אזהרה לגבי shenzhen geton ltd
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
לאחר שהומלץ כאן הספק הזה מאתר אליבבה לגבי דרים 800 סיני, ביצעתי מהם הזמנה של שתי יחידות.
בשיחה איתם עם גברת בשם Linn Tan הובטח לי שזה מגיע עם BL גרסה 75.
המשלוח יצא מהר ותוך 3 ימים נחת אצלי בבית.
כאן התחילו הצרות. זה הגיע עם סים גרסה 72 מהדור הקודם. ומכשיר אחד לא עשה בכלל בוט. כששאלתי למה הובטח לי BL 75 ולא קיבלתי אז היא הודתה שהיא כמו כולם משקרים ובכלל אין גרסה כזו פרוצה.
התחלתי לנסות כל מיני אימגים ולבסוף העליתי אימג ג'מיני 4.4 שהם שלחו לי.
המכשיר השני עבד אבל בסריקה לא נכנסו אף ערוץ HD. בבדיקה ידנית התברר שהטיונר דפוק ולא קולט DVB-S2.
פניתי אליה וביקשתי טיונר חלופי. התשובה המבזה היתה שעלי לשלם הן עבור משלוח חזרה של הטיונר הדפוק ורק אחרי שיגיע אליהם הם ישלחו לי חלופי על חשבוני!!
אני ממליץ לכם להיזהר מהספקים הסיניים האלה.
כאן התחילו הצרות. זה הגיע עם סים גרסה 72 מהדור הקודם. ומכשיר אחד לא עשה בכלל בוט. כששאלתי למה הובטח לי BL 75 ולא קיבלתי אז היא הודתה שהיא כמו כולם משקרים ובכלל אין גרסה כזו פרוצה.
המכשיר השני עבד אבל בסריקה לא נכנסו אף ערוץ HD. בבדיקה ידנית התברר שהטיונר דפוק ולא קולט DVB-S2.
פניתי אליה וביקשתי טיונר חלופי. התשובה המבזה היתה שעלי לשלם הן עבור משלוח חזרה של הטיונר הדפוק ורק אחרי שיגיע אליהם הם ישלחו לי חלופי על חשבוני!!
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
- תותח על
- Been thanked: 5 פעמים
-
- אחלה חבר
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
BL הכוונה לבוט לאודר.
בדרים 800 דרים מולטימדיה העלו את ה BL על סים (נראה כמו סים של טלפון) כדי למנוע העתקות כמו שהסינים עשו לדרים 500.
הסים המקורי מתעדכן על ידי אימגים שהחברה מוציאה עם דריברים ושיפורים. הגרסה האחרונה היא 75.
הסינים הצליחו להעתיק את גרסה 72 שמקבילה לג'מיני 4.2 ומאז לא הצליחו ליצור גרסה מתקדמת יותר.
הם הצליחו לקחת ג'מיני 4.4 ויש שמועות גם 4.5 ולעשות להם "התאמות" שיעבדו על BL 72 וידווחו כאילו מותקן BL 75. אבל זה לא מוסיף שום שיפור אמיתי. זה רק מזייף שכאילו מותקן BL 75.
בדרים 800 דרים מולטימדיה העלו את ה BL על סים (נראה כמו סים של טלפון) כדי למנוע העתקות כמו שהסינים עשו לדרים 500.
הסים המקורי מתעדכן על ידי אימגים שהחברה מוציאה עם דריברים ושיפורים. הגרסה האחרונה היא 75.
הסינים הצליחו להעתיק את גרסה 72 שמקבילה לג'מיני 4.2 ומאז לא הצליחו ליצור גרסה מתקדמת יותר.
הם הצליחו לקחת ג'מיני 4.4 ויש שמועות גם 4.5 ולעשות להם "התאמות" שיעבדו על BL 72 וידווחו כאילו מותקן BL 75. אבל זה לא מוסיף שום שיפור אמיתי. זה רק מזייף שכאילו מותקן BL 75.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- nira
- אחלה חבר
לא ברור לי למה אתה מתפלא, אני לא מכיר ספק שממן את המשלוח חזרה ולא משנה מה הן הנסיבות!!!י א @ 19/12/2009, 23:53 כתב: לאחר שהומלץ כאן הספק הזה מאתר אליבבה לגבי דרים 800 סיני, ביצעתי מהם הזמנה של שתי יחידות.
לפני שנה וחצי שלחו לי מ HM-SAT דרים 800 עם טיונר מקולקל ונאלצתי לממן את המשלוח חזרה + להמתין בקרוב חודש.....
ואם כבר מדברים על שרות אני ממתין יותר מ- 6 חודשים להחלפת דייסק חדש!!! מ- HM_SAT והם מושכים ומושכים ללא סיבה אחרי אין סוף הבטחות.... מצרף התכתבות ...
גם בארץ מצב השרות לא יותר טוב!! אני יודע שמנהל הפורום מגביל את העיסוק בעניין אבל עם יותר לי לספר אשמח לספק הוכחות לגבי ספקים בארץ....
בלי כול קשר, אם אני זוכר טוב בשרשור אחר כתבת שנאמר לך על ידי המוכרת שאין להם BOOT LOADER יותר חדש מ 72 וכול מי שאומר אחרת מדובר בזיוף, אז למה להציג את זה בתור שרלטנות עם המצב היה ידוע לפני הזמנה?!
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... 5979&st=15
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
תודה מראש
ניר א.
ניר א.
-
- תותח על
למצוא ספק סיני שימכור מוצר טוב לוקח המון זמן, גם לי יצא במסגרת רכישה של ציוד אחר לחבר לקבל ציוד מקולקל והסינים אינם נותנים שירות טוב.
עד שהגעתי לחברה אחרת שבה המוכר כלכך התבייש על כך ששלח לי מוצר דפוק, שלח לי ללא עלות חלק אחר וביקש אם יש אפשרות לשלוח את המוצר הפגום חזרה אם אוכל בכלל !!
כנראה הכול חשוב לדעת אצל מי לקנות
ניר גם צודק, הסינים רוצים למכור ולא משנה מה גם לשקר אבל רוב הספקים דורשים את עלות המשלוח.
אולי כדי שכולם ידעו, אולי יש אפשרות ליצור מדור של קניות במחו"ל בו לרשום את החנויות שאסור לרכוש משהם כלל כדי שכולם ידעו
עד שהגעתי לחברה אחרת שבה המוכר כלכך התבייש על כך ששלח לי מוצר דפוק, שלח לי ללא עלות חלק אחר וביקש אם יש אפשרות לשלוח את המוצר הפגום חזרה אם אוכל בכלל !!
כנראה הכול חשוב לדעת אצל מי לקנות
ניר גם צודק, הסינים רוצים למכור ולא משנה מה גם לשקר אבל רוב הספקים דורשים את עלות המשלוח.
אולי כדי שכולם ידעו, אולי יש אפשרות ליצור מדור של קניות במחו"ל בו לרשום את החנויות שאסור לרכוש משהם כלל כדי שכולם ידעו
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

- esorek
- חבר ותיק
- יצירת קשר:
ahgi, רגע לפני שהמחשב מפרק לך את הסמיילי...
BL או Boot Loader בשמו המלא הוא הגרעין של מערכת ההפעלה. בלעדיו, הממיר לא יאתחל את עצמו ולא יטען דרייברים להתקנים שמצויים בו (בקיצור, לא יפעל). מאחר והממיר הוא מחשב קטן לכל דבר, גם הוא זקוק ל - BL.
ה - BL משתנה מיצרן מכשיר אחד לשני, בדומה להבדל בין מכשירי Dreambox/AZBox/Mutant או Hartabox (על פי המלצתו של י. מגד), גם אם הם מריצים את אותה מערכת הפעלה בפועל.
BL משופר לרוב יתמוך בהתקנים חדשים, יתקן ליקויי מערכת או ישפר ביצועים (בדומה לעדכון Firmware במחשב רגיל).
מקווה שסייעתי !

BL או Boot Loader בשמו המלא הוא הגרעין של מערכת ההפעלה. בלעדיו, הממיר לא יאתחל את עצמו ולא יטען דרייברים להתקנים שמצויים בו (בקיצור, לא יפעל). מאחר והממיר הוא מחשב קטן לכל דבר, גם הוא זקוק ל - BL.
ה - BL משתנה מיצרן מכשיר אחד לשני, בדומה להבדל בין מכשירי Dreambox/AZBox/Mutant או Hartabox (על פי המלצתו של י. מגד), גם אם הם מריצים את אותה מערכת הפעלה בפועל.
BL משופר לרוב יתמוך בהתקנים חדשים, יתקן ליקויי מערכת או ישפר ביצועים (בדומה לעדכון Firmware במחשב רגיל).
מקווה שסייעתי !
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

-
- חבר פורום
-
- תותח על
- Been thanked: 5 פעמים
- tiptip
- תותח על