שאלה על לווין ניילסאט
-
רוניתוש
- חבר פורום

הי לחברי הפורום
יש לי שאלה בקשר לערוצי MBC ו FOX MOVIES ו FOX SERIAL, אני רוצה להתקין לווין ניילסאט וכמה חברות התקנה שפניתי אליהן אמרו לי שקולטים חופשי MBC וFOX.
ערוץ MBC4 חשוב לי במיוחד כי יש שם את הסדרות האמריקאיות שהיו בכבלים כמו ימי חיינו , אבודים וכו" אבל כשהסתכלתי בפרוט הערוצים של הלווין ניילסאט ראיתי שגם MBC4 וגם FOX MOVIES הם לא ערוצים חופשיים.
השאלה היא האם יש דרך לקלוט את אותם ערוצים ? ואם כן אז איך ? ומה זה חבילת SHOWTIME ? אשמח לקבל קצת מידע , אני חדשה בתחום ורוצה להזמין צלחת לווין.
תודה לכולם
יש לי שאלה בקשר לערוצי MBC ו FOX MOVIES ו FOX SERIAL, אני רוצה להתקין לווין ניילסאט וכמה חברות התקנה שפניתי אליהן אמרו לי שקולטים חופשי MBC וFOX.
ערוץ MBC4 חשוב לי במיוחד כי יש שם את הסדרות האמריקאיות שהיו בכבלים כמו ימי חיינו , אבודים וכו" אבל כשהסתכלתי בפרוט הערוצים של הלווין ניילסאט ראיתי שגם MBC4 וגם FOX MOVIES הם לא ערוצים חופשיים.
השאלה היא האם יש דרך לקלוט את אותם ערוצים ? ואם כן אז איך ? ומה זה חבילת SHOWTIME ? אשמח לקבל קצת מידע , אני חדשה בתחום ורוצה להזמין צלחת לווין.
תודה לכולם
-
thecrown
- אחלה חבר

בוקר טוב
בשביל לקלוט את הערוצים צריך צלחת 60-80 ס"מ .
כדי שגם תוכלי לפתוח (לראות) אותם צריך שיתוף או כרטיס מנוי חוקי ( יקר מאוד)
חבילת showtime היא חבילת ערוצים מלאה בתוכן מכל הסוגים http://www.showtimearabia.com/ תראי אם יש שם מה שמעניין אותך.
תתרכזי כרגע בלדעת מה את רוצה( ערוצים/חבילות/שפות) ,אחר כך נעזור לך בחלק הטכני יותר (ממיר ,שיתוף ושאר הדברים).
בשביל לקלוט את הערוצים צריך צלחת 60-80 ס"מ .
כדי שגם תוכלי לפתוח (לראות) אותם צריך שיתוף או כרטיס מנוי חוקי ( יקר מאוד)
חבילת showtime היא חבילת ערוצים מלאה בתוכן מכל הסוגים http://www.showtimearabia.com/ תראי אם יש שם מה שמעניין אותך.
תתרכזי כרגע בלדעת מה את רוצה( ערוצים/חבילות/שפות) ,אחר כך נעזור לך בחלק הטכני יותר (ממיר ,שיתוף ושאר הדברים).
-
avz3
- חבר ותיק

בתור אחד שקולט נילסאט כבר מעל 6 שנים אלו הערוצים החופשיים:
MBC2, MBC4, MBC MAX, MBC ACTION, MBC PARCIA, MBC3, FOX MOVIES, FOX SERIES, DUBAI ONE, CITY 7, KUWAIT 2 אלו תחנות הסרטים והסדרות העיקריות באנגלית שמשדרות חופשי FTA=FREE TO AIR
עכשיו חבילת SHOWTIME הינה חבילה מקודדת שצפיה בה עולה כסף כמו חבילת YES אצלנו לצורך צפיה בה נדרש כרטיס חוקי או לחילופין ממיר תומך שיתוף+ ושיתוף...
MBC2, MBC4, MBC MAX, MBC ACTION, MBC PARCIA, MBC3, FOX MOVIES, FOX SERIES, DUBAI ONE, CITY 7, KUWAIT 2 אלו תחנות הסרטים והסדרות העיקריות באנגלית שמשדרות חופשי FTA=FREE TO AIR
עכשיו חבילת SHOWTIME הינה חבילה מקודדת שצפיה בה עולה כסף כמו חבילת YES אצלנו לצורך צפיה בה נדרש כרטיס חוקי או לחילופין ממיר תומך שיתוף+ ושיתוף...
-
thecrown
- אחלה חבר

-
sathack
- תותח על

-
syaros
- תותח על

-
צור .א
- תותח על

-
emos
- חבר פורום

-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
- nurusz
- אחלה חבר

-
syaros
- תותח על

-
NETANELD
- חבר ותיק

צודק ב 100%, אין כמו מראה עיינים להבין את כל העיניין ואילו ערוצים פתוחים סגורים וקיימים בכל לווין.ariel @ 25/1/2010, 12:43 כתב: רוניתווש
מה שאני ממליץ לך זה לבקש להגיע לאחד מחברי הפורום
ולהתרשם במו עיניך מאילו ערוצים ניקלטים מה חופשי ומה מקודד
ככה יהיה יותר פשוט להבין
אם את מאזור הדרום את מוזמנת להגיע אלי להתרשם
אריאל
מזמין אותך גם אם את מאיזור הדרום,תוכלי לראות כל לויין שנקלט בארץ וכמעט שגם כל ערוץ פתוח\מוצפן.