האם הבעייה היא בדייסק או בממיר?
הציוד שיש לי הוא ממיר מוטאנט עם גימיני 4.2 ודייסק 1:8
תודה מראש למשיבים
בעייה בזמן זפזופ הקליטה נעלמת בכל הלווינים וחוזרת
- esorek
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
- sl17
- אחלה חבר

הדייסק אינו מוגן מים
הגדרת הדייסק היא many satellite via diseq rotor
אומנם אין לי מנוע לצלחת אבל הדייסק תמיד היה משנה לי את ההגדרה לממונע זה לא משנה כי במשך שנתיים לא היתה שום בעייה בזיפזופ ואני עם אותו אימג גם שנה וחצי בערך הבעייה היא חדשה והאימג הזה הוא גם יציב מאוד ומעולם לא היו לי בעיות מיוחדות איתו
אני שמתי לב שהבעייה היתה במיוחד שאני מזפזפ ללווין סיריוס שמוגדר אצלי באחת הכניסות, אולי לנסות לשנות את הכניסה בדייסק כי יש עוד כניסה פנויה?
הגדרת הדייסק היא many satellite via diseq rotor
אומנם אין לי מנוע לצלחת אבל הדייסק תמיד היה משנה לי את ההגדרה לממונע זה לא משנה כי במשך שנתיים לא היתה שום בעייה בזיפזופ ואני עם אותו אימג גם שנה וחצי בערך הבעייה היא חדשה והאימג הזה הוא גם יציב מאוד ומעולם לא היו לי בעיות מיוחדות איתו
אני שמתי לב שהבעייה היתה במיוחד שאני מזפזפ ללווין סיריוס שמוגדר אצלי באחת הכניסות, אולי לנסות לשנות את הכניסה בדייסק כי יש עוד כניסה פנויה?
- esorek
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
גם אצלי הזפזופ לסיריוס נוטה לפעמים "לחנוק" את הדייסק (8:1 של EMP מסוג V1). זה בד"כ קורה במעבר בין תדר אנכי לאופקי (כמו במעבר מעמוס/ניילסאט לסיריוס), ואז התדר נקלט כעבור כ - 4-5 שניות.
כעקרון, הגדרת הדייסק צריכה להיות על non standart, כאשר אתה מגדיר יציאות 1-4 כ - Input 1 ופקודות דייסק רגילות (A/A,A/B,B/A,B/B
כעקרון, הגדרת הדייסק צריכה להיות על non standart, כאשר אתה מגדיר יציאות 1-4 כ - Input 1 ופקודות דייסק רגילות (A/A,A/B,B/A,B/B
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *