זהירות! מתקינים גונבים ומחליפים LNB ללא ידיעתכם!!!

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

לפני חצי שנה קניתי LNB של אינווקום ב 400 ש''ח שהותקן לי על הצלחת ע''י מתקין יהודי מירושלים, לאחר כ 3 חודשים הזמנתי מתקינים ממזרח ירושלים שכבר היו אצלי בעבר לכוון את הצלחת והם כיוונו והלכו. לא שמתי לב בהתחלה אבל עם הזמן אני רואה שערוצים שהיו נקלטים אצלי מצויין נקלטים בקושי או אפילו נעלמו,בהתחלה חשבתי שזה עניין של כיוון הצלחת או משהו אחר והזמנתי שוב את המתקין היהודי הירושלמי,איך שהוא רואה את הצלחת הוא אומר לי: איפה ה LNB אינווקום שהתקנתי לך? אני לא הבנתי על מה הוא מדבר כי אז בקושי ידעתי מה זה LNB והמשכתי הלאה,אבל לאחרונה נפל לי האסימון כי קלטתי שגם אחרי כיוון הצלחת בפעם השנייה התדרים נשארו חלשים או נעלמו ולא חזרו למצבם הקודם ואז הבנתי איפה הבעיה ועל מה דיבר המתקין והבנתי ש'אכלתי אותה'!
אני כותב את ההודעה הזאת רק כדי להזהיר אחרים שלא יפלו כמוני,כשאתם מביאים מתקין או כל מי שנוגע לכם בצלחת אל תזוזו משם לרגע ותמיד תבדקו אם הכל נשאר כמו שהיה לפני הביקור שלו,ותפקחו 7 עיניים על כל תנועה ותנועה שלו! לי זה כבר לא יעזור אבל נקווה שלפחות לאחרים זה יועיל...
בברכה
תום
avz3
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי avz3 »

שלום
להזכירכם, כאשר HIGHWAY STAR התלונן על כך, היו חברים כאן בפורום
שהסתלבטו עליו.
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

מסקנות
1. ברגע התקנת צלחת והשקעת 400 שקל על LNB, והבאת חברה ממזרח ירושלים כדי לחסוף כסף , שמת את כספך על קרן הצבי
2.תמיד רצוי להיות בעת ההתקנה או להתסכל מה עושים אם זה מעניין אותך במידה ויש אפשרות.
3. מתקינים מקצועיים כמו שיש פה בפורום , אני בטוח שלא יחפשו לקחת לך LNB כזה או אחר כי יש להם והם לא צריכים שם רע לכן תקח לך מתקין רציני ומקצועי.
4.כמו כל חברינו בפורום, אתה תמיד מוזמן ללמוד את עולם הלווינים וצלחות הלווין לתנסות בעצמך לתקן ולשפר את הקליטה, יש הרבה ללמוד וניתן לעשות זאץת לבד גם כהובי.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli »

בגלל כמה גנבים אתה מוציא שם רע לכלל המתקינים.
לא יפה ...רצוי לעבוד עם מתקין שאתה סומך עליו ולא עם חפרים ובגלל כמה שקלים לנסות לחסוך .אני יכול להגיד לך מנסיוני הלא מבוטל שיש המון מתקינים שלא יעשו דבר כזה ויותר מזה יש לי לקוחות שלא בארץ ומשאירים לי מפתחות של הבית אז מה הכל עניין של יושר ואמון
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
11tom
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי 11tom »

אכן מסקנות כדבעי!
רק בקשר למסקנה 3 יש לי 'קצת' בעיה כי לא ידוע לי על מתקין אחד פה בפורום שהוא מאזור ירושלים!!! בעבר כבר ניסיתי והתקשרתי ל'מתקינים המקצועיים' כמו שהגדרת אותם והם רצו מאות שקלים רק על הנסיעה לירושלים הלוך חזור שלא לדבר על ההתקנה עצמה שגם היא לא 'כסף קטן' ביחס למחירים שאני מכיר פה בירושלים (גם אצל היהודים) כך שלא השאירו לי ברירה אלא לפנות למתקינים מקומיים שלא מיוצגים פה בפורום, ודוקא עם זה שהתקין לי את האינווקום לא היתה בעיה,הוא היה בסדר גמור,הבעיה החלה כשרציתי לשלם פחות אפילו ממה שהוא דרש והבאתי מתקינים מזרח ירושלמים אבל שילמתי על זה בגדול! לא די שהם לא שיפרו שום דבר בקליטה כמו שציינתי לעיל וכמובן החליפו לי את ה LNB אלא גם הסכום ששילמתי להם היה זהה לסכום שביקש היהודי!
מסקנות:...
סמל אישי של משתמש
dultsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי dultsi »

לי פשוט ניתקו את ה-LNB. כמו הסרט על הזגג עם צרלי צפלין והילד ששובר את החלונות בכדי שיזמינו אותו לתקן...
סמל אישי של משתמש
eli.racheli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli.racheli »

מה הקשר מזרח ירושלים לזה שגנבו לך את ה-LNB.
גנבים יש בכל מקום , לא משנה מה אתה עושה תמיד תפקח על העבודה אחרת יעבדו עלייך .
כנראה לא ראית את התוכנית יצאת צדיק !
האימפריה בצהוב !
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

מי שצריך מתקין מצוין לאזור ירושלים מוזמן לדבר איתי
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
Highway Star
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Highway Star »

גם רוב מתקינים של יס הם ממזרח ירושלים...התוצאות זהות.
Optibox Gekko HD
4w-4.8e-9e-13e-36e-42e-53e--75e
1m Telran-1m Gibertini-1.2m Telran
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

tom' נסה לבדוק אולי מסקנה מספר 4 יכולה להיות עבורך אופציה לעתיד
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה