אני מעוניין לחבר את הממ"ד לעמוס. כאשר זו תהיה הטלוויזיה החמישית בבית שמחוברת, מה שאומר שאני צריך לחבר מגבר.
איפה אני מוצא לקנות דבר כזה
וכמה זה צריך לעלות?
אני מדבר
על קו שיורד מעמוס ומחובר לממיר.
את הקו הזה אני רוצה לפצל ולחבר אותו בחדר אחר לעוד טלוויזיה מה שאומר שאני צריך מגבר (כי זו כבר טלוויזיה חמישית) ומפצל בשביל להעביר לעוד ממיר.
aboren @ 17/12/2009, 17:49 כתב:
אני מדבר
על קו שיורד מעמוס ומחובר לממיר.
את הקו הזה אני רוצה לפצל ולחבר אותו בחדר אחר לעוד טלוויזיה מה שאומר שאני צריך מגבר (כי זו כבר טלוויזיה חמישית) ומפצל בשביל להעביר לעוד ממיר.
אתה סתם כותב ומשגע את כולם מה זה יורד מעמוס ?? יש לך 5 ממירי לוויין ?
קודם תלמד לנסח שאלה . ואחרי זה תישאל מה אתה רוצה . אף גולש לא הבין את השאלה שלך . כי כול אחד נתן עייצה אחרת
מה לא מובן
יש לי LNB לעמוס
שהוא מחולק ככה.
שתי טלוויזיות מקבלות רק את עמוס.
ועוד שתיים שמקבלות את שאר הLNB
ככה שיש 4 ממירים לווינים
ועכשיו יהיה החמישי
מה לא ברור בזה?
אבל אין לי דרך להוריד כבל מהגג.
לא צריך כבל מהגג . תחבר כבל מהממיר הקרוב . ושים מגבר קו 20DB ליד הצלחת . ובא לציון גואל . גם כאן כתבתה דבר לא מובן . שורה 4-5 . אבל בסוף תקנתה את הכתוב שבסך הכול יהייה לך 5 ממירים
אני לא יכול לשים מהמגבר הקרוב, כי הוא לא באיזור.
בחדר הכי קרוב שזה בצד השני של הקומה, נכנס כבל מהגג שמחובר לממיר VISIONET
את הכבל הזה אני צריך לשים מגבר ואחריו מפצל לשניים אחד החיבורים ילך בחזרה לממיר, השני ילך לנקודה של יס שהיא מתנקזת בארון התקשורת. אליו מגיע גם הכבל מהממ"ד שם אני רוצה לשים נקודה.
נורא פשוט
ולא צריך להתעצבן
לנשום זה עוזר.
אדון מנהל . לראייה . גולש מסויים נתן עייצה על מגבר אנטנה בכלל . אנשים לא הבינו את שאלת פותח השרשור . כולל אותי . לפחות עברית אני מבין . אנגלית לא מבין . אבל הסתדרתי בתיילנד עם האנגלית השבורה שלי
שבת שלום וחג שמח
אדון מנהל . מספרים שמלחמת העולם הראשונה פרצה בכלל בגלל אי הבנה .
אם כול האנשים היו שווים וטובים . אז הייה לנו עולם ניפלא . אבל מה לעשות כול אחד חושב שהוא צודק . בגלל זה חסמת אותי בעבר כמה פעמים . כי חשבתי שאני צודק .