איחוד צלחות

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
brodeski
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי brodeski »

האם אפשר לנצל את הצלחת של יס לקליטת ערוץ 22 ו10 בנוסף לצלחת לווין שמותקנת אצלי לקליטת לווינים אחרים אני רוצה לחסוך lnb או שהשידורים של יס מוצפנים?
rogey
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rogey »

כן אתה יכול חבר הצלחת של היס לממיר ועשה חיפוש לעמוס תמצא
ערוץ1 .33. 2. 10. ערוץ הכנסת
ויש עוד שיטה עם אותו ל נ ב לקלוט גם נילסאט אבל תרד לך הקליטה אבל גם אפשרי לקלוט אותם שניהם באותו ראש
אבל לקנות עוד ל נ ב זה לא מין השקעה מי יודע מה זה נע ביו 50 -150 ש"ח תלוי
oferT
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי oferT »

לא הבנתי משהו,

אתה אומר שאפשר לקלוט גם את נילסאט דרך צלחת של יס
על אותה תשתית/כבלים קיימים?
avz3
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי avz3 »

עופר שלום
למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה שואל אם ניתן לקלוט על אותה תשתית/כבלים?
הכבל שיורד מהLNB הינו כבל RG6 רגיל שבאמת לא משנה לו אם אתה צופה ב"עמוס" או "ניילסאט" או בכל לווין אחר. התפקיד שלו זה להעביר את האות שאתה מכניס לו בצד אחד (מהLNB) למקום שאתה מייעד שהוא יגיע אליו (שקע הכניסה בממיר). זה כל הסיפור. אני משער שכאשר "יס" התקינו לך את הצלחת, ניתבו כבל אחד, מכיוון שהם משתמשים רק ב LNB אחד. כך שאם אתה רוצה להתקין LNB נוסף לקליטת לווין נוסף, בכל מקרה תצטרך להעביר כבל נוסף (אני משער שבמקרה כזה תתקין דייסק ואז הכבל הנוסף יגיע אליו יחד עם הכבל "המקורי" שהתקינו "יס"). זה בכלל לא מסובך כפי שזה אולי נראה לך.
בהצלחה.
oferT
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי oferT »

avz3

חשבתי שאפשר לראות את ניילסאט על צלחת של יס ללא צורך בכבלים נוספים
על אותה נקודה של יס. {כנראה שצריך כבלים נוספים}
avz3
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי avz3 »

עופר
כפי שוודאי ידוע לך, עמוס יושב ב 4W בעוד שניילסאט ב 7W .
למיטב ידיעתי לא ניתן לקלוט את שניהם יחד על אותו LNB באיכות סבירה, בטח לא על צלחת קטנה כמו של "יס". יחד עם זאת, יתכן ולאנשים אחרים כאן יש תוצאות אחרות.
בכל מקרה, לדעתי, גם אם צריך להוסיף LNB וכבל, זה ממש לא סיפור.
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

כל העצות לא לקחו בחשבון אם הצלחת של יס עם שותפים,או שגם משמשת את השואל לקליטת ערוצי יס.
השואל לא הבהיר את העניין.אם הצלחת פנויה שישלב לדייסק ויקבל את ערוצי ישראל ,ואת ניילסט יקלוט כצדדי מהצלחת השניה.
oferT
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי oferT »

אצלי הצלחת משמשת רק אותי {בית פרטי}

למיטב ידעתי יס לא לוקחים את הצלחת. {זה גם לא חוקי אני חושב}
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

כיוון הצלחת לשתי הלווינים הוא עסק חובבני ולא ממולץ ,ובנוסף אם יש ממירים נוספים בבית
יש צורך בתשתית נפרדת וLNB מתאים.
סמל אישי של משתמש
moss81
תותח על
תותח על
Has thanked: 1 פעם
Been thanked: 3 פעמים

שליחה על ידי moss81 »

יש 2 שאלות חשובות :1. מה גודל הצלחת של YES 80CM או 60CM בצלחת 80 ניתן לשים מונו בלוק ולקלוט נילסאט ועמוס באיכות טובה או לחילופין להצמיד 2 LNB צרים וכך לקלוט טוב את 7W+4W לחילופין בצלחת 60CM זה לא ניתן וצריך לכוונה בין 7W+4W הקליטה במזג אויר טוב סבירה+
2.מה אתה רוצה לקלוט בנילסאט אם זה רק תדר של רשת MBC DUBAI ONE, FOX MOVIES זה אפשרי גם בצלחת 60CM שמכוונת לעמוס ונילסאט בגלל שהשידור בטרנספונדרים אלו הוא יחסית חזק במיוחד תדר של רשת MBC ולאלגזירה ספורט
יחד עם זאת אני מסכים ומחזק את דבריו של רמי שעדיף לא לקלוט את נילסאט ועמוס על LNB אחד בודד וזה מתכון לבעיות במזג אויר סוער "כמו לנהוג בכביש ללא שוליים"
שלח תגובה