אז איזה לווין יתאים לי?
-
RVP
- חבר פורום

ערב טוב אני חדש פה ואשמח לקבל תשובות.(לא ידעתי מה לרשום בכותרת,אם היא לא מתאימה אשמח שאחד המנהלים יערוך).
אז בגלל שאני רוצה להתחבר לחבילות ספורט למינהם הבנתי שאני צריך או לקנות כרטיס לSHOWTIME או שיתוף ובחרתי באופצייה השניה.
עכשיו יש ברשותנו ממיר מסוג ART וזה הממיר,הבנתי שאני לא יוכל לקבל איתו שיתוף כי זה לא מהממירים ה''חכמים''.
מישהו המליץ לי לקנות DREAMBOX500 בשביל לקבל את השיתוף,מה אתם אומרים יש אלטרנטיבות אולי יותר טובות?(אני מחפש משהו פשוט שפשוט יקלוט לא באיכות HD ומעדיף להוציא כמה שפחות כסף,כנראה אני ילך על ממיר משומש).
ויש בעיה עם זה שגודל הצלחת הנוכחי שקיבלנו ביחד עם אותו ממיר ART כ80ס'מ.(ואיך זה הולך שאני יביא תדרים ההוא?,אני פשוט מחבר אותו וזהו?).
-ועוד דבר,הממיר ART הזה שווה היום משהו ביחס לאותם ממירים מתקדים אחרים?
אשמח לעזרה ליל'ט.
RVP
אז בגלל שאני רוצה להתחבר לחבילות ספורט למינהם הבנתי שאני צריך או לקנות כרטיס לSHOWTIME או שיתוף ובחרתי באופצייה השניה.
עכשיו יש ברשותנו ממיר מסוג ART וזה הממיר,הבנתי שאני לא יוכל לקבל איתו שיתוף כי זה לא מהממירים ה''חכמים''.
מישהו המליץ לי לקנות DREAMBOX500 בשביל לקבל את השיתוף,מה אתם אומרים יש אלטרנטיבות אולי יותר טובות?(אני מחפש משהו פשוט שפשוט יקלוט לא באיכות HD ומעדיף להוציא כמה שפחות כסף,כנראה אני ילך על ממיר משומש).
ויש בעיה עם זה שגודל הצלחת הנוכחי שקיבלנו ביחד עם אותו ממיר ART כ80ס'מ.(ואיך זה הולך שאני יביא תדרים ההוא?,אני פשוט מחבר אותו וזהו?).
-ועוד דבר,הממיר ART הזה שווה היום משהו ביחס לאותם ממירים מתקדים אחרים?
אשמח לעזרה ליל'ט.
RVP
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
-
RVP
- חבר פורום

-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
אתה נכנס למקומות שלא הייתי נכנס להם כמו מחיריי שיתופים אבל כן שיתוף סביר ולפעמים מקרטע עולה במחירים האלו שיתוף בן זונה עולה גם 220 יורו במקומות מסוימים ככה שתלוי מה אתה מחפש ומה הדרישות שלך
למידע נוסף במחיריי שיתופים תריץ חיפוש בגוגל
למידע נוסף במחיריי שיתופים תריץ חיפוש בגוגל
יש לי 1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
-
RVP
- חבר פורום

- yossid
- תותח על

1 ניראה לי שאתה יודע יותר מדי לאחד שחדש בתחוםRVP @ 29/1/2010, 18:10 כתב: אוקי..
שאלה אחרונה.
איך אני מחבר את הDREAM לראוטר אלחוטי?(וצריך להגדיר בממיר הגדרות מסוימות אחרי זה?)
2 לפי תחילת השרשור יש לך מכשיר מסוג ART ולא DREAM
3 אני תקווה שלא פגעתי בך
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
-
RVP
- חבר פורום

לא הבנתי מה אתה מנסה לרמוז.
לגבי מה שרשמת ב2,לא אמרתי שלא,כי אני בדרך ללרכוש DREAM(ולא הבנתי איך אני אמור לחבר אותו לנתב.)
ועוד משהו,היה לנו היום בבית איזה מישהו שהציג את עצמו מתחום של הלווינים(השאיר כרטיס ביקור,קוראים לחברה אלרטנטיןויזה,מחיפוש בגוגל לא מצאתי עליהם מידע בכלל),הבחור הציע לנו הצעה אני כמובן התחלתי לחשוד..(רצה מחירים מופקעים סביב ה1200~ על הDREAM500 וגם לראוטר שהוא יביא לנו ויחבר אותו).
הוא אמר משהו איזה חבילה ברוסית עם 120 ערוצים(ושאם לא נרצה את השיתוף הזה זה ירד ל50 ערוצים).
-אני שואל את זה בשביל אבא שלי יש בדרים ללא כל שיתוף או משהו כזה סביב ה50 ערוצים ברוסית?
ובנוסף לזה אשמח אם יענו לי על השאלה בהודעה הקודמת.
לגבי מה שרשמת ב2,לא אמרתי שלא,כי אני בדרך ללרכוש DREAM(ולא הבנתי איך אני אמור לחבר אותו לנתב.)
ועוד משהו,היה לנו היום בבית איזה מישהו שהציג את עצמו מתחום של הלווינים(השאיר כרטיס ביקור,קוראים לחברה אלרטנטיןויזה,מחיפוש בגוגל לא מצאתי עליהם מידע בכלל),הבחור הציע לנו הצעה אני כמובן התחלתי לחשוד..(רצה מחירים מופקעים סביב ה1200~ על הDREAM500 וגם לראוטר שהוא יביא לנו ויחבר אותו).
הוא אמר משהו איזה חבילה ברוסית עם 120 ערוצים(ושאם לא נרצה את השיתוף הזה זה ירד ל50 ערוצים).
-אני שואל את זה בשביל אבא שלי יש בדרים ללא כל שיתוף או משהו כזה סביב ה50 ערוצים ברוסית?
ובנוסף לזה אשמח אם יענו לי על השאלה בהודעה הקודמת.
-
emh
- חבר ותיק

לממיר דרים-בוקס יש חיבור רשת מאחור,
פשוט מחברים אותו עם כבל-רשת לראוטר או למחשב.
הערוצים החינמיים לא באים עם הממיר,
הם נמצאים בלווינים השונים - תעבור על הרשימות
באתר lyngsat ותראה שהערוצים החינמיים מצויינים בצבע צהוב בהיר.
(אפשר לגגל את זה ע"פ המיקום, 4W, 7W ,13E....)
רוסיים בעיקר בהוטבירד 13E7
(למשל RUTV,RADA, RTR PROTV)
http://www.lyngsat.com/hotbird.html
השיתוף שהוצע לך נשמע לי סביר אם הוא הוא משאיר
לך את הראוטר והממיר לתמיד ולא ייקח אותם בסוף.
אני ממליץ שיהיה לך בממיר תוכנת ג'ימיני.
פשוט מחברים אותו עם כבל-רשת לראוטר או למחשב.
הערוצים החינמיים לא באים עם הממיר,
הם נמצאים בלווינים השונים - תעבור על הרשימות
באתר lyngsat ותראה שהערוצים החינמיים מצויינים בצבע צהוב בהיר.
(אפשר לגגל את זה ע"פ המיקום, 4W, 7W ,13E....)
רוסיים בעיקר בהוטבירד 13E7
(למשל RUTV,RADA, RTR PROTV)
http://www.lyngsat.com/hotbird.html
השיתוף שהוצע לך נשמע לי סביר אם הוא הוא משאיר
לך את הראוטר והממיר לתמיד ולא ייקח אותם בסוף.
אני ממליץ שיהיה לך בממיר תוכנת ג'ימיני.
-
RVP
- חבר פורום

אוקי תודה על העזרה.
3 שאלות אחרונות.
1.מה בעצם עוזרים כל אותם תוכנות שמתקינים בממירים?(ואיך מתקינים את זה?)
2.מה זה פידים?(לפי מה שהבנתי בערך זה מן קוד זמני שכותבים בממיר וככה אפשר לראות ערוצים חסומים?,ויש דבר כזה נגיד לSKYSPORT איטליה?)
3.ראיתי במדור יד שנייה שמישהו מוכר איזה כרטיס של SKYSTAR,יש כאלה גם לשואוטיים?(ואיך זה עובד בעצם?)
שוב תודה על העזרה שבוע טוב.
3 שאלות אחרונות.
1.מה בעצם עוזרים כל אותם תוכנות שמתקינים בממירים?(ואיך מתקינים את זה?)
2.מה זה פידים?(לפי מה שהבנתי בערך זה מן קוד זמני שכותבים בממיר וככה אפשר לראות ערוצים חסומים?,ויש דבר כזה נגיד לSKYSPORT איטליה?)
3.ראיתי במדור יד שנייה שמישהו מוכר איזה כרטיס של SKYSTAR,יש כאלה גם לשואוטיים?(ואיך זה עובד בעצם?)
שוב תודה על העזרה שבוע טוב.
- israel6
- אחלה חבר

ובארועי חירום , קיים מפגש ,שבו אתה משלם ,על הפער בין התדמית, ליכולת האמיתית שלך " מתוך התוכנית "מבט שני " הסרט : " טובים מאיקרוס "
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
-
RVP
- חבר פורום