חיבור 2 לווינים לממיר אחד.

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
FixTrics
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי FixTrics »

יש לי בבית 2 צלחות אחת לעמוס והשנייה ללויין הארופאי, בשיפוץ שעשו לי בביית עשו בלאגן שלם עם הכבלים, אני רוצה לחבר ל ממיר את 2 הלווינים, חיברתי לדייסק לאיפה שכתוב LNB את 2 הכבלים שמגיעים מהאנטנות ואת היציאה חיברתי לממיר ואני רואה רק את התחנות הארופאיות, אם אני מחבר בלי הדייסק את הכבל של עמוס אני רואה את עמוס כך שאני יכול לראות רק את עמוס או רק את הלווין הארופאי, מה אני מפספס? נראה כאילו הדייסק לא מאפשר את המעבר של עמוס. אודה לעזרה
avz3
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי avz3 »

שלום
נראה לי שלא הגדרת נכון את החיבור בין הממיר לדייסק. אני מאמין שאם תציין באיזה ממיר מדובר, תוכל לקבל תשובה יותר מדוייקת.
FixTrics
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי FixTrics »

avz3 @ 28/12/2009, 17:31 כתב: שלום
נראה לי שלא הגדרת נכון את החיבור בין הממיר לדייסק. אני מאמין שאם תציין באיזה ממיר מדובר, תוכל לקבל תשובה יותר מדוייקת.
יש לי ממיר ויזנט, ראיתי שכשאני נכנס לחיפוש ערוצים מוגדר דייסק ואפשר להכניס מתחת אחת מהאותיות A עד D
או AUTO, ניסיתי את כל האופציות אבל לא הצלחתי להגיע למצב שאני רואה תחנות משני הלווינים, זו או לווין אחד או הלווין השני. כשאני עוקף את הדייסק ומחבר ישירות אני רואה תחנות מהכבל שחיברתי כך שמגיע אות מהאנטנה. תודה על העזרה.
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

אם הגדרת נכון את הכניסות שבדייסק בממיר (למשל הוטברד=1/A ,או עמוס 2/B) כמו שבפועל בדייסק וזה עדיין לא פועל ,אז אולי הדייסק לא תקין.לעיתים גם LNB לא תקין משפיע על פעולה לא תקינה של הדייסק ,למרות שבחיבור ישיר לממיר הוא יראה קליטה תקינה.
שלח תגובה