אתמול סוף סוף פורסם הקוד החדש של ערוץ NBA בלויין הטורקי לאחר שנים של חיפושים אחר הקוד הזה.
נקווה שעקב הפרסום לא ישנו אותו מהר כל כך.
אצלי עובד על הטופילד כמו גדול,רק אתמול הקוד פורסם בפורומים הטורקים.
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
באפקס יש רק 12 תווים או יותר נכון 6 זוגות והקוד שנתת כאן הוא ארוך יותר .
איך אני מכניס אותו לאפקס ?
תודה
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
באפקס יש רק 12 תווים או יותר נכון 6 זוגות והקוד שנתת כאן הוא ארוך יותר .
איך אני מכניס אותו לאפקס ?
תודה
הקוד שרשמתי הוא הקוד המקורי אין לי אומנם את הממיר של אפקס אבל בעיקרון אם יש אצלך בממיר רק אפשרות לשים קוד בין 12 תווים במקום 16 אז בדרך כלל אמורים לשים את הקוד בצורה הזאת כמו בממיר OPEN BOX 800X
מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
הערוץ עובד כרגע עם קול ללא שום בעיה בממירים של OPEN BOX 800X ובמגנום לג'נד..
תנסה אולי למחוק את התדר בממיר שלך ולסרוק אותו מחדש תשנה את האאודיו של הערוץ כי יש שם אפשרות לשפה טורקית או אנגלית ובמקביל לבדוק אם יש לך בממיר אופציה של Audio Key כמו ב-OPEN BOX
מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
מולה אל תתחכם בסדר קיבלת את המידע שערוץ זה נפתח ע"י מפתחות עדכניים אז אתה יכול לחפש אותו ברשת ואל תביא לי פה מה פירסמתי ומה לא פירסמתי ,אם לא אני גם על זה לא היית שומע.
אני לא מתעסק עם הלווין התורכי כי זה לווין כמו תחנת אוטובוס כלומר כל יום עולים ויורדים ערוצים מלבד החבילות והערוצים הגאורגים כך שלי אישית לא משנה אם יש שם קוד לערוץ מסוים כי השיתוף מספק לי הכל כולל NBA בחבילות השונות
אני אישית לא מחכה לעידכוני מפתחות ע"י מישהוא מהפורום כי לערוצים שאני צריך אני מקבל אותם באימייל או באתר הזה שמתעדכן גם כמה פעמים ביום http://www.dvb-upload.com/index.php?ord ... SC&lang=EN
שבת שלום
mola10 @ 15/1/2010, 12:54 כתב:
אני לא מתעסק עם הלווין התורכי כי זה לווין כמו תחנת אוטובוס כלומר כל יום עולים ויורדים ערוצים מלבד החבילות והערוצים הגאורגים כך שלי אישית לא משנה אם יש שם קוד לערוץ מסוים כי השיתוף מספק לי הכל כולל NBA בחבילות השונות
אני אישית לא מחכה לעידכוני מפתחות ע"י מישהוא מהפורום כי לערוצים שאני צריך אני מקבל אותם באימייל או באתר הזה שמתעדכן גם כמה פעמים ביום http://www.dvb-upload.com/index.php?ord ... SC&lang=EN
שבת שלום
מתי , אני לא יודע כיצד הזנת את הקוד אבל ישנם שני סטים של 6 בתים הקסהדצמלים אחד לקול שני לתמונה לכן עליך להזין את הסט הזה פעמיים
DE-A9-11-CA-F9-E3 DE-A9-11-CA-F9-E3
mola10 - אין צורך לזלזל בלווין הטורקי כי הוא לווין טוב במיוחד לאלה שאוהבים אירועי ספורט ואין להם שיתוף כמוני...יש אצלי כרגע ממיר נוסף של QBOX ONE וכבר קרוב לחודש שאני לא מצליח לראות איתו שום ערוץ מקודד כולשהו או להתחבר לשיתוף בגלל הבעיה שיש אצלו עם הורדה והתקנה של אמולטורים והתמיכה החלשה מאוד שיש לממיר הזה לעומת דרים 500 או 7020..
לכן כול ערוץ מקודד כמו NBA TV שאפשר היום לפתוח בלי שיתוף זה בונוס גדול
אז לכל בעלי האפקס 800 ואו אופן בוקס 800 שרוצים לראות את הערוץ אז כמו שנכתב להכניס את המפתחות פעמיים בשתי שורות .
מספר עובדות בזמן אמת:
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.