש את אותו דגם ממיר TF5000CIP והייתי מעוניין לקבל ממך איזה גירסת תוכנה מותקנת בממיר שלך.אצלי שודרג הממיר בתאריך 14.03.2008 בחברת טלראן.
נדמה לי שיש להם שלוחה בירושלים.תנסה להתקשר אליהם טל:1700704747 .
כמו כן יש להם אתר באינטרנט,אולם את התוכנה ניתן ליישם רק בעזרת ממיר מיוחד שנמצא אצלם.
כפי שכתבתי לפני כן לי אותה בעיה ולפי עניות דעתי הבעיה היא בזיכרון שלא יכול לאחסן וכן כאשר מבצעים הרבה סריקות לפעמים תחנות משכפלות את עצמם כתוצאה מכך הזיכרון של הממיר ניסתם.אני פתרתי חלקית את הבעיה על ידי מחיקת תדרים מוצפנים מכל הלוונים שאני קולט ואז נשאר שטח לאיחסון תחנות שאני רוצה לראות. אני קולט בערך 33 לווינים 3300 תחנות.
בהצלחה
זאב
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

זאב שלום
תודה רבה על האינפורמציה אבל שוב,אני אחזור על מה שאמרתי,הבעיה היא לא בקיבולת!!! אני מחקתי את כל הלווינים,את כולם!!! לא תחנה פה תחנה שם,ועדיין כשכיביתי והדלקתי את הממיר מחדש הכל חזר לקדמותו וכל המחוקים קמו לתחייה! ולא רק זאת אלא שהמנוע כמו שציינתי בהתחלה מתחיל ל'ברוח' לכיוון היספאסאט ב 30w ונעצר שם!
בכל מקרה הגירסה שלי היא B-MSCIP 5.06.08
תודה תום
jack
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי jack »

שלום
לי גם היה מקרה כזה החלפתי את הממיר בממיר אחר
אחריי כשבועיים שהממיר היה מנותק מהחשמל ניסיתי את הממיר
והכל הסתדר משום מה
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

אוקיי תודה,אני אנסה באמת להשאיר אותו מנותק כמה ימים ונראה אם ישוב לאיתנו.
zeev
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי zeev »

שלום טום

תודה על התשובה בקשר לגירסה היא זהה לשלי.
לטלראן יש שלוחה בגבעת זאב בירושלים כפי שראיתי כאתר שלהם.
בנוגע לבעיה של המנוע אתה צריך לבצע מחדש את הגבולות מערב ומזרח ולאחר מכן לבצע את סריקת מיקום הלוויינים.כמו כן יש לי את תוכנת ההפעלה של הגירסה של הממיר כמו שלך.
אני יכול להעביר את הקובץ וכן סירטון הסבר איך להתקין אותו בממיר.
שלח לי את האימייל שלך בפרטי ואני בשמחה העביר לך את הקבצים עבור הממיר.

זאב
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

היי זאב
אני מנסה להכנס אליך לפרטי אך לא מצליח,כל פעם הוא רושם לי 'התפריט מנוטרל' כנראה שישנה איזושהיא בעיה,אשמח אם תשלח לי אתה הודעה לפרטי וכך אני אכתוב לך בהודעת חזרה את האימייל והפרטים מכיוון שלהשיב הודעה אני יכול משום מה
תודה
תום
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

אוקיי
אז התקשרתי לטלראן וסיפרתי להם על הבעיה והם אמרו,כמו המתקין פה בירושלים שזה נראה כמו משהו שנדפק בזיכרון,בפלאש של הממיר ולא קשור בכלל לעדכון תוכנה,ושאם זה כך זו בעיה מכיוון שאין להם זיכרון בעצם למכשיר הזה ולא ניתן להיעזר בהם לצערי...השאלה היא מה עושים? האם מישהו יודע על פתרון אחר?...
תודה מראש
תום
שלח תגובה